ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΕΛΠΙΔΑΣ


Επτά Έλληνες διαφόρων ειδικοτήτων κατασκεύασαν και δοκιμάζουν αυτή την στιγμή ένα όπλο ασύλληπτης δύναμης και δράσης.
Λίγες απ τις λεπτομέρειες που μου έγιναν γνωστές είναι ότι το όπλο αποσαθρώνει τον στόχο ,μάλλον επεμβαίνει στην μοριακή δομή του .
Μερικές δοκιμές που έγιναν σε κορυφή βουνού ………. με άφησαν έκπληκτο από την τρομακτική ισχύ του όπλου , για παράδειγμα , βράχος διαστάσεων 2Χ2Χ2 μέτρα περίπου χωρίς να εκραγεί και με ελάχιστο θόρυβο (κάτω από 85 db) κατέρρευσε σαν να ήταν από άμμο σε μόλις 0,10 του δευτερολέπτου.
Δεν μπορώ να μπω σε άλλες λεπτομέρειες ,γιατί δεν γνωρίζω , όμως έγιναν δοκιμές και σε διάφορα μέταλλα , τα αποτελέσματα σε αφήνουν άφωνο ,δεν έχουν γίνει ακόμα δοκιμές σε ζώντες οργανισμούς.
Από τα ελάχιστα, που είδα και κατάλαβα καθότι λιγομίλητοι, πρόκειται για φορητό όπλο με δυο όμως χειριστές . Η εμβέλεια του ποικίλη και φτάνει από 1000 μέτρα μέχρι και πάνω από 350 χιλιόμετρα με οπτική επαφή.
Φυσικά δεν μπορεί ένας άνθρωπος να δει στα 350 χιλιόμετρα , βλέπουν όμως τα όργανα του δευτέρου χειριστή.
Δοκιμή έγινε και με κινητούς στόχους και συγκεκριμένα με αεροσκάφη που πετούσαν εκείνη την στιγμή.
Το αποτέλεσμα είναι να εντοπισθούν , να κλειδωθούν και να καταρριφθούν (εικονικά) 14 αεροσκάφη , ένα εξ αυτών στο GUMULDUR της Τουρκίας απέναντι από την Σάμο.
Το εκπληκτικό είναι ότι από την ώρα που του δόθηκε η εντολή ανίχνευσης του ουρανού μέχρι την στιγμή που η κεφαλή έκατσε στην θέση στάθμευσης πέρασαν μόλις 22 δευτερόλεπτα.
Μπορεί να τροφοδοτηθεί από βάσεις δεδομένων που ελέγχουν τα φίλια από τα εχθρικά αεροσκάφη καθώς και πλοία.
Το βασικό σώμα του όπλου τοποθετείτε πάνω σε βάση μικρών διαστάσεων από αλουμίνιο και κινείτε με βηματικά μοτέρ ελεγχόμενα από ένα φορητό υπολογιστή (έκπληξη !!!! 100% χειροποίητος ) με τον οποίο είναι συνδεδεμένος και ο δεύτερος χειριστής.
Όλο το σύστημα έχει βάρος 90 κιλών (45 κιλά περίπου κάθε χειριστής) μαζί με την μονάδα εντοπισμού ……… για την οποία δεν έχω καμία πληροφορία , ήταν σε τέσσερα κομμάτια σε σχήμα σταυρού 10 μέτρα η μια από την άλλη και περίπου 1 μέτρο από το έδαφος , μάλιστα δεν με άφησαν να την πλησιάσω (ήταν σε απόσταση περίπου 40 μέτρων ) με περίεργο σχήμα , σαν παραλληλόγραμμες πλάκες με χιλιάδες χρυσαφιά καρφιά.
Ο τρόπος εντοπισμού και κλειδώματος του στόχου είναι εντελώς πρωτοποριακός μη ανιχνεύσιμος και αυτό το κάνει τέλειο εργαλείο στα ήδη υπάρχοντα συστήματα καθοδήγησης του ελληνικού στρατού.
Τέλος το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισαν ήταν να κάνουν το όπλο απρόσβλητο από ηλεκτρονικά αντίμετρα , ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς κλπ αλλά με κάποιο τρόπο τα κατάφεραν (φυσικά).
Καμία σκέψη δεν γίνετε να δοθεί το όπλο σε (Ελληνικές) κυβερνήσεις έχοντας γνώσει του παρελθόντος πόσο μάλλον σε ξένες.
Τελειώνοντας είναι σχεδόν έτοιμο το νέο σχέδιο με 4 κεφαλές που θα είναι τοποθετημένο σε όχημα παντός εδάφους , καιρού , συνθηκών κλπ και Eλληνικής εξ ολοκλήρου κατασκευής.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ


Αντιπροσωπεία Βορειοηπειρωτών κατέθεσε πριν μερικά λεπτά στεφάνια στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα. Σήμερα είναι η επέτειος του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα (1914) των αδελφών μας της Βορείου Ηπείρου. Κοπέλες με παραδοσιακές ηπειρώτικες φορεσιές κρατάνε στα χέρια τους τη σημαία της Ανεξάρτητης Βορείου Ηπείρου. Γύρω τους η σύγχρονη εθνικοαπελευθερωτική διαδήλωση σε εξέλιξη. Από τα παιχνίδια της ιστορίας στον πολύπαθο τόπο μας…

ΦΤΗΝΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ


Το δίλλημα το οποίο τα επιτελεία προεκλογικού αγώνα των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων θα προτάξουν είναι: ευρώ ή απομόνωση (χρεωκοπία).

Οι εκλογές, μπροστά στο κίνδυνο να αναδειχθεί η αριστερά σε πρώτη δύναμη, θα πάρουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα και το ΠΑΣΟΚ με την Νέα Δημοκρατία, παρά τις διαφορές που θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ότι έχουν, θα συνταχθούν στην ίδια όχθη, έτσι ώστε την επόμενη ημέρα των εκλογών να υπάρξουν μαζί σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Αυτό που προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν Σαμαράς και Βενιζέλος (ο οποίος όλα δείχνουν πως θα επικρατήσει οποιουδήποτε άλλου μέσα στο ΠΑΣΟΚ) προτιμήσουν Παπαδήμο για πρωθυπουργό ή τον αρχηγό του κόμματος που θα έχει πάρει κεφάλι.

Προς αυτή την κατεύθυνση της συνεννόησης μεταξύ των δύο κομμάτων κινήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην ομιλία του την προηγούμενη εβδομάδα στο ΕΒΕΑ. Ο υπουργός Υγείας τόνισε πως το «ναι» της προηγούμενης Κυριακής άμβλυνε τις αντιθέσεις μεταξύ των κομμάτων που εναλλάσσονταν στην εξουσία τα τελευταία 40 χρόνια και πως θα πρέπει όλοι μας να έχουμε στραμμένο το βλέμμα όχι στην Κυριακή των εκλογών, αλλά στη Δευτέρα μετά τις εκλογές.

Στην ουσία, με αυτόν τον τρόπο, θα πάρει πνοή το δημοψήφισμα του Γιώργου Παπανδρέου που δεν έγινε.

Ο μέχρι και σήμερα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήθελε το φθινόπωρο του 2011 να αποφασίσει ο λαός για την πορεία του, χωρίς όμως ο ίδιος να πάρει το ρίσκο να εγκαταλείψει τότε την εξουσία.

Τότε η απάντηση που λάμβανε επανέφερε το ερώτημα: γιατί δεν πάμε σε εκλογές;

Στις επόμενες εκλογές, λοιπόν, πρόκειται να τεθούν ταυτόχρονα όλα τα ζητήματα.

