ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ


Δηλώσεις Ραββίνου Marcus Eli Ravage

<< Φυσικά καί μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι’αυτό άς μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις καί δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι, καί εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι απο τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι καί όλα τα σχετικά.
Το έχω ξανακούσει αυτό καί πάνω από μιά φορά, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Καί γνωρίζω επίσης , ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά, «εμένα» εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα, όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξίσου καλός σάν εσάς. Η μικρή αυτή εξαίρεση δεν με γεμίζει, ωστόσο, με ευγνωμοσύνη, αλλά άς τα αφήσουμε αυτά για τώρα. Είναι το επιθετικό, ανερχόμενο, καταπιεστικό, υλιστικό είδος που απεχθάνεστε, αυτούς, που με μία λέξη, σας υπενθυμίζουν τόσο πολύ την δική σας ανερχόμενη γενιά. Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Δεν σας κατηγορώ.
Μά το Θεό, δεν κατηγορώ κανένα που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που μου προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτήν την αντιεβραϊκή υπόθεση, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι ή πλήρης έλλειψις θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και σχετικός τρόπος τον οποίο χρησιμοποιείτε, μεταχειριζόμενοι τέτοιες διάτρητες δικαιολογίες που φαίνεστε να πάσχετε από προβλήματα ευσυνειδησίας τόσο έντονα, που άν η όλη παράσταση δεν ήταν τόσο τραγελαφική, θα ήταν εκνευριστική.
Δεν είναι ότι είστε ερασιτέχνες: ασχολείστε με αυτό πάνω απο δεκαπέντε αιώνες. Όμως παρακολουθώντας και ακούγοντας τα παιδικάς σας προσχήματα, σχηματίζει κανείς την εντύπωση οτι εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε για ποιό πράγμα πρόκειται. Μας σιχαίνεστε, αλλά δεν μπορείτε ξεκάθαρα να πείτε το γιατί. Σκέφτεστε μιά νέα δικαιολογία – αιτία, την ονομάζεται – κάθε μέρα. Έχετε συσσωρεύσει δικαιολογίες για τον εαυτό σας αυτά τα εκατοντάδες χρόνια και κάθε και κάθε νέο σας εύρημα είναι περισσότερο γελοίο απο το προηγούμενο και κάθε καινούργια δικαιολογία αντιφάσκει και εξουδετερώνει την προηγούμενη.
Πρίν απο λίγα σχετικά χρόνια, συνήθιζα να ακούω οτι είμαστε σκαφτιάδες χρημάτων και εμπορικοί υλιστές. Τώρα διαδίδεται το παράπονο οτι κανένα έργο τέχνης και κανένα επάγγελμα δεν είναι ασφαλές ενάντια στην Εβραϊκή εισβολή.
Εμείς είμαστε, αν σας πιστέψει κανείς, συγχρόνως και προσηλωμένοι στην φυλή μας και αφιερωμένοι σε αυτήν και μή αφομοιώσιμοι επειδή δεν συνάπτουμε γάμους με σάς, και ταυτόχρονα είμαστε αναρριχητές και καταπιεστές και μία απειλή στην φυλετική σας ακεραιότητα.
Το επίπεδο διαβίωσης μας ειναι τόσο χαμηλό που εμείς δημιουργούμε τις δικές σας εξαθλιωμένες συνοικίες και τις απάνθρωπες βιομηχανίες σας, και ταυτόχρονα τόσο υψηλό, που σας διώχνουμε απο τις ακριβώτερες περιοχές σας.
Αποφεύγουμε το πατριωτικό μας καθήκον σε καιρό πολέμου γιατί είμαστε ειρηνίφιλοι απο την φύσιν μας και απο παράδοση, αλλά ταυτόχρονα είμαστε οί αρχι-συνωμότες των {???}συμπαντικών{???} πολέμων και οι κύριοι χρηματοδότες των πολέμων αυτών, ανατρέξατε στο τελευταίο Dearborn Independent{Του Henry Ford}, Καθώς και είς τα Πρωτόκολλα των γερόντων της Σιών. Είμαστε συγχρόνως οι ιδρυτές και ηγέτες του καπιταλισμού αλλά και οι κύριοι υποκινητές των επαναστάσεων εναντίον του καπιταλισμού. Δίχως αμφιβολία, ή ιστορία δεν έχει να επιδείξει άλλο παράδειγμα, σαν εμάς, για την προσαρμοστικότητα.
