ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Λύσεις για να «σκοτώσετε» τη μυρωδιά της σκορδαλιάς

Επέτειος της 25ης Μαρτίου σήμερα και η παράδοση το’ χει στο τραπέζι να υπάρχει μπακαλιάρος σκορδαλιά. Ωραίο φαγητό, δε λέω, και τηρούμε όλοι τις παραδόσεις, αλλά τι κάνουμε για να φύγει η έντονη μυρωδιά του σκόρδου;
Λύση 1η:
Μασήστε μερικά φυλλαράκια φρέσκου μαϊντανού, ο οποίος έχει αντιμικροβιακή δράση.
Λύση 2η:
Πιπιλίστε σαν καραμέλα ένα γαρίφαλο (μπαχαρικό), το οποίο είναι ισχυρό αντισηπτικό.
Λύση 3η: 
Βάλτε στο στόμα σας δύο κόκκους ωμού καφέ, ο οποίος έχει τόσο δυνατό άρωμα που εξουδετερώνει οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More