ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ


Με το γνωστό δήθεν αιρετικό στυλάκι, ο Μπουτάρης τα έβαλε αυτή τη φορά με τους ηλικιωμένους, τους οποίους ούτε λίγο, ούτε πολύ τους χαρακτήρισε τεμπέληδες και… πρότεινε να φύγουν από τα ΚΑΠΗ και να πάνε να φτιάχνουν… πίτες και γλυκά του κουταλιού. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ,είπε πολλά και διάφορα, θέλοντας να κάνει τον προοδευτικό.

Για την Αριστερά για παράδειγμα είπε: «δεν μασάω με την Αριστερά.»

«Ας πούνε ό,τι θέλουνε. Ναι, κύριε, ιδιωτικοποιώ. Τι θα πει ιδιωτικοποίηση; Απολαμβάνει ο δημότης καλύτερων υπηρεσιών; Έχει οικονομικό όφελος; Προσφέρει αυτή την εξοικονόμηση σε αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη και τους οποίους ο ιδιώτης διαφορετικά δε θα προστρέξει; Πού είναι το πρόβλημά σου, επομένως;»( ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ; ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΤΑΡΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ,ΤΟΝ ΟΤΕ,ΤΟΝ ΟΠΑΠ; ΤΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Η Ο ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ;)

Η θέση του για τους ηλικιωμένους

Ιδιάιτερα «αιρετική» η άποψη του όσον αφορά τους ηλικιωμένους, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε ॥τεμπέληδες!( ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΣ Η ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΕΡΑΤΕΙΑ)

Έτσι πρότεινε αντί να κάθονται (!) στα ΚΑΠΗ να αναλάβουν τη φύλαξη πάρκων ή να φτιάχουν μία φορά την εβδομάδα πίτες, γλυκά του κουταλιού, και να βγαίνουν να τα πωλούν.

«Για να νιώσουν όλοι χρήσιμοι, αντί να κλαίνε τη μοίρα τους και να αισθάνονται παραπεταμένοι. Αυτά τα πράγματα γίνονται σε όλο τον κόσμο».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More