Και ναί!, παρ’ολίγον να ξεχάσω την αιτία όλων των αιτιών. Εμείς είμαστε οι ξεροκέφαλοι άνθρωποι που ποτέ δεν δέχθηκαν τον χριστιανισμό, και εμείς είμαστε οι εγκληματίες που σταύρωσαν τον ιδρυτή του.
Όμως μπορώ να σας πώ ότι αυτοαπατάσθε. Σας λείπει είτε η αυτογνωσία είτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα τα γεγονότα και να σταθείτε μπρός στην αλήθεια. Απεχθάνεστε τον Εβραίο όχι επειδή, όπως ίσως κάποιοι απο σάς νομίζουν, αυτός σταύρωσε τον Ιησού αλλά γιατί αυτός τον γέννησε.
Η πραγματική αντιμαχία σας με μας δεν είναι γιατί εμείς απορρίψαμε τον Χριστιανισμό, αλλά γιατί σας τον επιβάλλαμε!.
Οι χλιαρές, αντικρουόμενες κατηγορίες σας εναντίον μας δεν είναι ένα μπάλωμα στην μαυρίλα της αποδεδειγμένης ιστορικής μας επιθετικότητας. Μας κατηγορείτε για την ανακίνηση της επανάστασης στην Μόσχα. Άς υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε την κατηγορία. Καί λοιπόν; Συγκρινόμενο με το τι κατάφερε ο Παύλος, ο Εβραίος της Ταρσού, στην Ρώμη, ο Ρωσικός ξεσηκωμός δεν αποτελεί παρά έναν καβγά του δρόμου.
Δημιουργείτε πολύ θόρυβο και εκφράζετε μεγάλη οργή για την ανάρμοστη Εβραϊκή επιρροή στα θέατρα και στους κινηματογράφους σας. Πολύ καλά. Δεκτό, το παράπονο σας, είναι βάσιμο. Αλλά τι είναι αυτό συγκρινόμενο με την συγκλονιστική μας επιρροή στις εκκλησίες σας, στα σχολεία σας, στους νόμους σας καί στις κυβερνήσεις σας, και ακόμα και στις ίδιες τις σκέψεις σας που κάνετε κάθε μέρα;
Ένας αδέξιος Ρώσος παραχαράζει ορισμένα έγγραφα και τα δημοσιεύει σε ένα βιβλίο με το όνομα «Τα Πρωτόκολλα Των Γερόντων Της Σιών», που δείχνουν οτι εμείς συνωμοτήσαμε για να επιφέρουμε τον τελευταίο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εσείς πιστεύετε αυτό το βιβλίο. Εντάξει. Για χάρη της συζήτησης εμείς υπογράφουμε την κάθε λέξη του είναι γνήσιο και αυθεντικό. Αλλά τι είναι αυτό πέρα απο την αναμφισβήτητη ιστορικά συνωμοσία που έχουμε πραγματοποιήσει, που δεν έχουμε ποτέ αρνηθεί γιατί εσείς δεν είχατε ποτέ το θάρρος να μας κατηγορήσετε γι’αυτό και του οποίου η πλήρης καταγραφή υπάρχει για τον οποιονδήποτε να διαβάσει;
Άν πράγματι εννοείτε αυτά που λέτε όταν μιλάτε για Εβραϊκά σχέδια, να μην σας στρέψω την προσοχή σε κάτι που αξίζει να αναφερθεί;
Σε τι ωφελεί να χάνετε τα λόγια σας για τον ισχυριζόμενο έλεγχο της δημόσιας γνώμης απο Εβραίους χρηματοδότες, ιδιοκτήτες εφημερίδων και κινηματογραφικούς μεγιστάνες, όταν μπορείτε πολύ απλά, δίκαια να μας κατηγορήσετε για τον αποδεδειγμένο έλεγχο ολόκληρου του πολιτισμού σας απο τα Εβραϊκά Ευαγγέλια;
Δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει να εκτιμάτε το πραγματικό βάθος της ενοχής μας. Εμείς είμαστε παρείσακτοι. Εμείς είμαστε ταραξίες. Εμείς είμαστε υπονομεύτες. Έχουμε πάρει τον φυσικό σας κόσμο, τα ιδανικά σας, τον προορισμό σας και έχουμε προκαλέσει όλεθρο. Εμείς βρισκόμασταν πίσω όχι μόνον απο τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο αλλά πίσω σχεδόν απο όλους σας τους πολέμους, πίσω όχι μόνο απο την Ρωσική αλλά και απο κάθε μεγάλη επανάσταση της ιστορίας σας. Εμείς έχουμε επιφέρει την διχόνοια και τη σύγχυση και την αγανάκτηση στην ιδιωτική και στην δομόσια σας ζωή.