Θα δοθεί ο λόγος στον λαό για να αποφασίσει για την μετέπειτα πορεία της χώρας, θα κριθεί η στάση της αριστεράς και θα παίξουν ίσως την τελευταία τους ζαριά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Οι υποστηρικτές αυτής της ιδέας πιστεύουν πως ο ελληνικός λαός θα δεχτεί το δίλλημα, ωστόσο οι σοβαρές δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να προδιαγράψουν το αποτέλεσμα.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ.ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΩ ΦΤΗΝΩΝ ΔΙΛΛΗΜΑΤΩΝ.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

«Ένα εκατομμύριο υπογραφές για την Ευρώπη»

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Κίνηση για τη Διαγραφή του Απεχθούς Ελληνικού Χρέους "ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

ΣΚΟΠΟΣ

Συλλογή ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών σε ηλεκτρονική μορφή. Οι υπογραφές, θα πρέπει να καλύπτουν γεωγραφικά και πληθυσμιακά, όσο το δυνατόν, περισσότερες περιοχές της Ευρώπης. Το κείμενο με τις... υπογραφές, θα σταλεί στη συνέχεια στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΝΟΗΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

ΑΝΤΙΘΕΣΗ στην οικονομική εξαθλίωση και την ατομική και εθνική υποδούλωση. Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη. Αυτή, αποτελεί τεράστιο χρέος και ευθύνη.

ΖΗΤΟΥΜΕ.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ του επαχθούς Χρέους. Όταν οι Χώρες βρίσκονται σε «κατάσταση ανάγκης» (κατάρρευση υγείας, παιδείας, μισθών και συντάξεων), η πληρωμή του απεχθούς χρέους παραμερίζεται. Και προηγούνται οι ανάγκες επιβίωσης και αξιοπρέπειας του ατόμου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβώνας, περί ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών, θα τεθεί επίσημα σε ισχύ την 1/4/2012. Από τότε, θα μπορούν να υποβάλλονται από τους Ευρωπαΐους πολίτες, αιτήματα για ψήφιση Νόμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΑΝΑΓΚΗ.

Μέχρι τότε Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, πρέπει να έχει συγκεντρώσει ένα (1) εκατομμύριο Ευρωπαΐους πολίτες! Για να διεκδικήσει και να καθιερώσει και νομοθετικά την ισχύ της κατάστασης ανάγκης. (Όταν ο Λαός δεινοπαθεί, δεν πληρώνεται ο τοκογλύφος).

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘’ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ’’

Προς Κύριον José Manuel Barroso,
President of the European Commission
1049 Brussels, Belgium.

Κύριε Πρόεδρε,
θεωρείται σκληρή διαπίστωση, πως η Ευρώπη έχει συστήσει τοκογλυφικές σχέσεις, έναντι της Ελλάδας (και των άλλων κρατών). Τα επιτόκια δανεισμού, με τα οποία η Τρόΐκα δανείζει στην Ελλάδα, είναι πολλαπλάσια από εκείνα που δανείζονται τα Κράτη-δανειστές. (Η Γερμανία , δανείζεται η ίδια με 0,25 και στη συνέχεια δανείζει στην Ελλάδα με 5%). Η κρίση στην Ελλάδα, γίνεται αιτία ανεπίτρεπτου πλουτισμού των Κρατών-εταίρων.

Τούτο, συμβαίνει σε πλήρη άρνηση της κοινοτικής αλληλεγγύης. Ο οικονομικός κανιβαλισμός, κατά κράτους-μέλους, συνιστά τον ύψιστο κίνδυνο για τις αξίες της Ευρώπης.

ΙΙ. Οι λύσεις που δίνονται ΔΕΝ είναι βιώσιμες,για την Ελλάδα. Και γενικώτερα, για το Ευρωπαϊκό οικονομικό οικοδόμημα. Τα δάνεια στην Ελλάδα, με εξοντωτικό επιτόκιο, γεννούν μεγαλύτερο χρέος. Καιι βέβαια ο εκτροχιασμός κάθε ομαλής δημόσιας λειτουργίας των. Η κατάσταση ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ.

Σας καλούμε , κατά το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβόνας, να εισάγετε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τις ακόλουθες προτάσεις, προς ψήφιση :

-Να διαγράφει κάθε μέλος μονομερώς το μέρος του δημοσίου χρέους, που εμπίπτει στην κατηγορία του «επονείδιστου χρέους».
Τέτοιο είναι και το «ελληνικό» .

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού συνίσταται στην κεφαλαιοποίηση τόκων, που γυρίζουν πολλές δεκαετίες πίσω.
Το κεφάλαιο των δανείων, έχει καταβληθεί.
ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ, δηλαδή.

-Nα καθιερωθεί η Αρχή της « κατάστασης ανάγκης».
Όταν η οικονομική και πολιτική υπόσταση του Κράτους κινδυνεύει από την εξυπηρέτηση του απεχθούς χρέους ( καλπάζουσα ανεργία, κατάρρευση μισθών-συντάξεων, κλείσιμο νοσοκομείων, σχολείων, κοινωνικών υπηρεσιών, ατομική εξαθλίωση κλπ) η άρνηση πληρωμής του είναι αναγκαία και δικαιολογημένη.

ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ


Στο παρόν άρθρο θα αναφέρουμε μία «προφητεία» τόσο για την Ελλάδα όσο και για τις «υπερδυνάμεις». Ο «προφήτης» είναι ο εκλειπών Ιωάννης Πασσάς-διευθυντής και εκδότης της εγκυκλοπαίδειας του «Ηλίου»- και συγγραφέας πολλών έργων, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται και τα «Ορφικά».

Θεωρούμε ότι στο κείμενο τυπώνονται βασικές διαχρονικές αλήθειες σχετικά με το μεγαλείο του Ελληνισμού αλλά και με τους διαχρονικούς εχθρούς μας,οι οποίοι προσπαθούν μέχρι και σήμερα να εξολοθρεύσουν τον Ελληνισμό και την πατρίδα μας. Στην εισαγωγή των «Ορφικών», βιβλίο που εκδόθηκε το 1984, ο Ι. Πασσάς αναφέρει τα εξής καταπληκτικά,τα οποία πρέπει να μας εμπνέουν,ειδικά στις σημερινές δύσκολες εποχές:

«...Και ας μην παραπλανηθούν ή παρασυρθούν να πιστεύουν οι διάφοροι άσπονδοι φίλοι μας ή οι ηλίθιοι εχθροί μας, ότι η επίδραση ενός οποιουδήποτε ευδαιμονισμού,οπως του σημερινού (σσ: της δεκαετίας του 80΄) ή η διαβρωτική μέθοδος διαφόρων ψεύτικων και δόλιων ιδεολογιών που συνέγειραν παλαιότερα και συνεγείρουν και τους καθυστερημένους και αμαθείς ή ενθουσιώδεις και αφελείς ανθρώπους της εποχής μας είναι ικανές να διαφθείρουν και να εξουθενώσουν την Ελληνική ψυχή. Διότι στην κατάλληλη στιγμή, όταν θα θιχτεί το φιλότιμο, το ιδιαίτερο και μοναδικό γνώρισμα του Έλληνα και διεγερθεί, από οποιαδήποτε πρόκληση, η εθνική του συνείδηση, η ακατανίκητη, η τιτανική, η φοβερή αυτή δύναμη του, που τον παρόρμησε, τον παρορμά και τον ωθεί σε απίστευτες εκδηλώσεις θα αποδειχθεί και σήμερα και αύριο και πάντοτε, όπως συνέβη αυτό και κατά το διάστημα των χιλιετηρίδων, που υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει αυτή η αιώνια φυλή, ότι ούτε διαφθείρεται ουσιαστικώς, ούτε δαμάζεται τελικώς,ούτε υποτάσσεται οριστικώς, επειδή έχει γαλουχηθεί, διαποτισθεί, εμπνέεται, οδηγείται και κατευθύνεται από το πνεύμα, από τις αρχές και τα ιδεώδη του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, το οποίο είναι αδάμαστο, αδιάφθορο και αθάνατο και δια τους λόγους αυτούς, όπως και η ελευθερία, ούτε συλλαμβάνεται,ούτε υποκύπτει, ούτε αποθνήσκει!!


Απόδειξη δε της αναμφισβήτητος της ακατάβλητης και αδάμαστης αυτής φυλής είναι, ότι όλες οι άλλες φυλές που εμφανίστηκαν, αναδείχθηκαν και κυριάρχησαν κατά ορισμένες περιόδους στον γνωστό κόσμο της εποχής τους (Ασσύριοι, Βαβυλώνιοι, Χετταίοι, Σουμέριοι, Αιγύπτιοι, Πέρσες), ακολούθως, αργότερα εκμηδενίσθηκαν και εξαφανίστηκαν είτε ως δυνάμεις υπερέχουσες,είτε ολοσχερώς από το προσκήνιο της ιστορίας. Και ασφαλώς δεν είχαν καλύτερη τύχη οι αυτοκρατορίες που κυριάρχησαν του γνωστού κόσμου της εποχής μας (Ισπανία, Αυστροουγγαρία, Οθωμανοί, Αγγλία, Γερμανία) αφού άλλες μεν εξ’αυτών κατέρρευσαν προ πολλού, άλλες δε αποδυναμωμένες βαδίζουν συνεχώς και βεβαίως προς πλήρη εξουθένωση, καταδικασμένες από τον φυσικό νόμο της φθοράς.


