ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ


Η εκ Πιερίας καλλιτέχνιδα Μαρία Κομπατσιάρη βραβεύτηκε στη Διεθνή Έκθεση Ανταλλαγής Εκθεμάτων, που πραγματοποιήθηκε στην Κόμπε της Ιαπωνίας κατά το χρονικό διάστημα 6 με 10 Ιουνίου.
Λίγα λόγια για την Μαρία Κομπατσιάρη
Η Μαρία Κομπατσιάρη κατάγεται από τον Κολινδρό Πιερίας ασχολήθηκε με τη ζωγραφική από το 1980, παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου και χρώματος σε προπαρασκευαστικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη, συνέχισε με ελεύθερες σπουδές σε εργαστήρια ζωγράφων όπως επίσης παρακολούθησε και μαθήματα χαρακτικής στο Κέντρο Χαρακτικής Νεάπολης με το RuudMatthes & λιθογραφίας με την ErikaGudensrajer.

Είναι μέλος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας,του International Art Council Kokusa iBijyutsu Shingikai της Ιαπωνίας, της επιτροπής εικαστικών των Δημητρίων του δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.
Έχει λάβει ποικιλλες διακρίσεις στη διάρκεια των τελευταίων έντεκα ετών με πιο πρόσφατη αυτήν στην Διεθνή Έκθεση Ανταλλαγής Εκθεμάτων στην Ιαπωνία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More