ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ


Τα πράγματα προχωράνε αναμενόμενα! Όποιος τολμά να υπερασπιστεί την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, όποιος βάλει στο στόμα του τη λέξη Έλληνες, το σύστημα της κατοχικής προπαγάνδας -από όπου κι αν προέρχεται- είναι έτοιμο να κολλήσει τη ρετσινιά του «φασίστα» ή του «εθνικιστή». Σε αυτό πάνω μεγάλη ευθύνη έχουν και κάποιοι μεταμοντέρνοι «διεθνιστές» τροτσκιστές, οι οποίοι αν και είναι μια ελάχιστη και δυστυχής μειοψηφία μέσα στην Αριστερά, κατάφεραν για πολύ καιρό να επιβάλλουν τέτοιες απόψεις, σε συνεργασία φυσικά με τις εκσυγχρονιστικές – ανανεωτικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και των Κουβέληδων, που ήθελαν να τσακίσουν την εθνική μας ταυτότητα.

Υπάρχει όμως και μια άλλη Αριστερά, η πατριωτική Αριστερά, η ΕΑΜογενής Αριστερά, η Αριστερά της Εθνικής Αντίστασης, από την οποία προέκυψε όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ του 1974 αλλά και το ΚΚΕ όπως μετασχηματίστηκε από το 1940 και μετά. Αυτή είναι η Αριστερά, η πατριωτική, που εξέφραζε πάντα το λαό μας, ανεξάρτητα αν για κάποιους την «καπηλεύτηκε» το ΠΑΣΟΚ.

Ο Αλέξης Τσίπρας τους τελευταίους μήνες δείχνει εντυπωσιακή πολιτική ωριμότητα. Εκφράζεται, μιλά ως λαϊκός δημοκρατικός ηγέτης και όχι ως ο επικεφαλής ενός ακραίου και μειοψηφικού συνονθυλεύματος πικραμένων. Ο λόγος του ακούγεται πλέον ξεκάθαρα εθνικός, εθνικοαπελευθερωτικός και γνήσια σοσιαλιστικός, δίχως τις νοθείες των εθνομηδενιστών.

Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από το σύστημα, το οποίο «ανέθεσε» στον Μανώλη Καψή να ρίξει από το twitter τη λάσπη. Έγραψε ο δημοσιογράφος: «Απίθανη δηλωση Τσίπρα. Καποιοι που μας κυβερνούν δεν ειναι έλληνες… Ποσο μοιάζει με τους φασίστες. Θα ζητήσει και πιστοποιητικο;».


Εμείς ένα μόνο θα σχολιάσουμε: είδες Αλέξη πόσο άδικο είναι να σε κατηγορούν για «εθνικισμό» επειδή αγαπάς την πατρίδα και τους συμπατριώτες σου και ενώ είσαι δημοκράτης και Αριστερός θες να είσαι και Έλληνας; Τώρα που το είδες, προχώρα, με λόγο εθνικό και δημοκρατικό και τσάκισέ τους… Αυτό τους ενοχλεί Αλέξη: η Εθνική Ανεξαρτησία!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More