Ας μην φανταστεί κανείς δε ότι από τον μοιραιό, αδυσώπητο νόμο της φθοράς θα διασωθούν στο μέλλον και οι δυό αντιμαχόμενες υπερδυνάμειςτης εποχής μας (ΕΣΣΔ-ΗΠΑ). Διότι η μεν Ρωσία διαλυθείσα επίσης ως τσαρική Αυτοκρατορία και αναστηθείσα ως Κομμουνιστική δήθεν υπερδύναμη ταχέως θα απωλέσει την υποτιθέμενη σημερινή (σσ : τότε 1984) ισχύ της, αφού ομοιάζει με γίγαντα που στηρίζεται σε γυάλινα πόδια, εφόσον ήδη ευκρινώς ακούγονται οι τριγμοί της επερχόμενης καταρρεύσεως, τα τεράστια εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει (μείωση παραγωγής, αυξανόμενη αντίδραση των αφυπνιζόμενων μαζών στο ανελεύθερο σύστημα που επικρατεί), η δε άλλη υπερδύναμη της Δύσης, οι ΗΠΑ, είναι αδύνατον να απαλλαγούν και είναι καταδικασμένες να υποκύψουν στον θανάσιμο εναγκαλισμό των Σιωνιστών, που κατευθύνουν εκ του αφανούς και σήμερα (σσ : τότε 1984) την οικονομική της και εξωτερική πολιτική όπως προέβλεψε δι’αυτήν ένα από τα μεγαλύτερα τέκνα της, ο Φραγκλίνος, εκτός και αν επέμβει και εκεί κάποιος νεώτερος Χίτλερ.

Αλλά ο νόμος αυτός της φθοράς είναι ανίσχυρος να κατισχύσει, ή μάλλον δεν ίσχυσε και δεν ισχύει για την αθάνατη Ελληνική φυλή, η οποία ως άλλος Ανταίος, πίπτει και ανίσταται κατά την διάρκεια των χιλιετηρίδων που παρήλθαν, διότι όλοι οι εχθροί της που επεδίωξαν να την υποδουλώσουν δεν αντελήφθησαν ότι η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωγραφικός χώρος για να κατακτηθεί, αλλά αντιπροσωπεύει το ελεύθερον, το αδέσμευτον, το ανυπότακτον, το αθάνατο πνεύμα το οποίο ούτε συλλαμβάνεται ούτε δαμάζεται, ούτε αποπνίγεται. Και η Ελλάδα δια της δυνάμεως του πνεύματός της, αφού δημιούργησε τον απαράμιλλο, τον υπέροχο και ανεπανάληπτο πολιτισμό που γνωρίζουμε, ακολούθως δια της δυνάμεως του πνεύματός της επίσης, εξεπολίτισε και την υπόλοιπη ανθρωπότητα,την οποία καλείται και σήμερα να την σώσει στην εποχή μας, με τις κραυγές που ακούγονται και πάλι στην Δύση «πίσω στον Πλάτωνα» μετά την πτώση των αριστερών ιδεολογιών που είναι το αποτέλεσμα της κατάπτωσης των ηθικών και πνευματικών αξιών και της αηδίας και της απογοήτευσης των ατόμων από τις έξαλλες και ανατρεπτικές εκδηλώσεις των δήθεν προοδευτικών και ανόητων οπαδών και εμπνευστών ή ηγετών των διαφόρων χρεοκοπημένων πολιτικοκοινωνικών συστημάτων της εποχής μας (σσ : τότε 1984).


Αλλά οι εχθροί του Ελληνισμού δεν έχουν προσέξει, ότι ενώ πέτυχαν να τον συρρικνώσουν κατά τις αρχές του παρόντος αιώνος (καταστροφή Μικράς Ασίας, Κωνσταντινούπολης, Αιγύπτου, νότιας Ρωσίας), παρά την απεγνωσμένη αλλά άκαρπη προσπάθεια του Ελευθέριου Βενιζέλου λόγων των αιωνίων εσωτερικών αντιθέσεων μας, ήδη ένας άλλος Ελληνισμός, ως άλλη πολυκέφαλος Λερναία Ύδρα, την οποία δεν υπάρχει ο Ηρακλής που θα την αποκεφαλίσει, ανακύπτει νεώτερος, σφριγηλός, δραστήριος, δυναμικός και αναπτύσσεται, ανθεί, επεκτείνεται και δρα στις οικονομικές ισχυρές και ελεύθερες χώρες της εποχής μας (σσ: τότε 1984) στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στον Καναδά κ.α., διδάσκοντας την υφήλιο, δηλαδή τους ύπουλους φίλους και ανόητους εχθρούς του,ότι ουδέποτε θα διαψεύσει την ιστορία του και τις παραδόσεις του, οι οποίες τον υποχρεώνουν ύπο οποιεσδήποτε καταδρομές, διώξεις και δοκιμασίες να ίσταται όρθιος, ακατάβλητος, οδηγός και σημαιοφόρος με το αθάνατο πνεύμα του, των ωραιοτέρων και υψηλοτέρων ιδανικών του ανθρώπου που είναι η Ελευθερία, η Δικαιοσύνη, η Δημοκρατία, ιδανικά τα οποία πρώτοι οι Έλληνες εδίδαξαν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα»

Πηγή: «Τα Ορφικά»

ΤΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΡΑΙΧ


Διορισμένος τραπεζίτης πρωθυπουργός, μη εκλεγμένος, άρα τύραννος, πλαισιωμένος από ξένους τοποτηρητές διαχειρίζεται αυτή τη στιγμή την Ελλάδα και το σάπιο πολιτικό σύστημα του δικομματισμού στηρίζει την κατάλυση της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας. Η Ελλάδα στο γύψο μιας οικονομικής χούντας αργοπεθαίνει για να διασωθούν οι τοκογλύφοι και η παρασιτική ολιγαρχία.

Ο μεταβατικός πρωθυπουργός δήλωσε χθες κατά τη διάρκεια του έκτακτου υπουργικού Συμβουλίου ότι δεν τίθεται θέμα τοποθέτησης επιτροπών, από την πλευρά της Τρόικα, στα υπουργεία. Δεν διέψευσε όμως, γιατί προφανώς δεν μπορούσε να το κάνει ότι αύριο αρχικά και τις επόμενες ημέρες οριστικά θα αποφασιστεί η αύξηση της δύναμης που διατηρεί η Task Force υπό τον Χόρστ Ράιχενμπαχ στην Ελλάδα.

Η δύναμη που αναφέρεται απ’ ευθείας στον πρόεδρο της Κομισιόν Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και το επίτροπο Ολι Ρεν θα ενισχυθεί με δεκάδες ακόμη τεχνοκράτες ο οποίοι θα δημιουργήσουν ομάδες τοποτηρητών σε κάθε υπουργείο.

Θα συνεργάζονται επίσης με τον Ελληνα πρωθυπουργό στον οποίο θα επισημαίνουν τις όποιες καθυστερήσεις και αδυναμίες παρουσιάζονται στην εκτέλεση των συμφωνιών που έχει συνυπογράψει, με την Τρόικα, η Ελλάδα προκειμένου να της παρασχεθεί η νέα δανειακή βοήθεια.

Τα στελέχη αυτά θα έχουν 6 βασικές προτεραιότητες:

Τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, στον έλεγχο των δαπανών και στη δημοσιονομική διοίκηση.
Την αλλαγή της νομοθεσίας για τις επενδύσεις και τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Τις ιδιωτικοποιήσεις και τις συνεκμεταλλεύσεις με τους ιδιώτες.
Την ενίσχυση των δράσεων στους τομείς της ενέργειας, των απορριμμάτων, του τουρισμού και της γεωργίας.
Τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, την Υγεία και τη Δικαιοσύνη.
Τις μεταρρυθμίσεις στο κράτος και τη δημόσια διοίκηση που θα φέρει συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών και μειώσεις στον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων.