Εξακολουθούμε να το κάνουμε. Κανείς δεν μπορεί να πεί για πόσο καιρό θα εξακολουθούμε να το κάνουμε.
Ανατρέξτε λίγο πίσω και αναλογιστείτε τι έχει συμβεί. Δεκαεννέα αιώνες πρίν, ήσαστε μιά αθώα, ανέμελη, παγανιστική φυλή.
Λατρεύατε αναρίθμητους θεούς και θεές, τα πνεύματα του αέρα, των τρεχούμενων νερών και του δάσους. Νιώθατε αδιάντροπη περηφάνεια στην ομορφιά των γυμνών σας κορμιών. Χαράζετε μορφές θεών σας καθώς και του προκλητικού ανθρωπίνου σώματος.
Γοητευόσαστε με τις μάχες στις πεδιάδες, στις αρένες και στα πολεμικά εδάφη. Πόλεμος και σκλαβιά, αποτελούσαν καθιερωμένους θεσμούς στα κοινωνικά σας συστήματα. Διασκεδάζοντας στις βουνοπλαγιές και στις πεδιάδες της εξοχής, ασχοληθήκατε με την θεώρηση του θαύματος και του μυστηρίου της ζωής και θέσατε τα θεμέλια της φυσικής επιστήμης και φιλοσοφίας. Είχατε μιά ευγενική, αισθησιακή κουλτούρα, ανεπηρέαστη απο τις οποίες ενοχλήσεις μιάς κοινωνικής συνειδήσεως ή απο οποιοεσδήποτε συναισθηματικές αμφισβητήσεις περί ανθρώπινης ισότητας. Ποιός ξέρει ποιό μεγάλο και δοξασμένο πεπρωμένο θα ήταν δικό σας αν σας αφήναμε ήσυχους.
Αλλά δεν σας αφήσαμε ήσυχους. Σας πήραμε απο το χέρι και γκρεμίσαμε το όμορφο και ευγενικό οικοδόμημα που είχατε εγείρει, και αλλάξαμε ολόκληρη την πορεία της ιστορίας σας. Σας κατακτήσαμε όπως ποτέ καμμιά δικιά σας αυτοκρατορία δεν υπέταξε την Αφρική ή την Ασία. Και το καταφέραμε αυτό δίχως στρατούς, δίχως σφαίρες, δίχως αίμα και αναταραχές, δίχως κανένα είδος εξαναγκασμού. Το καταφέραμε αποκλειστικά και μόνο με την ακαταμάχητη δύναμη του πνεύματος μας, των ιδεών μας, της προπαγάνδας μας.
Σας κάναμε τους πρόθυμους και ασυνείδητους φορείς της αποστολής μας σε ολόκληρο τον κόσμο, στις βαρβαρικές φυλές της γής, στις αναρίθμητες αγέννητες γενιές. Χωρίς να καταλάβετε πλήρως το τι σας κάναμε, γίνατε οι ενεργοί πράκτορες της φυλκετικής μας παράδοσης, μεταφέροντας το ευαγγέλιο μας στις ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου.
Τα έθιμα της φυλής μας έχουν γίνει ο πυρήνας του ηθικού σας κώδικα. Οι νόμοι της φυλής μας έχουν μορφοποιήσει την βάση όλων των συνταγμάτων σας και των νομικών σας συστημάτων. Οι θρύλοι μας και τα λαϊκά ας παραμύθια αποτελούν την ιερή, απο γενεά σε γενεά γνώση, την οποία σιγοτραγουδάτε στα νήπιά σας. Οι ποιητές μας έχουν γεμίσει τα υμνολόγια σας και τα προσευχητάρια σας. Η εθνική μας ιστορία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των παστόρων σας και των ιερέων σας και των μελετητών σας.
