ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ


ΑΘΕΟΙ, ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΟΙ Ή ΚΡΥΦΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ;

Επί μεγάλο χρονικό διάστημα, υφιστάμεθα μία απίστευτη προπαγάνδα εναντίον των ιερών και των οσίων του έθνους και της πατρίδας μας. Δυστυχώς, στο ανθελληνικό αυτό μέτωπο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, εκτός από τα ξένα κέντρα, και πολλοί συμπατριώτες μας.

Λένε να καταργήσουμε τις παρελάσεις, για να μη νιώθουν άσχημα οι αλλοδαποί.
Λένε να βγάλουμε το σταυρό από τη σημαία και να αποκαθηλώσουμε τις θρησκευτικές εικόνες από τα σχολεία, τα δικαστήρια και τα υπόλοιπα δημόσια κτίρια, για να μη νιώθουν άσχημα οι αλλόθρησκοι.
Λένε να καταργηθεί ο θρησκευτικός όρκος όπου υπάρχει, καθώς και να εφαρμοστεί ο χωρισμός της Εκκλησίας από το Κράτος, δήθεν στα πλαίσια της ανεξιθρησκίας.

Όποιον αντιστέκεται σε αυτές τις διαθέσεις τους, οι ψευτοπροοδευτικοί τον χαρακτηρίζουν «εθνικιστή», «πατριδοκάπηλο», «συντηρητικό», «ξενόφοβο», «ρατσιστή» κλπ. Είναι όμως οι ίδιοι που δικαιολογούν τα πάντα στους άλλους λαούς. Δικαιολογούν τον πραγματικό εθνικισμό των Τούρκων, των Σκοπιανών και των Αλβανών, εις βάρος της Ελλάδας. Δικαιολογούν τα επεισόδια των λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων. Δικαιολογούν τα τζαμιά, τις μαντίλες, τις μπούργκες, δείχνουν ευαισθησία και φτιάχνουν σικέ ιστορίες για τα κοράνια κλπ.

Την αγάπη για την πατρίδα, την πίστη και τις παραδόσεις που κατηγορούν και θέλουν να ξεριζώσουν από τους Έλληνες, τις δικαιολογούν και τις σέβονται για τους αλλοδαπούς και τους αλλόθρησκους.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι: Όλοι αυτοί οι θολοκουλτουριαραίοι συμπατριώτες μας είναι πράγματι άθεοι ή ανεξίθρησκοι, όπως παρουσιάζονται, ή αντίθετα είναι κρυφομουσουλμάνοι που θέλουν σε πρώτη φάση να αποδυναμώσουν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία και σε δεύτερη φάση, αν τους βγει και με τη βοήθεια της λαθρομετανάστευσης οι αλλοδαποί γίνουν πλειοψηφία στην Ελλάδα, τότε θα θυμηθούν την αρχή της πλειοψηφίας και θα θελήσουν να επιβάλουν τον ισλαμισμό ως επίσημη θρησκεία και σύστημα της χώρας μας;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More