ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΔΡΑΧΜΗ ΜΟΥ


ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ


Προειδοποιητική επιστολή στο Γάλλο Πρόεδρο κ. Σαρκοζί, έστειλε ο κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζητώντας να σταματήσει νομοσχέδιο που ετοιμάζεται στη Γαλλία και με το οποίο ποινικοποιείται η άρνηση της ύπαρξης της γενοκτονίας των Αρμενίων.

Την ίδια στιγμή με απειλές για ανάκληση του πρέσβη της στη Γαλλία, καταγγελίες για …μεσαιωνικού σκοταδισμού νοοτροπία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα έξω από την γαλλική πρεσβεία στην Άγκυρα, η Τουρκική κυβέρνηση κλιμακώνει την εκστρατεία της για την αποτροπή ψήφισης του νόμου σχετικού με την άρνηση αποδοχής της γενοκτονίας των Αρμενίων, το 1915.

Στην επιστολή που έστειλε ο τούρκος πρωθυπουργός ζητά την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου αναφέροντας οτι τέτοια βήματα αν προχωρήσουν ακόμη περισσότερο, θα υπάρχουν δυσάρεστα αποτελέσματα στις σχέσεις Τουρκίας- Γαλλίας σε πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό επίπεδο. Και προειδοποιεί οτι η ευθύνη για το αποτέλεσμα αυτό θα είναι, αυτών που πήραν τέτοιες αποφάσεις αφήνοντας να εννοηθεί οτι στοχοποιούνται οι Τούρκοι του εξωτερικού.

Η HURRIYET γράφει ότι η Τουρκία εκτός από την πιθανή ανάκληση του πρέσβη της στο Παρίσι θα παγώσουν όλα τα κοινά προγράμματα.

H TURKIYE γράφει, ότι η Τουρκία θα εκφράσει την αντίδραση της και με τον αποκλεισμό των γαλλικών εταιρειών από διαγωνισμούς για ανάληψη έργων στην Τουρκία.

H HABERTURK επισημαίνει δηλώσεις του υπουργού εξωτερικών , Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος είπε ότι το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να ψηφίσει η Γαλλία αντανακλά τον σκοταδισμό του Μεσαίωνα.

Εξάλλου , το CNN TURK μετέδωσε δήλωση εκπροσώπου του γαλλικού υπουργείου εξωτερικών , που ανάμεσα στα άλλα φέρεται να είπε ότι , «Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στις σχέσεις και τις διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο χωρών γύρω από διεθνή , αλλά και θέματα της περιοχής. Η Τουρκία είναι σημαντικός εταίρος και σύμμαχος». Η ψηφοφορία του νομοσχεδίου έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί ότι ανάλογος νόμος ισχύει στη Γαλλία για όσους αρνούνται την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος των Εβραίων από τους ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το θέμα της ποινικοποίησης του αρνητισμού της γενοκτονίας των Αρμενίων το ανακίνησε τον Οκτώβριο ο κ.Σαρκoζί.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ


Χάρτης της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας» έχει αναρτηθεί στο δημοτικό σχολείο «Γκριγκόρ Πρλίτσεφ» στην πόλη της Αχρίδας.

Το σχολείο αυτό συγκεντρώνει μαθητές από όλες τις εθνικές κοινότητες της περιοχής και ο χάρτης βρίσκεται στην

αίθουσα των μαθημάτων του δημοτικού σχολείου και είναι ζωγραφισμένος στον λευκό τοίχο.

«Η εμφάνιση αυτού του χάρτη παρουσιάζει τα μεγαλεπήβολα σχέδια των Σλάβων στο εκπαιδευτικό τους ίδρυμα, όταν πολλοί Αλβανοί νεαροί συνελήφθησαν και απειλήθηκαν με φυλάκιση επειδή είχαν σχεδιάσει με γκράφιτι έναν αλβανικό χάρτη», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Το Σλαβικό Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών που ρωτήθηκε σχετικά με τον σκανδαλώδη αυτόν χάρτη, δεν έχει απαντήσει ακόμη, γράφει το δημοσίευμα.

Ο ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ


Μετά την περίπτωση του Δημοτικού στην Αχρίδα , ακόμα μια περίπτωση με αλυτρωτικό χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας” καταγράφεται και μάλιστα σε δημόσια υπηρεσία των Σκοπίων. Αυτή την φορά, βρέθηκε αλυτρωτικός χάρτης στον τοίχο του γραφείου της Υπηρεσίας Στατιστικής, το οποίο βρίσκεται στον Δήμο του Τετόβου.