Οι Βασιλιάδες μας, οι πολιτικοί μας, οι προφήτες μας, οι πολεμιστές μας αποτελούν τους ήρωές σας. Η μικρή αρχαία μας χώρα είναι ο ιερός σας Τόπος. Η εθνική μας λογοτεχνία είναι το Ιερό σας βιβλίο{Βίβλος}. Αυτά που σκέφθηκε και δίδαξε ο λαός μας έχουν ανεξίτηλα ενσωματωθεί τόσο στην ίδια σας την ομιλία όσο και στην παράδοση σας, ώστε κανείς απο σας δεν μπορεί να αποκαλείται μορφωμένος αν δεν νγωρίζει την εθνική μας κληρονομιά.
Εβραίοι τεχνίτες και Εβραίοι ψαράδες αποτελούν τους δασκάλους σας και τους αγίους σας, με αμέτρητα αγάλματα λαξευμένα με την μορφή τους και αναρίθμητες εκκλησίες αναγερμένες στην μνήμη τους. Μία Εβραία παρθένα ενσαρκώνει το ιδανικό σας για την γυναίκα. Ένας Εβραίος επαναστάτης – προφήτης είναι η κεντρική μορφή της θρησκευτικής σας λατρείας. Έχουμε γκρεμίσει τα είδωλα σας, έχουμε παραμερίσει την εθνική σας κληρονομιά, και τα έχουμε αντικαταστήσει με το δικό μας Θεό και τις δικές μας παραδόσεις.
Καμμία κατάκτηση στην ιστορία μπορεί έστω αμυδρά να συγκριθεί με αυτήν την απόλυτη κατάκτηση μας πάνω σε σας.Πώς το καταφέραμε; Σχεδόν κατά λάθος. Περίπου δύο χιλιάδες χρόνια πρίν, στην μακρινή Παλαιστίνη, η θρησκεία μας είχε παραπέσει στην παρακμή και στον υλισμό. Έμποροι – χρηματιστές είχαν στην κατοχή τους τον ναό. Διεφθαρμένοι, εγωϊστές ιερείς επέβαλαν πρόστιμα στον λαό μας και πάχαιναν. Τότε ένας νεαρός ιδεαλιστής – πατριώτης ήρθε στην επιφάνεια και περιόδευσε την χώρα καλώντας για μία αναγέννηση της πίστεως. Δεν είχε καμμία πρόθεση να ιδρύση κάποια εκκλησία. Όπως όλοι οι προφήτες πρίν απο αυτόν, ο μόνος του στόχος ήταν να εξαγνίσει και να αναζωογονήσει την παλαιά θρησκεία. Επιτέθηκε στους ιερείς και απομάκρυνε τους εμπόρους – χρηματιστές απο τον ναό. Αυτό τον έφερε σε σύγκρουση με την καθιερωμένη τάξη και τα στηρίγματα της. Οι Ρωμαϊκές αρχές, που είχαν υπό την κατοχή τους την χώρα, φοβούμενοι την επιθετική του επαναστατικότητα και εκλαμβάνοντας την ώς μία πολιτική προσπάθεια απομακρύνσεως τους, τον συνέλαβαν, τον πέρασαν απο δίκη και τον καταδίκασαν σε θάνατο διά της σταυρώσεως, έναν συνηθισμένο τρόπο εκτέλεσης της εποχής εκείνης.
Οι ακόλουθοι τυ Ιησού της Ναζαρέτ, κυρίως σκλάβοι και φτωχές γυναίκες, μέσα στο πένθος και την απογοήτευση τους, στράφηκαν μακριά απο τον κόσμο και μετασχηματίστηκαν σε μιά αδελφότητα αποτελούμενη απο ειρηνιστές – μή-αντιδρώντες, μοιράζοντες την μνήμη του εσταυρωμένου ηγέτη τους και διαβιώνονταςς μαζί κατά τρόπο κομμουνιστικό. Δεν ήταν παρά μιά νέα αίρεση στην Ιουδαία, δίχως δύναμη και σημασία, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.
