ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η ΕΛΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΓΛΩΣΣΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ.
Τα Σκοπιανά Ταχυδρομεία, φαίνεται πως έδωσαν «λύση» στη διαφορά για το θέμα της ονομασίας, αφού στη νέα σειρά γραμματοσήμων που μόλις κυκλοφόρησαν με θέμα τα κράτη – μέλη της Ε.Ε, τα Σκόπια αναγράφονται ως «Μακντόνια».

Συγκεκριμένα στα νέα γραμματόσημα, αντί για «Македонија» («Μακεντόνια») όπως αρέσκονται να γράφουν, η χώρα αναγράφεται ως «Макдонија» («Μακντόνια»), αφού ουδείς πρόσεξε πως λείπει ένα «e» με αποτέλεσμα να τραβούν πλέον τα μαλλιά τους οι υπεύθυνοι των σκοπιανών ταχυδρομείων, που έγιναν στόχος επικρίσεων.

Σκοπιανά ΜΜΕ «στοχοποιούν» ως υπεύθυνο για την γκάφα, αρμόδιο υπεύθυνο αλβανικής καταγωγής, που εμμέσως πλην σαφώς, κατηγορούν πως εσκεμμένα προχώρησε στην έκδοση των επίμαχων γραμματοσήμων που «επιλύει» το θέμα της ονομασίας της χώρας.

Τι άλλο θα ακούσουμε με αυτούς που μπλέξαμε;

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ VARDRASKA ΩΣ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More