Υ.Γ.: Το Πρώτο Θέμα σήμερα κάνει λόγο για ποσοστό 20% που «πιάνει» το κόμμα Παπαδήμου. Το ευχαριστούμε που μας ενημερώνει για το ποσοστό του δωσιλογισμού στην Ελλάδα. Με το υπόλοιπο 80%, που διατηρεί τον πατριωτισμό του, εμείς θα πορευτούμε…

ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ


Θυμάστε την Ισλανδία; Που πτώχευσε; Που ακούγαμε τις ειδήσεις και κουνάγαμε το κεφάλι με συμπόνοια ή με οίκτο;

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings αναβάθμισε λοιπόν κατά μία βαθμίδα την πιστοληπτική ικανότητα της Ισλανδίας στην κατηγορία ΒΒΒ- για τον μακροπρόθεσμο δανεισμό της, εξέλιξη που επιτρέπει στη χώρα, η οποία βυθίσθηκε στην χρηματοοικονομική άβυσσο το 2008, να θεωρείται εφεξής ως αξιόπιστος δανειολήπτης!

«Η επιστροφή της μακροπρόθεσμης αξιολόγησης σε ξένο συνάλλαγμα της Ισλανδίας στην κατηγορία ‘επενδύσεις’ μεταφράζει την πρόοδο που έχει επιτευχθεί προκειμένου να αποκατασταθεί η μακροοικονομική σταθερότητα στη χώρα, η οποία έφερε επιτυχώς εις πέρας τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και για την ανοικοδόμηση της χρηματοοικονομικής αξιοπιστίας της χώρας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο οίκος Fitch.

Γιατί να μας ενδιαφέρουν όλα αυτά θα πείτε, όταν εμείς έχουμε το δικό μας δράμα; Γιατί η Ισλανδία επέλεξε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο από τον δικό μας και τέσσερα χρόνια μετά όλη η οικονομική της «εικόνα» ένα γίνει πολύ, πολύ καλύτερη! Εμείς δύο χρόνια μετά πάμε από το κακό στο χειρότερο και ο δρόμος φαίνεται ότι οδηγεί στο απόλυτο χάος.

Τι έγινε λοιπόν στην Ισλανδία;

Το 2008,η Ισλανδία πτώχευσε. Δεν απέφυγε δηλαδή αυτό που προσπαθούμε να αποφυγούμε εμείς δυο χρόνια. Το χρέος της το 2007, ένα χρόνο πριν «βαρέσει κανόνι» ήταν 900% του ΑΕΠ! Κάπου εκεί ήρθς και η οικονομική κρίση του 2008 με αποτέλεσμα οι τρεις τράπεζές της να πτωχεύσουν και το νόμισμά της να χάσει το 85% της αξίας του έναντι του ευρώ.

Ο πανικός ήταν ανπόφευκτος.

Ο πρωθυπουργός της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης συνασπισμού Γκέιρ Χόρντε βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για την παροχή δανείου ύψους 2.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Βρετανία και Ολλανδία έδιναν ακόμα 2.5 δισεκατομμύρια. Και τότε εμφανίστηκαν ποιοι λέτε; ΔΝΤ και ΕΕ που πρότειναν να αναλάβουν …τη κατάσταση.

Κι εκεί έκαναν πρόωρες εκλογές, τον Απρίλιο του 2009. Η κυβέρνηση που προέκυψε γρήγορα βρέθηκε σε δυσμένεια, γιατί έπρεπε να πληρώσει πάνω από 3 δις ευρώ. Κάτι που σήμαινε επιπλέον θυσίες για τους πολίτες. Κι αυτοί δεν το άντεξαν.

Τα πολιτικά κόμματα δεν είχαν άλλη επιλογή από το να στηρίξουν την άποψη των πολιτών που δεν είχαν άλλες δυνάμεις να πληρώνουν.

Ο πρωθυπουργός Όλαφ Ραγκνάρ Γκρίμσον αρνήθηκε να επικυρώσει τον νόμο το οποίο ανάγκαζε τους πολίτες να σηκώσουν τα βάρη των Ισλανδών τραπεζιτών και συμφώνησε να συγκαλέσει δημοψήφισμα.

Από την άλλη η πίεση αυξήθηκε. Όταν η Ισλανδία ετοιμαζόταν για δημοψήφισμα, το ΔΝΤ απειλούσε την χώρα να στερήσει οποιαδήποτε βοήθεια. Η Βρετανική κυβέρνηση απειλούσε να παγώσει τις καταθέσεις και τις αποταμιεύσεις των Ισλανδών. Τα επιχειρήματα όπως τα περιγράφει ο ίδιος ο Ισλανδός πρωθυπουργός:

«Μας έλεγαν ότι ή θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμά τους ή θα γίνουμε Κούβα.»

Στο δημοψήφισμα που έγινε το Μάρτιο του 2010 το 93% των Ισλανδών ψήφισαν κατά της πληρωμής των χρεών. Το ΔΝΤ αμέσως πάγωσε τους δανεισμούς .

Οι Ισλανδοί όμως δεν είχαν πια τίποτα να χάσουν. Η κυβέρνηση ξεκίνησε έρευνες για αστικές και ποινικές ευθύνες κατά των όποιων υπευθύνων για την οικονομική κρίση. Αξιωματούχοι και τραπεζίτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Η χώρα υιοθέτησε νέο Σύνταγμα το οποίο συνέταξαν πολίτες οι οποίοι δεν ήταν ενταγμένοι σε κανένα κόμμα. Το Σύνταγμα γράφτηκε στο διαδίκτυο, για να μπορούν οι συντάκτες του να δέχονται σχόλια.

Το Σύνταγμα θα παρουσιαστεί στις επόμενες εκλογές.

Και τώρα τα νούμερα:

•Η Ισλανδία με πολύ λιγότερο πληθυσμό από την Ελλάδα βεβαίως -μόλις 320.000- χωρίς όμως βιομηχανία, γεωργία και πλουτοπαραγωγικές πηγές, έχοντας ουσιαστικά μόνο αλιεία έχει ανάπτυξη 3,1% και περίπου 7% ανεργία!

Μήπως -λέμε μήπως- κάνουμε κάτι πολύ λάθος;

Και βέβαια είναι περίεργο ότι όλα αυτά πρέπει να ψάξει κάποιος για να τα πληροφορηθεί, γιατί παραδόξως δεν «παίζονται» από τα ΜΜΕ

ΠΑΤΡΙΔΑ


Ψωμιάδης: "Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α είναι Όμιλος Προβληματισμού...όχι ΚΟΜΜΑ"
Απαντώντας στις φήμες που κυκλοφόρησαν περί ίδρυσης νέου κόμματος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για μία ακόμη φορά, κάποιοι βιάζονται να προκαλέσουν προβλήματα. Θα το επαναλάβω, ώστε να πάψουν πια οι Κασσάνδρες: Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία, στηρίζω τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της, Αντώνη Σαμαρά. Τέλος. Όσον αφορά στην ίδρυση του Πατριωτικού Δικτύου Αφύπνισης – ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 29 Φεβρουαρίου σε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον στρατηγικό σύμβουλο Νίκο Λυγερό και θέμα την ΑΟΖ, τονίζω πως πρόκειται για έναν Όμιλο προβληματισμού που επιδιώκουμε να αποτελέσει ένα εθνικό καταφύγιο, με νέες, φρέσκες φωνές αντίστασης, που πρέπει επιτέλους να βγουν στο προσκήνιο.»
ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΥΡΙΕ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΔΡΥΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΩΣ ΛΑΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ;

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΤΛΕΡ


Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια που ο Χίτλερ υπηρετούσε ως στρατιώτης στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, συνήψε σχέση με την Σαρλότ , σε μια άδειά του από το μέτωπο, τον Ιούνιο του 1917.