Μόνο μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους, η νέα αυτή πίστη απέκτησε σημασία. Τότε ένας πατριώτης Εβραίος ονομαζόμενος Παύλος ή Σαούλ συνέλαβε την ιδέα να ταπεινώσει την Ρωμαϊκή ισχύ καταστρέφοντας το ηθικό των στρατιωτών της με δόγματα αγάπης και μή-αντίστασης, κηρυγμένα απο την μικρή αίρεση των Εβραών Χριστιανών. Έγινε ο Απόστολος των Εθνικών, αυτός που μέχρι τότε ήταν απο τους πλέον δραστήριους διώκτες αυτής της ομάδας. Και τόσο καλά εκτέλεσε ο Παύλος την αποστολή του ώστε μέσα σε τέσσερις αιώνες η μεγάλη αυτοκρατορία που είχε κυριέψει την Παλαιστίνη μαζί με τον μισό κόσμο, μετατράπηκε σε σωρό απο ερείπια. Και ο νόμος που βγήκε απο την Σιών έγινε η επίσημη θρησκεία της Ρώμης.
Αυτή ήταν η αρχή της κυριαρχίας μας στον κόσμο σας. Μα ήταν μόνο μιά αρχή. Από αυτό το σημείο και μετά, η ιστορία σας δεν είναι παρά μία διαμάχη για κυριαρχία μεταξύ της παλαιάς παγανιστικής σας ψυχής και της δικής μας Εβραϊκής ψυχής. Οι μισοί σας πολέμοι, μεγάλοι και μικροί, είναι θρησκευτικοί πολέμοι, που έχουν πραγματοποιηθεί βασιζόμενοι στην ερμηνεία ενός ή άλλους εδαφίου της διδασκαλίας μας. Δεν προλάβατε καλά-καλά να απελευθερωθείτε απο την πρωτόγονη θρησκευτική σας απλοϊκότητα και να επιχειρήσετε την εξάσκηση της παγανιστικής Ρωμαϊκής διδασκαλίας όταν ο Λούθηρος οπλισμένος με τα δικά μας ευαγγέλια, σηκώθηκε να σας ρίξει κάτω και να ενθρονίσει την δική μας κληρονομιά. Πάρτε τις τρείς κύριες επαναστάσεις των συγχρόνων καιρών, Την Γαλλική, Την Αμερικάνικη και την Ρωσική. Τι αποτελούν παρά τον θρίαμβο της Εβραϊκής ιδέας για κοινωνική, πολιτική και οικονομική δικαιοσύνη.
Και το τέλος είναι ακόμα πολύ μακριά. Εξακολουθούμε να κυριαρχούμε πάνω σας. Αυτήν ακριβώς την στιγμή οι εκκλησίες σας είναι τεμαχισμένες απο τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Φανατικών και Μοντερνιστών, ή με άλλα λόγια μεταξύ αυτών που κρέμονται κατά γράμμα στις διδασκαλίες μας και στις παραδόσεις μας, και αυτών που προσπαθούν με αργά βήματα να μας αποβάλλουν.
Στην Dayton Tennessee, μιά κοινωνία μεγαλωμένη με την Βίβλο απαγορεύει την διδασκαλία της επιστήμης σας γιατί έρχεται σε αντίθεση με την δική μας Εβραϊκή εκδοχή για την προέλευση της ζωής. Και ο Mr.Bryan, ο αρχηγός του αντι-Εβραϊκού Ku Klux Klan στο Εθνικό δημοκρατικό συνέδριο, δίνει την υπέρτατη μάχη της ζωής του για δικό μας λογαριασμό, χωρίς να αντιληφθεί την αντίφαση.
Ξανά και ξανά η Πουριτανική κληρονομιά της Ιουδαίας ξεσπά κατά κύματα στην λογοκρισία των θεαμάτων, σε Κυριακάτικους ηθικούς νόμους και σε εθνικά απαγορευμένες πράξεις. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, εσείς σαχλαμαρίζετε με την Εβραϊκή επιρροή στις ταινίες.
Είναι να απορεί κανείς γιατί μας απεχθάνεστε. Έχουμε βάλει εμπόδιο στην πρόοδο σας. Σας έχουμε επιβάλλει ένα ξένο βιβλίο και μιά ξένη πίστη που δεν μπορείτε να χωνέψετε, βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την γηγενή σας ψυχή, που σας έχει μόνιμα σε μιά κατάσταση ασθένειας και που δεν έχετε την δύναμη ούτε να απορρίψετε ούτε όμως και πλήρως να αποδεχτείτε.
