ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ: ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ


«Οι Ελληνοκύπριοι ζουν σε ένα όνειρο και λένε ψέματα στον κόσμο τους ότι θα γυρίσουν στους τόπους τους», ανέφερε χαρακτηριστικά σε νέα προκλητική δήλωσή του ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, και υποστήριξε πως δεν είναι δυνατή η επιστροφή των Ελληνοκυπρίων, καθώς το «κράτος» που δημιουργήθηκε στον Βορρά πήρε τη δική του οικονομικο-κοινωνική μορφή.

Η ελληνοκυπριακή πλευρά «νομίζει πως κατέχει ολόκληρη την Κύπρο», παρατήρησε, για να σημειώσει στον ίδιο κυνικό τόνο ότι ο ίδιος βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη συναίσθηση ότι έχει «κράτος» και αυτό του δίνει δύναμη!

Όπως μεταδίδεται από τα Κατεχόμενα, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης υπενθύμισε ότι στην Κύπρο υπάρχουν «δύο κράτη και δύο λαοί» και μια συμφωνία μπορεί να κρατηθεί ζωντανή εάν αντιμετωπίζει τις πραγματικότητες στο νησί.

Τέλος, όπως ισχυρίζεται, ο ίδιος επιζητεί «μια λύση που θα κάνει τους Τουρκοκύπριους να ζουν με άνεση και ασφάλεια», ενώ η Τουρκία δεν επεμβαίνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων παρόλο που υπάρχει διάλογος μεταξύ τους.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More