Ο Ζαν Μαρί Λορέ, που πέθανε το 1985 σε ηλικία 67 ετών, δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα του, αλλά πολέμησε κατά των ναζιστικών δυνάμεων στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ιστορία έρχεται στο φως μετά από σειρά αδιάψευστων στοιχείων σε Γαλλία και Γερμανία, που δημοσιεύει στην τελευταία έκδοσή του το γαλλικό περιοδικό «Le Point».

Πώς γνωρίστηκαν Χίτλερ-Λαμπζουά

Στην πόλη Fournes-in-Weppe, κοντά στη Λιλ, ο Χίτλερ πέρασε την άδειά του. Εκεί συνάντησε την Σαρλότ Λαμπζουά, που ανέφερε κάποια στιγμή στο γιο της: «Μια μέρα, κόβαμε άχυρα μαζί με άλλες γυναίκες και είδαμε έναν Γερμανό στρατιώτη στην άλλη άκρη του δρόμου. Είχε μαζί του ένα τετράδιο και φαινόταν να ζωγραφίζει. Μας προκάλεσε την περιέργεια και μου είπαν να τον πλησιάσω».

Χίτλερ και Λαμπζουά έκαναν μια σύντομη σχέση, που κατέληξε με τη γέννηση του Ζαν Μαρί, το Μάρτιο του 1918.

Η Γαλλίδα περιέγραψε και τις βόλτες της με τον Χίτλερ στην εξοχή, καθώς και τις ξαφνικές ομιλίες που έδινε σε φανταστικό ακροατήριο, αν και δεν θα μπορούσε να τις καταλάβει, καθώς δεν γνώριζε γερμανικά.

Η γυναίκα έδωσε το γιο της για υιοθεσία. Ο Ζαν Μαρί, όταν ξέσπασε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμο πολέμησε στη γραμμή Μαζινό. Μετά την κατοχή της Γαλλίας από τα ναζιστικά στρατεύματα, πέρασε στην αντίσταση.

Ο Χίτλερ ουδέποτε αναγνώρισε το παιδί του, ωστόσο διατήρησε επαφές με τη μητέρα του.

Λίγο πριν πεθάνει, στις αρχές της δεκαετίες του 1950, η Λαμπζουά αποκάλυψε στο γιό της ότι ο πατέρας του ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ.

Τα στοιχεία που βρέθηκαν

Τότε, ο Ζαν Μαρί Λορέ ξεκίνησε να ερευνά το παρελθόν του. Προσέλαβε επιστήμονες για να αποδείξει ότι έχει τον ίδιο τύπο αίματος και παρόμοιο γραφικό χαρακτήρα. Φωτογραφίες δείχνουν την ομοιότητα των δύο ανδρών.

Επίσης, έχουν εντοπιστεί έγγραφα στα επίσημα αρχεία της Βέρμαχτ που δείχνουν ότι καθ' όλη τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Λαμπζουά λάμβανε χρήματα με φακέλους.

Όταν πέθανε, στη σοφίτα της βρέθηκαν πίνακες, που έφεραν την υπογραφή του γερμανού δικτάτορα, που όπως είναι γνωστό, είχε μεγάλη αγάπη για τη ζωγραφική. Ένας άλλος πίνακας που εντοπίστηκε στη Γερμανία, και τον οποίο φιλοτέχνησε ο Χίτλερ, δείχνει μια γυναίκα ίδια με την Λαμπζουά.

Ο Ζαν Μαρί Λορέ έγραψε το 1981 το βιβλίο «Το όνομα του πατέρα σου είναι Χίτλερ», το οποίο θα εκδοθεί μαζί με τα καινούρια στοιχεία.

ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ


Δηλώσεις Ραββίνου Marcus Eli Ravage

<< Φυσικά καί μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι’αυτό άς μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις καί δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι, καί εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι απο τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι καί όλα τα σχετικά.
Το έχω ξανακούσει αυτό καί πάνω από μιά φορά, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Καί γνωρίζω επίσης , ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά, «εμένα» εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα, όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξίσου καλός σάν εσάς. Η μικρή αυτή εξαίρεση δεν με γεμίζει, ωστόσο, με ευγνωμοσύνη, αλλά άς τα αφήσουμε αυτά για τώρα. Είναι το επιθετικό, ανερχόμενο, καταπιεστικό, υλιστικό είδος που απεχθάνεστε, αυτούς, που με μία λέξη, σας υπενθυμίζουν τόσο πολύ την δική σας ανερχόμενη γενιά. Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Δεν σας κατηγορώ.
Μά το Θεό, δεν κατηγορώ κανένα που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που μου προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτήν την αντιεβραϊκή υπόθεση, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι ή πλήρης έλλειψις θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και σχετικός τρόπος τον οποίο χρησιμοποιείτε, μεταχειριζόμενοι τέτοιες διάτρητες δικαιολογίες που φαίνεστε να πάσχετε από προβλήματα ευσυνειδησίας τόσο έντονα, που άν η όλη παράσταση δεν ήταν τόσο τραγελαφική, θα ήταν εκνευριστική.
Δεν είναι ότι είστε ερασιτέχνες: ασχολείστε με αυτό πάνω απο δεκαπέντε αιώνες. Όμως παρακολουθώντας και ακούγοντας τα παιδικάς σας προσχήματα, σχηματίζει κανείς την εντύπωση οτι εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε για ποιό πράγμα πρόκειται. Μας σιχαίνεστε, αλλά δεν μπορείτε ξεκάθαρα να πείτε το γιατί. Σκέφτεστε μιά νέα δικαιολογία – αιτία, την ονομάζεται – κάθε μέρα. Έχετε συσσωρεύσει δικαιολογίες για τον εαυτό σας αυτά τα εκατοντάδες χρόνια και κάθε και κάθε νέο σας εύρημα είναι περισσότερο γελοίο απο το προηγούμενο και κάθε καινούργια δικαιολογία αντιφάσκει και εξουδετερώνει την προηγούμενη.
Πρίν απο λίγα σχετικά χρόνια, συνήθιζα να ακούω οτι είμαστε σκαφτιάδες χρημάτων και εμπορικοί υλιστές. Τώρα διαδίδεται το παράπονο οτι κανένα έργο τέχνης και κανένα επάγγελμα δεν είναι ασφαλές ενάντια στην Εβραϊκή εισβολή.
Εμείς είμαστε, αν σας πιστέψει κανείς, συγχρόνως και προσηλωμένοι στην φυλή μας και αφιερωμένοι σε αυτήν και μή αφομοιώσιμοι επειδή δεν συνάπτουμε γάμους με σάς, και ταυτόχρονα είμαστε αναρριχητές και καταπιεστές και μία απειλή στην φυλετική σας ακεραιότητα.
Το επίπεδο διαβίωσης μας ειναι τόσο χαμηλό που εμείς δημιουργούμε τις δικές σας εξαθλιωμένες συνοικίες και τις απάνθρωπες βιομηχανίες σας, και ταυτόχρονα τόσο υψηλό, που σας διώχνουμε απο τις ακριβώτερες περιοχές σας.
Αποφεύγουμε το πατριωτικό μας καθήκον σε καιρό πολέμου γιατί είμαστε ειρηνίφιλοι απο την φύσιν μας και απο παράδοση, αλλά ταυτόχρονα είμαστε οί αρχι-συνωμότες των {???}συμπαντικών{???} πολέμων και οι κύριοι χρηματοδότες των πολέμων αυτών, ανατρέξατε στο τελευταίο Dearborn Independent{Του Henry Ford}, Καθώς και είς τα Πρωτόκολλα των γερόντων της Σιών. Είμαστε συγχρόνως οι ιδρυτές και ηγέτες του καπιταλισμού αλλά και οι κύριοι υποκινητές των επαναστάσεων εναντίον του καπιταλισμού. Δίχως αμφιβολία, ή ιστορία δεν έχει να επιδείξει άλλο παράδειγμα, σαν εμάς, για την προσαρμοστικότητα.
Και ναί!, παρ’ολίγον να ξεχάσω την αιτία όλων των αιτιών. Εμείς είμαστε οι ξεροκέφαλοι άνθρωποι που ποτέ δεν δέχθηκαν τον χριστιανισμό, και εμείς είμαστε οι εγκληματίες που σταύρωσαν τον ιδρυτή του.
Όμως μπορώ να σας πώ ότι αυτοαπατάσθε. Σας λείπει είτε η αυτογνωσία είτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα τα γεγονότα και να σταθείτε μπρός στην αλήθεια. Απεχθάνεστε τον Εβραίο όχι επειδή, όπως ίσως κάποιοι απο σάς νομίζουν, αυτός σταύρωσε τον Ιησού αλλά γιατί αυτός τον γέννησε.
Η πραγματική αντιμαχία σας με μας δεν είναι γιατί εμείς απορρίψαμε τον Χριστιανισμό, αλλά γιατί σας τον επιβάλλαμε!.
Οι χλιαρές, αντικρουόμενες κατηγορίες σας εναντίον μας δεν είναι ένα μπάλωμα στην μαυρίλα της αποδεδειγμένης ιστορικής μας επιθετικότητας. Μας κατηγορείτε για την ανακίνηση της επανάστασης στην Μόσχα. Άς υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε την κατηγορία. Καί λοιπόν; Συγκρινόμενο με το τι κατάφερε ο Παύλος, ο Εβραίος της Ταρσού, στην Ρώμη, ο Ρωσικός ξεσηκωμός δεν αποτελεί παρά έναν καβγά του δρόμου.
Δημιουργείτε πολύ θόρυβο και εκφράζετε μεγάλη οργή για την ανάρμοστη Εβραϊκή επιρροή στα θέατρα και στους κινηματογράφους σας. Πολύ καλά. Δεκτό, το παράπονο σας, είναι βάσιμο. Αλλά τι είναι αυτό συγκρινόμενο με την συγκλονιστική μας επιρροή στις εκκλησίες σας, στα σχολεία σας, στους νόμους σας καί στις κυβερνήσεις σας, και ακόμα και στις ίδιες τις σκέψεις σας που κάνετε κάθε μέρα;
Ένας αδέξιος Ρώσος παραχαράζει ορισμένα έγγραφα και τα δημοσιεύει σε ένα βιβλίο με το όνομα «Τα Πρωτόκολλα Των Γερόντων Της Σιών», που δείχνουν οτι εμείς συνωμοτήσαμε για να επιφέρουμε τον τελευταίο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εσείς πιστεύετε αυτό το βιβλίο. Εντάξει. Για χάρη της συζήτησης εμείς υπογράφουμε την κάθε λέξη του είναι γνήσιο και αυθεντικό. Αλλά τι είναι αυτό πέρα απο την αναμφισβήτητη ιστορικά συνωμοσία που έχουμε πραγματοποιήσει, που δεν έχουμε ποτέ αρνηθεί γιατί εσείς δεν είχατε ποτέ το θάρρος να μας κατηγορήσετε γι’αυτό και του οποίου η πλήρης καταγραφή υπάρχει για τον οποιονδήποτε να διαβάσει;
Άν πράγματι εννοείτε αυτά που λέτε όταν μιλάτε για Εβραϊκά σχέδια, να μην σας στρέψω την προσοχή σε κάτι που αξίζει να αναφερθεί;
Σε τι ωφελεί να χάνετε τα λόγια σας για τον ισχυριζόμενο έλεγχο της δημόσιας γνώμης απο Εβραίους χρηματοδότες, ιδιοκτήτες εφημερίδων και κινηματογραφικούς μεγιστάνες, όταν μπορείτε πολύ απλά, δίκαια να μας κατηγορήσετε για τον αποδεδειγμένο έλεγχο ολόκληρου του πολιτισμού σας απο τα Εβραϊκά Ευαγγέλια;
Δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει να εκτιμάτε το πραγματικό βάθος της ενοχής μας. Εμείς είμαστε παρείσακτοι. Εμείς είμαστε ταραξίες. Εμείς είμαστε υπονομεύτες. Έχουμε πάρει τον φυσικό σας κόσμο, τα ιδανικά σας, τον προορισμό σας και έχουμε προκαλέσει όλεθρο. Εμείς βρισκόμασταν πίσω όχι μόνον απο τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο αλλά πίσω σχεδόν απο όλους σας τους πολέμους, πίσω όχι μόνο απο την Ρωσική αλλά και απο κάθε μεγάλη επανάσταση της ιστορίας σας. Εμείς έχουμε επιφέρει την διχόνοια και τη σύγχυση και την αγανάκτηση στην ιδιωτική και στην δομόσια σας ζωή.