Στην ουσία, βέβαια, ποτέ δεν δεχτήκατε τα Χριστιανικά μας διδάγματα. Στην καρδιά σας παραμένετε παγανιστές. Εξακολουθείτε να αγαπάτε τον πόλεμο, τις χαραγμένες μορφές και τον ανταγωνισμό. Εξακολουθείτε να περηφανεύεστε για το γυμνό ανθρώπινο σώμα. Η εθνική σας συνείδηση, πάρ’όλη την δημοκρατία και τις κοινωνικές επαναστάσεις, παραμένει ένα αξιλύπητο ατελές αντικείμενο. Εμείς απλά έχουμε διαιρέσει την ψυχή σας, έχουμε προκαλέσει σύγχυση στις ορμές σας, έχουμε παραλύσει τις επιθυμίες σας. Στην μέση της μάχης, είστε υποχρεωμένοι να γονατίζετε κάτω σε αυτόν που σας πρόσταξε να γυρίσετε το άλλο μάγουλο, που είπε να μην αντισταθείτε σε κανένα κακό και ευλογημένοι είναι οι ειρηνοποιοί.
Μέσα στον πόθο σας για απόκτηση, ενοχλείτε ξαφνικά απο κάποια ανάμνηση απο τις ημέρες του κατηχιτικού περί καμμία έγνοιας για την επόμενη μέρα. Στις βιομηχανικές σας μάχες, όταν θα τσακίζατε μία απεργία δίχως τύψεις, ξαφνικά θυμόσαστε ότι οι φτωχοί είναι ευλογημένοι και οτι οι άνδρες είναι αδέλφια στην Πατρότητα του Κυρίου. Και καθώς είστε έτοιμοι να υποκύψετε στον πειρασμό, η Εβραϊκή σας εξάσκηση ακουμπά ένα αποτρεπτικό χέρι στον ώμο σας και εκσφενδονίζει το υπερχειλισμένο ποτήρι μακριά απο τα χείλη σας. Εσείς οι Χριστιανοί δεν έχετε ποτέ εκχριστιανιστεί. Σε αυτό το σημείο έχουμε αποτύχει. Αλλά όμως έχουμε καταστρέψει για πάντα την χαρά του παγανισμού για σάς.
Έτσι λοιπόν γιατί να μην μας απεχθάνεστε; Αν βρισκόμαστε εμείς στη δική σας θέση κατά πάσα πιθανότητα θα απεχθανόμαστε εσάς πιό έντονα άπ΄’οτι εσείς εμάς.Όμως εμείς δεν θα είχαμε πρόβλημα να σας πούμε το γιατί. Δεν θα ανατρέχαμε σε υπεκφυγές και σε διάφανα προσχήματα. Με εκατομμύρια αξιοσέβαστους Εβραίους καταστηματάρχες γύρω μας δεν θα προσβάλλαμε την νοημοσύνη σας και την δική μας εντιμότητο ισχυριζόμενοι ότι ο κομμουνισμός είναι μιά Εβραϊκή φιλοσοφία. Και με εκατομμύρια σκληρά εργαζομένους και αδέκαρους Εβραίους μικροπωλητές και εργάτες δεν θα γελοιοποιούμασταν ισχυριζόμενοι ότι ο καπιταλισμός είναι ένα Εβραϊκό μονοπώλειο. Όχι, θα πηγαίναμε κατευθείαν στο θέμα. Θα ατενίζαμε σκεπτικά αυτήν την μπερδεμένη, αναποτελεσματική αταξία που ονομάζουμε πολιτισμό, αυτό μισό-Χριστιανικό μισό-Παγανιστικό συνοθύλευμα, και με τις θέσεις μας αντεστραμμένες, θα σας λέγαμε στα ίσα: Γιά αυτό το χάλι, ευχαριστούμε εσάς, τους προφήτες σας και την βίβλο σας.
Ο κόσμος σας κυβερνιόταν πάντα απο μειψηφείες και φαίνεται σε μένα ώς θέμα αδιάφορο, το ποιά είναι η μακρινή προέλευση και η δεδηλωμένη θρησκεία της κλίκας που σας εξουσιάζει. Η επιρροή, απο την άλλη πλευρά, είναι βεβαίως εκεί, και είναι απέραντα μεγαλύτερη και πιό δόλια απο ότι φαίνεται και ότι φαίνεται και ότι φαντάζεσθε.
