ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

ΑΞΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ


ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 299 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΜΑΝ ΠΑΝΤΑ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.
Μάθημα διά του παραδείγματος από τον βουλευτή Καρδίτσας κ. Παύλο Σιούφα. Μάθημα πρός συναδέλφους του και παράδειγμα για το πως πρέπει οι αιρετοί να μην προκαλούν το λαό που υποφέρει. Όλων των προνομίων παραιτήθηκε ο βουλευτής Καρδίτσας. Με δήλωση του στη βουλή αρνήθηκε το αυτοκίνητο που δικαιούνται οι βουλευτές, τα επιδόματα ενοικίου πολιτικών γραφείων,τα επιδόματα για ξενοδοχειακές διανυκτερεύσεις, τις ατέλειες, τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, τα επιδόματα για μετακίνηση ως επαρχιακός βουλευτής!

Μακάρι όλοι οι βουλευτές να κάνουν το ίδιο. Στις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος το παράδειγμα πρέπει να το δίνουν πρώτοι εκείνοι που οι πολίτες όρισαν εκπροσώπους τους στο Κοινοβούλιο
Στο μεταξύ, όπως γράφει σήμερα το Έθνος μόνο 35 από τους 300 δήλωσαν πως δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση βουλευτικού αυτοκινήτου. Δηλαδή κάτι παραπάνω από το 10%, μεταξύ αυτών ήταν 11 νεοεκλεγέντες βουλευτές και 24 «παλιοί» βουλευτές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More