Εξακολουθούμε να το κάνουμε. Κανείς δεν μπορεί να πεί για πόσο καιρό θα εξακολουθούμε να το κάνουμε.
Ανατρέξτε λίγο πίσω και αναλογιστείτε τι έχει συμβεί. Δεκαεννέα αιώνες πρίν, ήσαστε μιά αθώα, ανέμελη, παγανιστική φυλή.
Λατρεύατε αναρίθμητους θεούς και θεές, τα πνεύματα του αέρα, των τρεχούμενων νερών και του δάσους. Νιώθατε αδιάντροπη περηφάνεια στην ομορφιά των γυμνών σας κορμιών. Χαράζετε μορφές θεών σας καθώς και του προκλητικού ανθρωπίνου σώματος.
Γοητευόσαστε με τις μάχες στις πεδιάδες, στις αρένες και στα πολεμικά εδάφη. Πόλεμος και σκλαβιά, αποτελούσαν καθιερωμένους θεσμούς στα κοινωνικά σας συστήματα. Διασκεδάζοντας στις βουνοπλαγιές και στις πεδιάδες της εξοχής, ασχοληθήκατε με την θεώρηση του θαύματος και του μυστηρίου της ζωής και θέσατε τα θεμέλια της φυσικής επιστήμης και φιλοσοφίας. Είχατε μιά ευγενική, αισθησιακή κουλτούρα, ανεπηρέαστη απο τις οποίες ενοχλήσεις μιάς κοινωνικής συνειδήσεως ή απο οποιοεσδήποτε συναισθηματικές αμφισβητήσεις περί ανθρώπινης ισότητας. Ποιός ξέρει ποιό μεγάλο και δοξασμένο πεπρωμένο θα ήταν δικό σας αν σας αφήναμε ήσυχους.
Αλλά δεν σας αφήσαμε ήσυχους. Σας πήραμε απο το χέρι και γκρεμίσαμε το όμορφο και ευγενικό οικοδόμημα που είχατε εγείρει, και αλλάξαμε ολόκληρη την πορεία της ιστορίας σας. Σας κατακτήσαμε όπως ποτέ καμμιά δικιά σας αυτοκρατορία δεν υπέταξε την Αφρική ή την Ασία. Και το καταφέραμε αυτό δίχως στρατούς, δίχως σφαίρες, δίχως αίμα και αναταραχές, δίχως κανένα είδος εξαναγκασμού. Το καταφέραμε αποκλειστικά και μόνο με την ακαταμάχητη δύναμη του πνεύματος μας, των ιδεών μας, της προπαγάνδας μας.
Σας κάναμε τους πρόθυμους και ασυνείδητους φορείς της αποστολής μας σε ολόκληρο τον κόσμο, στις βαρβαρικές φυλές της γής, στις αναρίθμητες αγέννητες γενιές. Χωρίς να καταλάβετε πλήρως το τι σας κάναμε, γίνατε οι ενεργοί πράκτορες της φυλκετικής μας παράδοσης, μεταφέροντας το ευαγγέλιο μας στις ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου.
Τα έθιμα της φυλής μας έχουν γίνει ο πυρήνας του ηθικού σας κώδικα. Οι νόμοι της φυλής μας έχουν μορφοποιήσει την βάση όλων των συνταγμάτων σας και των νομικών σας συστημάτων. Οι θρύλοι μας και τα λαϊκά ας παραμύθια αποτελούν την ιερή, απο γενεά σε γενεά γνώση, την οποία σιγοτραγουδάτε στα νήπιά σας. Οι ποιητές μας έχουν γεμίσει τα υμνολόγια σας και τα προσευχητάρια σας. Η εθνική μας ιστορία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των παστόρων σας και των ιερέων σας και των μελετητών σας.
Οι Βασιλιάδες μας, οι πολιτικοί μας, οι προφήτες μας, οι πολεμιστές μας αποτελούν τους ήρωές σας. Η μικρή αρχαία μας χώρα είναι ο ιερός σας Τόπος. Η εθνική μας λογοτεχνία είναι το Ιερό σας βιβλίο{Βίβλος}. Αυτά που σκέφθηκε και δίδαξε ο λαός μας έχουν ανεξίτηλα ενσωματωθεί τόσο στην ίδια σας την ομιλία όσο και στην παράδοση σας, ώστε κανείς απο σας δεν μπορεί να αποκαλείται μορφωμένος αν δεν νγωρίζει την εθνική μας κληρονομιά.
Εβραίοι τεχνίτες και Εβραίοι ψαράδες αποτελούν τους δασκάλους σας και τους αγίους σας, με αμέτρητα αγάλματα λαξευμένα με την μορφή τους και αναρίθμητες εκκλησίες αναγερμένες στην μνήμη τους. Μία Εβραία παρθένα ενσαρκώνει το ιδανικό σας για την γυναίκα. Ένας Εβραίος επαναστάτης – προφήτης είναι η κεντρική μορφή της θρησκευτικής σας λατρείας. Έχουμε γκρεμίσει τα είδωλα σας, έχουμε παραμερίσει την εθνική σας κληρονομιά, και τα έχουμε αντικαταστήσει με το δικό μας Θεό και τις δικές μας παραδόσεις.
Καμμία κατάκτηση στην ιστορία μπορεί έστω αμυδρά να συγκριθεί με αυτήν την απόλυτη κατάκτηση μας πάνω σε σας.Πώς το καταφέραμε; Σχεδόν κατά λάθος. Περίπου δύο χιλιάδες χρόνια πρίν, στην μακρινή Παλαιστίνη, η θρησκεία μας είχε παραπέσει στην παρακμή και στον υλισμό. Έμποροι – χρηματιστές είχαν στην κατοχή τους τον ναό. Διεφθαρμένοι, εγωϊστές ιερείς επέβαλαν πρόστιμα στον λαό μας και πάχαιναν. Τότε ένας νεαρός ιδεαλιστής – πατριώτης ήρθε στην επιφάνεια και περιόδευσε την χώρα καλώντας για μία αναγέννηση της πίστεως. Δεν είχε καμμία πρόθεση να ιδρύση κάποια εκκλησία. Όπως όλοι οι προφήτες πρίν απο αυτόν, ο μόνος του στόχος ήταν να εξαγνίσει και να αναζωογονήσει την παλαιά θρησκεία. Επιτέθηκε στους ιερείς και απομάκρυνε τους εμπόρους – χρηματιστές απο τον ναό. Αυτό τον έφερε σε σύγκρουση με την καθιερωμένη τάξη και τα στηρίγματα της. Οι Ρωμαϊκές αρχές, που είχαν υπό την κατοχή τους την χώρα, φοβούμενοι την επιθετική του επαναστατικότητα και εκλαμβάνοντας την ώς μία πολιτική προσπάθεια απομακρύνσεως τους, τον συνέλαβαν, τον πέρασαν απο δίκη και τον καταδίκασαν σε θάνατο διά της σταυρώσεως, έναν συνηθισμένο τρόπο εκτέλεσης της εποχής εκείνης.
Οι ακόλουθοι τυ Ιησού της Ναζαρέτ, κυρίως σκλάβοι και φτωχές γυναίκες, μέσα στο πένθος και την απογοήτευση τους, στράφηκαν μακριά απο τον κόσμο και μετασχηματίστηκαν σε μιά αδελφότητα αποτελούμενη απο ειρηνιστές – μή-αντιδρώντες, μοιράζοντες την μνήμη του εσταυρωμένου ηγέτη τους και διαβιώνονταςς μαζί κατά τρόπο κομμουνιστικό. Δεν ήταν παρά μιά νέα αίρεση στην Ιουδαία, δίχως δύναμη και σημασία, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.
Μόνο μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους, η νέα αυτή πίστη απέκτησε σημασία. Τότε ένας πατριώτης Εβραίος ονομαζόμενος Παύλος ή Σαούλ συνέλαβε την ιδέα να ταπεινώσει την Ρωμαϊκή ισχύ καταστρέφοντας το ηθικό των στρατιωτών της με δόγματα αγάπης και μή-αντίστασης, κηρυγμένα απο την μικρή αίρεση των Εβραών Χριστιανών. Έγινε ο Απόστολος των Εθνικών, αυτός που μέχρι τότε ήταν απο τους πλέον δραστήριους διώκτες αυτής της ομάδας. Και τόσο καλά εκτέλεσε ο Παύλος την αποστολή του ώστε μέσα σε τέσσερις αιώνες η μεγάλη αυτοκρατορία που είχε κυριέψει την Παλαιστίνη μαζί με τον μισό κόσμο, μετατράπηκε σε σωρό απο ερείπια. Και ο νόμος που βγήκε απο την Σιών έγινε η επίσημη θρησκεία της Ρώμης.
Αυτή ήταν η αρχή της κυριαρχίας μας στον κόσμο σας. Μα ήταν μόνο μιά αρχή. Από αυτό το σημείο και μετά, η ιστορία σας δεν είναι παρά μία διαμάχη για κυριαρχία μεταξύ της παλαιάς παγανιστικής σας ψυχής και της δικής μας Εβραϊκής ψυχής. Οι μισοί σας πολέμοι, μεγάλοι και μικροί, είναι θρησκευτικοί πολέμοι, που έχουν πραγματοποιηθεί βασιζόμενοι στην ερμηνεία ενός ή άλλους εδαφίου της διδασκαλίας μας. Δεν προλάβατε καλά-καλά να απελευθερωθείτε απο την πρωτόγονη θρησκευτική σας απλοϊκότητα και να επιχειρήσετε την εξάσκηση της παγανιστικής Ρωμαϊκής διδασκαλίας όταν ο Λούθηρος οπλισμένος με τα δικά μας ευαγγέλια, σηκώθηκε να σας ρίξει κάτω και να ενθρονίσει την δική μας κληρονομιά. Πάρτε τις τρείς κύριες επαναστάσεις των συγχρόνων καιρών, Την Γαλλική, Την Αμερικάνικη και την Ρωσική. Τι αποτελούν παρά τον θρίαμβο της Εβραϊκής ιδέας για κοινωνική, πολιτική και οικονομική δικαιοσύνη.