Αυτό είναι που μας μπερδεύει και διασκεδάζει και εξοργίζει μερικές φορές, γύρω απο το παιχνίδι σας, του Εβραίου που σας δελεάζει. Ηχεί τόσο αφύσικο. Αρχίζετε να ψιθυρίζετε με τρόμο για την ανάμιξη του Εβραίου σε αυτό και σε εκείνο και στο άλλο πράγμα. Μας κανει να τρέμουμε. Έχουμε επίγνωση της βλάβης που σας προκαλέσαμε, όταν σας επιβάλλαμε την ξένη πρός εσάς πίστη και τις παραδόσεις μας. Ας υποθέσουμε, λέμε τρέμοντας, ότι μπορεί να ξυπνήσετε απο το γεγονόςότι η θρησκεία σας, η εκπέδευση σας, τα ήθη σας, τα κοινωνικά , κυβερνητικά και νομικά συστήματα σας είναι βασικά δικής μας κατασκευής! Και έπειτα διευκρινίζετε, και συζητάτε αόριστα για Εβραίους Τραπεζίτες και Εβραίους παραγωγούς κινηματογραφικών ταινιών, και ο τρόμος μας διαλύεται σε καγχασμό. Ο Γκόι {Το κτήνος} βλέπουμε με ανακούφιση, ποτέ δεν θα μάθει την πραγματική μαυρίλα των εγκλημάτων μας.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Είτε δεν γνωρίζετε, είτε δεν έχετε το θάρρος να μας κατηγορήσετε γι’αυτές τις πράξεις για τις οποίες υπάρχει τουλάχιστον υποψία απόδειξης και τις οποίες ένας έξυπνος δικαστής και ένα δικαστήριο μπορούσε να ελέγξει χωρίς ανυπομονησία. Γιατί ασχολείστε με μή πειστικά μικροπράγματα, όταν μπορείτε τόσο εύκολα να μας κατηγορήσετε για σοβαρές και αποδείξιμες παραβάσεις; Γιατί μας κατηγορείτε για μία ερασιτεχνική και αδέξια παραποίηση; όπως είναι τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, όταν μπορείτε κάλλιστα να μας αντιμετωπίσετε με την Αποκάλυψη Του Ιωάννη; Γιατί μιλάτε για τον Μάρξ και τον Τρότσκι, όταν μπορείτε να μας συγχύσετε με τον Ιησού τον Ναζωραίο και τον Παύλο απο την Ταρσό;
Μας αποκαλείτε υπονομεύτες, προβοκάτορες, δημιουργούς επαναστάσεων. Είναι αλήθεια, και τρέμω με την ανακάλυψη σας. Θα μπορούσε να παρουσιαστεί με μόνο το μικρότερο τέντωμα και την ταχυδακτυλουργία των γεγονότω, ότι είμαστε οι πρωταγωνιστές όλων των σημαντικότερων επαναστάσεων στην ιστορία σας. Χωρίς μαφιβολία είχαμε σημαντική συμμετοχή στην Επανάσταση του Λούθηρου, και είναι απλά γεγονός οτι είμαστε οι κυρίως υποκινητές στις αστικές δημοκρατικές επαναστάσεις του αιώνα πρίν απο τον τελευταίο, και στην Γαλλία και στην Αμερική. Αν δεν είμασταν δεν θα γνωρίζαμε τα συμφέροντα μας. Αλλά μας κατηγορείτε και μας χρεώνετε με αυτά τα μισητά και καταγεγραμμένα εγκλήματα; Καθόλου! Βάζετε φανταστικά στην πόρτα μας τον πρόσφατο μεγάλο πόλεμο Πόλεμο και την αναταραχή στην Ρωσία, που έκανα όχι μόνο την μεγαλύτερη ζημιά στους ίδιους τους Εβραίους, αλλά και που ένα παιδί σχολείου θα μπορούσε να προβλέψει οτι θα είχε αυτό το αποτέλεσμα
.>>

Απο το βιβλίο του Γεωργίου Αϋφαντη – Βωμός Της Ελπίδος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More