Η Αλβανική εφημερίδα koha, έβγαλε την είδηση και αμέσως οι Σκοπιανοί ντροπιασμένοι έσπευσαν να τον κατεβάσουν.

«Ο χάρτης υπήρχε μέχρι σήμερα, αλλά δεν υπάρχει πια, έχει αφαιρεθεί. Θέλω να τονίσω ότι ο χάρτης αναρτήθηκε από έναν εργαζόμενο και η Στατιστική Υπηρεσία δεν έχει σχέση. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό”, δικαιολογήθηκε χωρίς να πείσει κανέναν, ο Τόνι Zdravkovski, επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας στο Τέτοβο.

Την ίδια στιγμή, εντελώς υποκριτικά, το Υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων έχει καταθέσει ποινική δίωξη εναντίον τεσσάρων νεαρών Αλβανών επειδή ζωγράφισαν με γκράφιτι αλυτρωτικό χάρτη της “Μεγάλης Αλβανίας”. Οι Αλβανοί νεαροί μπορεί να αντιμετωπίσουν εώς και 5 χρόνια φυλάκιση.

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ


Μια ανέλπιστη -όσο και ευχάριστη- υποστήριξη στη χώρα μας εκφράζεται στη μεγάλη αμερικανική εφημερίδα Financial Times μέσω άρθρου του Paul Betts, στο οποίο εξαπολύεται δριμεία επίθεση κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου και του Γάλλου προέδρου. Με βαρείς χαρακτηρισμούς, ο συντάκτης αποδίδει στο δίδυμο Μέρκελ-Σαρκοζί τη δαιμονοποίηση της Ελλάδας σε Νο 1 αιτία της ευρωκρίσης και εκτιμά ότι όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει οφείλονται σαφώς στο ότι "έσκασε η φούσκα της ευρωπαϊκής ηγεσίας".


O Paul Betts επισημαίνει ότι το ευρωπαϊκό δίδυμο μετέτρεψε με μαθηματική ακρίβεια αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα σχετικά μικρό και επιλύσιμο πρόβλημα σε πρώτου βαθμού κρίση εμπιστοσύνης για όλο το ευρωπαϊκό έργο, χαρακτηρίζοντάς τους απαξιωτικά ως τους πρώτους και σπουδαιότερους ενόχους, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στα αποσπάσματα του κειμένου που ακολουθούν:

"Αποτυγχάνοντας να επιλύσει το ελληνικό πρόβλημα στην αρχή του, σε συνδυασμό με τις τραμπούκικες τακτικές του, το δίδυμο Μερκοζί έχει οδηγήσει τους πολίτες των 27 μελών της Ε.Ε. σε ένα επίπεδο που δεν φαντάζονταν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους, πριν 12 μήνες.

Η απόρριψη του αιτήματος της Βρετανίας να επιλέξει μη συμμετοχή στην συνθήκη για το City του Λονδίνου, επειδή οι χρηματοπιστωτικοί οίκοι είναι εν γένει υπεύθυνοι για την κρίση, από τον Νικολά Σαρκοζί είναι ένα ανησυχητικό σημάδι ότι αυτός και οι σύμμαχοί του δεν έχουν μάθει τίποτα, καθώς σκουντουφλάνε από τη μια Σύνοδο στην άλλη. Θα ήταν μικρό το τίμημα που θα πλήρωναν για χάρη της ενότητας.

Καθώς παρακολουθούμε τον αγώνα των τραπεζών να αποφύγουν την κρατικοποίηση, σίγουρα αξίζει πίσω από τη διαμάχη με τον Κάμερον να αναζητήσουμε την ουσία και το όραμα της συμφωνίας που πέτυχαν οι 26 στις Βρυξέλλες.

Η περιφρόνηση που "λούστηκε" ο Ντέιβιντ Κάμερον, στον οποίο επιδεικτικά επιτέθηκε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, προφανώς θα θύμισε στον Γιώργο Παπανδρέου το σφυροκόπημα που είχε υποστεί ο ίδιος από την ευρωπαϊκή αδελφότητα στη Σύνοδο στις Κάννες.

Οι Βρετανοί, μπορούν να παρηγορηθούν, γιατί η Βρετανία εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα να επιλέξει –ορθώς ή εσφαλμένα- να αντιταχθεί στον κανόνα των υπαγορεύσεων, ο οποίος δείχνει να έχει γίνει ο κανόνας στην Ευρωζώνη όσο διογκώνεται η κρίση χρεών, παράλληλα με την διαρκώς αυξανόμενη απελπισία των ηγετών της.

