ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΝΕΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ( Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ)

 
Γεια σας φίλοι μας. Την Δευτέρα 12 Μαρτίου είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του μυθιστορήματος μας Η Επιστροφή Των Ανδρομέδιων. Μπορείτε να το ζητάτε στα βιβλιοπωλεία και στον εκδοτικό μας οίκο. Για λεπτομέρειες και την πιο εύκολη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρουσιάσεις θα γίνουν σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Κατερίνη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι κεντρικές. Θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις όπως η Αλεξανδρούπολη και η Πάτρα. Ημερομηνίες και ακριβής τόπος που θα γίνει η κάθε μια  θα σας ανακοινωθούν έγκαιρα. Να είστε καλά όλοι. Καλή ανάγνωση και καλό ταξίδι.

Το facebook μας: http://www.facebook.com/andromeda252
Το twitter μας: https://twitter.com/#!/Andromedian252
Το ιστολογιο μας: http://andromeda252.blogspot.com/



Hallo our friends. On Monday 12 of March our sci-fi book The Return of Andromedians is on stores. You can order it by internet or from your local bookstores. For more detailed guidance you can also contact us. We will present the book in Katerini, Thessaloniki and Athens. Later presentation will follow to Patrai and Alexandroupolis. Dates will be announced soon. Good reading and a nice trip to all.

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More