Και το τέλος είναι ακόμα πολύ μακριά. Εξακολουθούμε να κυριαρχούμε πάνω σας. Αυτήν ακριβώς την στιγμή οι εκκλησίες σας είναι τεμαχισμένες απο τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Φανατικών και Μοντερνιστών, ή με άλλα λόγια μεταξύ αυτών που κρέμονται κατά γράμμα στις διδασκαλίες μας και στις παραδόσεις μας, και αυτών που προσπαθούν με αργά βήματα να μας αποβάλλουν.
Στην Dayton Tennessee, μιά κοινωνία μεγαλωμένη με την Βίβλο απαγορεύει την διδασκαλία της επιστήμης σας γιατί έρχεται σε αντίθεση με την δική μας Εβραϊκή εκδοχή για την προέλευση της ζωής. Και ο Mr.Bryan, ο αρχηγός του αντι-Εβραϊκού Ku Klux Klan στο Εθνικό δημοκρατικό συνέδριο, δίνει την υπέρτατη μάχη της ζωής του για δικό μας λογαριασμό, χωρίς να αντιληφθεί την αντίφαση.
Ξανά και ξανά η Πουριτανική κληρονομιά της Ιουδαίας ξεσπά κατά κύματα στην λογοκρισία των θεαμάτων, σε Κυριακάτικους ηθικούς νόμους και σε εθνικά απαγορευμένες πράξεις. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, εσείς σαχλαμαρίζετε με την Εβραϊκή επιρροή στις ταινίες.
Είναι να απορεί κανείς γιατί μας απεχθάνεστε. Έχουμε βάλει εμπόδιο στην πρόοδο σας. Σας έχουμε επιβάλλει ένα ξένο βιβλίο και μιά ξένη πίστη που δεν μπορείτε να χωνέψετε, βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την γηγενή σας ψυχή, που σας έχει μόνιμα σε μιά κατάσταση ασθένειας και που δεν έχετε την δύναμη ούτε να απορρίψετε ούτε όμως και πλήρως να αποδεχτείτε.
Στην ουσία, βέβαια, ποτέ δεν δεχτήκατε τα Χριστιανικά μας διδάγματα. Στην καρδιά σας παραμένετε παγανιστές. Εξακολουθείτε να αγαπάτε τον πόλεμο, τις χαραγμένες μορφές και τον ανταγωνισμό. Εξακολουθείτε να περηφανεύεστε για το γυμνό ανθρώπινο σώμα. Η εθνική σας συνείδηση, πάρ’όλη την δημοκρατία και τις κοινωνικές επαναστάσεις, παραμένει ένα αξιλύπητο ατελές αντικείμενο. Εμείς απλά έχουμε διαιρέσει την ψυχή σας, έχουμε προκαλέσει σύγχυση στις ορμές σας, έχουμε παραλύσει τις επιθυμίες σας. Στην μέση της μάχης, είστε υποχρεωμένοι να γονατίζετε κάτω σε αυτόν που σας πρόσταξε να γυρίσετε το άλλο μάγουλο, που είπε να μην αντισταθείτε σε κανένα κακό και ευλογημένοι είναι οι ειρηνοποιοί.
Μέσα στον πόθο σας για απόκτηση, ενοχλείτε ξαφνικά απο κάποια ανάμνηση απο τις ημέρες του κατηχιτικού περί καμμία έγνοιας για την επόμενη μέρα. Στις βιομηχανικές σας μάχες, όταν θα τσακίζατε μία απεργία δίχως τύψεις, ξαφνικά θυμόσαστε ότι οι φτωχοί είναι ευλογημένοι και οτι οι άνδρες είναι αδέλφια στην Πατρότητα του Κυρίου. Και καθώς είστε έτοιμοι να υποκύψετε στον πειρασμό, η Εβραϊκή σας εξάσκηση ακουμπά ένα αποτρεπτικό χέρι στον ώμο σας και εκσφενδονίζει το υπερχειλισμένο ποτήρι μακριά απο τα χείλη σας. Εσείς οι Χριστιανοί δεν έχετε ποτέ εκχριστιανιστεί. Σε αυτό το σημείο έχουμε αποτύχει. Αλλά όμως έχουμε καταστρέψει για πάντα την χαρά του παγανισμού για σάς.
Έτσι λοιπόν γιατί να μην μας απεχθάνεστε; Αν βρισκόμαστε εμείς στη δική σας θέση κατά πάσα πιθανότητα θα απεχθανόμαστε εσάς πιό έντονα άπ΄’οτι εσείς εμάς.Όμως εμείς δεν θα είχαμε πρόβλημα να σας πούμε το γιατί. Δεν θα ανατρέχαμε σε υπεκφυγές και σε διάφανα προσχήματα. Με εκατομμύρια αξιοσέβαστους Εβραίους καταστηματάρχες γύρω μας δεν θα προσβάλλαμε την νοημοσύνη σας και την δική μας εντιμότητο ισχυριζόμενοι ότι ο κομμουνισμός είναι μιά Εβραϊκή φιλοσοφία. Και με εκατομμύρια σκληρά εργαζομένους και αδέκαρους Εβραίους μικροπωλητές και εργάτες δεν θα γελοιοποιούμασταν ισχυριζόμενοι ότι ο καπιταλισμός είναι ένα Εβραϊκό μονοπώλειο. Όχι, θα πηγαίναμε κατευθείαν στο θέμα. Θα ατενίζαμε σκεπτικά αυτήν την μπερδεμένη, αναποτελεσματική αταξία που ονομάζουμε πολιτισμό, αυτό μισό-Χριστιανικό μισό-Παγανιστικό συνοθύλευμα, και με τις θέσεις μας αντεστραμμένες, θα σας λέγαμε στα ίσα: Γιά αυτό το χάλι, ευχαριστούμε εσάς, τους προφήτες σας και την βίβλο σας.
Ο κόσμος σας κυβερνιόταν πάντα απο μειψηφείες και φαίνεται σε μένα ώς θέμα αδιάφορο, το ποιά είναι η μακρινή προέλευση και η δεδηλωμένη θρησκεία της κλίκας που σας εξουσιάζει. Η επιρροή, απο την άλλη πλευρά, είναι βεβαίως εκεί, και είναι απέραντα μεγαλύτερη και πιό δόλια απο ότι φαίνεται και ότι φαίνεται και ότι φαντάζεσθε.
Αυτό είναι που μας μπερδεύει και διασκεδάζει και εξοργίζει μερικές φορές, γύρω απο το παιχνίδι σας, του Εβραίου που σας δελεάζει. Ηχεί τόσο αφύσικο. Αρχίζετε να ψιθυρίζετε με τρόμο για την ανάμιξη του Εβραίου σε αυτό και σε εκείνο και στο άλλο πράγμα. Μας κανει να τρέμουμε. Έχουμε επίγνωση της βλάβης που σας προκαλέσαμε, όταν σας επιβάλλαμε την ξένη πρός εσάς πίστη και τις παραδόσεις μας. Ας υποθέσουμε, λέμε τρέμοντας, ότι μπορεί να ξυπνήσετε απο το γεγονόςότι η θρησκεία σας, η εκπέδευση σας, τα ήθη σας, τα κοινωνικά , κυβερνητικά και νομικά συστήματα σας είναι βασικά δικής μας κατασκευής! Και έπειτα διευκρινίζετε, και συζητάτε αόριστα για Εβραίους Τραπεζίτες και Εβραίους παραγωγούς κινηματογραφικών ταινιών, και ο τρόμος μας διαλύεται σε καγχασμό. Ο Γκόι {Το κτήνος} βλέπουμε με ανακούφιση, ποτέ δεν θα μάθει την πραγματική μαυρίλα των εγκλημάτων μας.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Είτε δεν γνωρίζετε, είτε δεν έχετε το θάρρος να μας κατηγορήσετε γι’αυτές τις πράξεις για τις οποίες υπάρχει τουλάχιστον υποψία απόδειξης και τις οποίες ένας έξυπνος δικαστής και ένα δικαστήριο μπορούσε να ελέγξει χωρίς ανυπομονησία. Γιατί ασχολείστε με μή πειστικά μικροπράγματα, όταν μπορείτε τόσο εύκολα να μας κατηγορήσετε για σοβαρές και αποδείξιμες παραβάσεις; Γιατί μας κατηγορείτε για μία ερασιτεχνική και αδέξια παραποίηση; όπως είναι τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, όταν μπορείτε κάλλιστα να μας αντιμετωπίσετε με την Αποκάλυψη Του Ιωάννη; Γιατί μιλάτε για τον Μάρξ και τον Τρότσκι, όταν μπορείτε να μας συγχύσετε με τον Ιησού τον Ναζωραίο και τον Παύλο απο την Ταρσό;
Μας αποκαλείτε υπονομεύτες, προβοκάτορες, δημιουργούς επαναστάσεων. Είναι αλήθεια, και τρέμω με την ανακάλυψη σας. Θα μπορούσε να παρουσιαστεί με μόνο το μικρότερο τέντωμα και την ταχυδακτυλουργία των γεγονότω, ότι είμαστε οι πρωταγωνιστές όλων των σημαντικότερων επαναστάσεων στην ιστορία σας. Χωρίς μαφιβολία είχαμε σημαντική συμμετοχή στην Επανάσταση του Λούθηρου, και είναι απλά γεγονός οτι είμαστε οι κυρίως υποκινητές στις αστικές δημοκρατικές επαναστάσεις του αιώνα πρίν απο τον τελευταίο, και στην Γαλλία και στην Αμερική. Αν δεν είμασταν δεν θα γνωρίζαμε τα συμφέροντα μας. Αλλά μας κατηγορείτε και μας χρεώνετε με αυτά τα μισητά και καταγεγραμμένα εγκλήματα; Καθόλου! Βάζετε φανταστικά στην πόρτα μας τον πρόσφατο μεγάλο πόλεμο Πόλεμο και την αναταραχή στην Ρωσία, που έκανα όχι μόνο την μεγαλύτερη ζημιά στους ίδιους τους Εβραίους, αλλά και που ένα παιδί σχολείου θα μπορούσε να προβλέψει οτι θα είχε αυτό το αποτέλεσμα
.>>

Απο το βιβλίο του Γεωργίου Αϋφαντη – Βωμός Της Ελπίδος.

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More