Μπορούν να στραβοκοιτάζουν τη "δικαιοσύνη του νικητή" που ο Νικολά Σαρκοζί και η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα, αναλογιζόμενοι τα πλεονεκτήματα της στάσης του Ντέιβιντ Κάμερον στις Βρυξέλλες.

Η μοίρα των ελληνικών τραπεζών αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα, καθώς δεν ήταν η αιτία του ελληνικού προβλήματος.

Οι σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν είναι το άμεσο αποτέλεσμα της δημοσιονομικής δυστροπίας της κυβέρνησης, που επιβλήθηκε επί υπερβολικά μεγάλο διάστημα εξαιτίας της αμέλειας των Βρυξελλών, και που τελικά απέκλεισε την ελληνική κυβέρνηση και κατά συνέπεια τις τράπεζες από τις διεθνείς αγορές.

Βάζοντας αλάτι στην πληγή, οι τράπεζες τιμωρήθηκαν επιπρόσθετα με την υποχρεωτική αποφυγή του ρίσκου και τις επενδύσεις σε ελληνικά κρατικά ομόλογα, τα οποία μέχρι τις αρχές του έτους μόλις, θεωρούνταν σχετικά "ασφαλή", δεδομένου του πόσο χαμηλός ήταν τότε ο κίνδυνος να χρεοκοπήσει η Ελλάδα, πόσο μάλλον η Ευρώπη.

Στις ερχόμενες ημέρες, η BlackRock Solutions, ο διεθνής επενδυτικός οίκος που έχει κληθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος να αποτιμήσει ανεξαρτήτως της ποιότητα των δανειακών βιβλίων της Ελλάδας, θα δώσει τα αποτελέσματά της.

Παράλληλα, οι τράπεζες επίσης εμπλέκονται με το ΔΝΤ, την ΕΕ, την ΕΚΤ και τους διεθνείς επενδυτές στον τελευταίο κύκλο διαπραγματεύσεων που θα καθορίσει τις λεπτομέρειες του προτεινόμενου κουρέματος 50% στα κρατικά ομόλογα της Ελλάδας, που είναι απαραίτητη συνθήκη για την νέα δόση δανείων προς την Αθήνα.

Η κατάληξη όλων αυτών, θα είναι ένα έλλειμμα κεφαλαίων για όλες τις ελληνικές τράπεζες, που, αν δεν καλυφθεί με ειδικά μέτρα όπως άντληση κεφαλαίων και εκποιήσεις, πιθανότατα θα οδηγήσει σε, μεγαλύτερη ή μικρότερη, κρατικοποίηση.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, για την πρόταση έκδοσης προνομιούχων μετοχών 1 δισεκατομμυρίου ευρώ στην ελληνική κυβέρνηση, δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να αποφύγει να καταλήξει στα χέρια ενός απαξιωμένου δημοσίου τομέα. Μόνο ο χρόνος θα μπορέσει να πει σε ποιο βαθμό η ΕΤΕ και οι άλλες τράπεζες, θα επιτύχουν.

Στο μεταξύ, οι Έλληνες καταθέτες, έχουν επιδείξει έναν αξιοσέβαστο βαθμό ψυχραιμίας, καθώς κλιμακώνεται η κρίση. Αν και έχουν παρατηρηθεί αισθητές εκροές, δεν έχουν εκδηλωθεί μαζικές αναλήψεις όπως είχαν γίνει στην Northern Rock.

Η κατάσταση των ελληνικών τραπεζών πρέπει να είναι εξαιρετικά εκνευριστική για τις διοικήσεις τους, για να μην πούμε για τους πελάτες, δεδομένου ότι η διολίσθησή τους στην οικονομική άβυσσο παρουσιάζει έναν τέλειο συγχρονισμό με την κακοδιαχείριση της κρίσης της Ευρωζώνης από τους Ευρωπαίους ηγέτες".

Ο ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ


Με το γνωστό δήθεν αιρετικό στυλάκι, ο Μπουτάρης τα έβαλε αυτή τη φορά με τους ηλικιωμένους, τους οποίους ούτε λίγο, ούτε πολύ τους χαρακτήρισε τεμπέληδες και… πρότεινε να φύγουν από τα ΚΑΠΗ και να πάνε να φτιάχνουν… πίτες και γλυκά του κουταλιού. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ,είπε πολλά και διάφορα, θέλοντας να κάνει τον προοδευτικό.

Για την Αριστερά για παράδειγμα είπε: «δεν μασάω με την Αριστερά.»

