ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΞΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Δ;

Μπροστά σε μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη πιθανόν να βρίσκονται τα συνεργεία της ΚΗ’ Εφορείας Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών..... Μετά από έρευνες ετών και αξιοποιώντας την ιστοριογραφία και τις προφορικές παραδόσεις της περιοχής, οι αρχαιολόγοι κατέληξαν σε μία «τούμπα» σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αμφίπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πολλοί φίλοι και φίλες μου έχουν ζητήσει να γράψω ένα αρθρο με "Οδηγίες Επιβίωσης",γιατί μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις που να οφείλονται σε διάφορους λόγους,όπως πτώχευση και στάση πληρωμών,περίεργα και πρωτόγνωρα γεωφυσικά φαινόμενα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/10/1912

Το έργο της απελευθέρωσης της Κατερίνης ανατέθηκε στην 7η Μεραρχία του Στρατού Θεσσαλονίκης, που είχε διοικητή το Συνταγματάρχη (ΠΒ) Κλεομένη Κλεομένους. Στις.. 15 Οκτωβρίου 1912 εκδόθηκε η Διαταγή των Επιχειρήσεων.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8. Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας. Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αν καλούσαμε στις μέρες μας σ’ ένα γεύμα κάποιους αρχαίους Έλληνες όπως τον... Ηρόδοτο, τον Ηρακλή ή τον Αριστοφάνη..

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ???



ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΜΑΝΑΚ ΤΗΣ BRITANNICA. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ... ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 200000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 200000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΛΑΒΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΒΛΑΧΟΥΣ, ΡΟΜΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΥΤΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ...
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΛΗΝΕΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More