ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΝΙΚΑ


Κύπρος, 450 π.Χ.: Ο Έλληνας στρατηγός Κίμων «ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΝΙΚΑ» τους Πέρσες στη Σαλαμίνα της Κύπρου (τη σημερινή κατεχόμενη από τους Τούρκους Αμμόχωστο), πλήττοντας τον ασιατικό δεσποτισμό.

Κύπρος, 2009 μ.Χ.: Ο Έλληνας Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος «ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΝΙΚΑ» τον νεοδεσποτισμό των μεγάλων δυνάμεων του 21ου αιώνα.

2.459 χρόνια μετά τον Κίμωνα, ο ηγέτης που συνέδεσε το όνομά του με το ΟΧΙ ενός ολόκληρου λαού, θα εξακολουθήσει να δίνει και μετά τον φυσικό του θάνατο μαθήματα αξιοπρέπειας, όπου κι αν βρίσκεται η σορός του.

Αναζητήστε τους ενόχους του ανοσιουργήματος:

1. ανάμεσα σε εκείνους που έχουν πλούσια παράδοση σε διαπόμπευση νεκρών και τυμβωρυχία,
2. ανάμεσα σε εκείνους που αφανίζουν ολόκληρους λαούς και ισοπεδώνουν πολιτισμούς,
3. ασφαλώς ανάμεσα σε εκείνους που κόβουν όποιο «κλαδάκι» τολμήσει να παραβιάσει τη «συμμετρία» των σχεδίων και συμφερόντων τους,
4. ανάμεσα σε εκείνους που ανήγαγαν το μακιαβελικό «Διαίρει και βασίλευε» σε υψηλή τέχνη ανά την υφήλιο αλλά και στο μικρό, πλην στρατηγικής σημασίας, νησί της Μεσογείου που επιμένει στο δικαίωμα για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ο συνδυασμός των τριών αυτών χαρακτηριστικών θα σας δώσει απάντηση στο ερώτημα για το ποιοι είναι οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της προσβολής του νεκρού Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Οι μέθοδοι και τα κίνητρα αποτελούν τους ασφαλέστερους οδηγούς.

Φαίνεται ότι στην Κύπρο δεν είναι «επικίνδυνοι» μόνο οι ζωντανοί Έλληνες αλλά και οι νεκροί!
Αφού η ισχύς των όπλων (Τουρκική εισβολή 1974 και τα επακόλουθά της) δεν έφερε τα αναμενόμενα για τους εισβολείς και τους συνεργάτες τους (αγγλοαμερικανούς) αποτελέσματα, αφού η διείσδυση Τούρκων πρακτόρων στην ελεύθερη Κύπρο και οι δολοφονίες (βλ. δολοφονία Θεόφιλου Γεωργιάδη το 1994 από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες) και οι επικηρύξεις μαχητικών δημοσιογράφων (βλ. περίπτωση Λάζαρου Μαύρου) δεν απέδωσαν, αφού η προβοκάτσιες και η στοχευμένη προπαγάνδα δεν κρίθηκαν επαρκή (βλ. σκόπιμη διαρροή κειμένων του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ Alex. Dauner), επιστρατεύθηκαν τώρα και οι αρπαγές νεκρών!
Και όλα αυτά όχι σε καμιά απομακρυσμένη κοινότητα σε κάποιο σημείο της Γης, αλλά σε μια χώρα πλήρες μέλος της Ε.Ε. και μέλος του ΟΗΕ, οργανισμούς στους οποίους ανήκουν ή φιλοδοξούν να ενταχθούν όσοι διαπράττουν, υποκινούν ή ανέχονται τέτοιου είδους τερατουργήματα.
Αυτός είναι κατά τον 21ο αιώνα ο πολιτισμός των χωρών που επαίρονται για τα επιτεύγματά τους και μάλιστα κάποιες από αυτές κατέχουν τα ηνία της οικουμένης; Ούτε ένα βήμα δηλαδή δεν έχουν κάνει για να υπερβούν τον πρωτογονισμό και τις κανιβαλικές τους καταβολές; Αυτοί είναι που ισχυρίζονται ότι θα οδηγήσουν τον κόσμο σε ένα καλύτερο αύριο και απαιτούν σεβασμό και υπακοή στα κελεύσματά τους; Αίσχος! Αρκετά ώς εδώ! Το αληθινό τους πρόσωπο δεν κρύβεται πλέον, όπως δεν κρύβεται και η απέχθεια που προκαλεί η θέα του!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More