«Ας πούνε ό,τι θέλουνε. Ναι, κύριε, ιδιωτικοποιώ. Τι θα πει ιδιωτικοποίηση; Απολαμβάνει ο δημότης καλύτερων υπηρεσιών; Έχει οικονομικό όφελος; Προσφέρει αυτή την εξοικονόμηση σε αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη και τους οποίους ο ιδιώτης διαφορετικά δε θα προστρέξει; Πού είναι το πρόβλημά σου, επομένως;»( ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ; ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΤΑΡΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ,ΤΟΝ ΟΤΕ,ΤΟΝ ΟΠΑΠ; ΤΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Η Ο ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ;)

Η θέση του για τους ηλικιωμένους

Ιδιάιτερα «αιρετική» η άποψη του όσον αφορά τους ηλικιωμένους, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε ॥τεμπέληδες!( ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΣ Η ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΕΡΑΤΕΙΑ)

Έτσι πρότεινε αντί να κάθονται (!) στα ΚΑΠΗ να αναλάβουν τη φύλαξη πάρκων ή να φτιάχουν μία φορά την εβδομάδα πίτες, γλυκά του κουταλιού, και να βγαίνουν να τα πωλούν.

«Για να νιώσουν όλοι χρήσιμοι, αντί να κλαίνε τη μοίρα τους και να αισθάνονται παραπεταμένοι. Αυτά τα πράγματα γίνονται σε όλο τον κόσμο».

ΟΤΑΝ Η ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ

Συλλογή τροφίμων, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, από 11:00 έως 13:30, στον κεντρικό Πεζόδρομο Κατερίνης, στο ύψος της Πλατείας.

Αραβίδης Γεώργιος, 23510 21100 Γκούντας Βαγγέλης, 698 66 44 222 & 6982 471 450Ζάρα Αννα, 6939 420 679 Κιάφα Φωτεινή, 6970887323Κωτίδης Γιώργος, 6977 404 637Νταρλαγιάννη Αλεξάνδρα, 23510 32220 & 6977 332 899Παπαδημητρίου Μάγδα, 23510 79190 & 6973 029 666Σαμοθράκης Γιάννης, 23510 79190 & 6971 549 797 Τριανταφυλλίδου Αγλαϊα, 23510 37376 & 6974 196 069

Αποθήκευση τροφίμωνΤσίρκου Άννα, 2351074550 & 6937 046 060

Γραφείο Τύπου, Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, ΙστοσελίδαΝταρλαγιάννη Αλεξάνδρα, 23510 32220 & 6977 332 899Παπαδημητρίου Μάγδα, 23510 79190 & 6973 029 666Τζαμακλής Χαρίλαος, 23510 32220 & 6945 891 428Τσολακίδης Ηλίας, 23510 34714 & 6973 380 700

Επικοινωνία με φορείς και συλλογικότητες

ΕκκλησίαΔημηνά Ράνια, 23510 22600 & 6977 331 403Τριανταφυλλίδου Αγλαϊα, 23510 37376 & 6974 196 069

Ερυθρός ΣταυρόςΤσίρκου Άννα, 2351074550 & 6937 046 060Βρέντζος Μανώλης, 23510 26159 & 6945 417 357

ΒενιαμίνΤριανταφυλλίδου Αγλαϊα, 23510 37376 & 6974 196 069 Βρέντζος Μανώλης, 23510 26159 & 6945 417 357 Τζορμπατζίδου Αναστασία, 6997 084 901

ΝοσοκομείοΤζαμακλής Χαρίλαος, 23510 32220 & 6945 891 428

Σύλλογος ΠολυτέκνωνΚωτίδης Γιώργος, 6977 404 637

Σύλλογος Αναπήρων, Σύλλογος Καρκινοπαθών, ΟΑΕΔ/ΆνεργοιΒρέντζος Μανώλης, 23510 26159 & 6945 417 357Χατζηκωνσταντίνου Ελισάβετ, 6974 133 253

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ


ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών του 6/θεσίου Δημοτικού Σχολείου Ανδρομάχης ευχαριστεί τη Διεύθυνση του super market LIDL στην Ανδρομάχη για την απλόχερη και άμεση ανταπόκρισή της στην έκκλησή μας για ενίσχυση
οικογενειών μαθητών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Η ευαισθησία τους μας συγκίνησε ιδιαίτερα και ελπίζουμε να βρει μιμητές για να δοθεί λίγη χαρά και ανακούφιση στους συνανθρώπους μας, κυρίως τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.

Εκ μέρους του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών
Η Διευθύντρια του Σχολείου


Μαυρομάτη Δήμητρα

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More