ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ


ΟΤΑΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ.
ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΤΗΝ VARDRASKA,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΟ,ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ( ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΧΩΡΑ).Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ.
Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΣΤΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΑΥΤΗΣ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ,ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ( ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ).ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο των Σλάβων των Σκοπίων διαμαρτύρεται έντονα για την τοποθέτηση αυτοκόλλητων ετικετών στις πινακίδες των σκοπιανών οχημάτων, γράφει σήμερα η εφημερίδα ‘Βέτσερ’.
Το μέτρο της ελληνικής κυβέρνησης είναι ρατσιστικό και αντι-ευρωπαϊκό. Η διεθνής ονομασία της χώρας ως «Μακεδονία», δεν υπόκειται σε κλήσεις και δεσμεύσεις για τους «Μακεδόνες»- από μια ελληνική προσωρινή συγκατάθεση.
Αντίθετα, η κυβέρνηση στην Αθήνα είναι υποχρεωμένη να σέβεται τους διεθνείς κανόνες σχετικά με τις σημάνσεις των κρατών και να μην παρεμποδίζει την ελεύθερη κυκλοφορία και να μην παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια, σημειώνεται σε μια ανακοίνωσή του, το Παγκόσμιο Σλαβικό Συνέδριο των Σκοπιανών- ΠΣΣΣ, αναφερόμενο στην υποχρέωση της επικόλλησης της ετικέτας ‘ΠΓΔΜ’ όταν εισέρχονται στην Ελλάδα.

Το ΠΣΣΣ απαιτεί αμοιβαία μέτρα για το νότιο γείτονα από την κυβέρνηση των Σκοπίων και να ενημερώσει τα Ηνωμένα Έθνη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες για τις διακρίσεις σε βάρος των Σλάβων πολιτών.

Να σταματήσει κάθε διάλογος με την Ελλάδα

« Το ΠΣΣΣ εξακολουθεί να απαιτεί την άρση και άνευ όρων παύση των συνομιλιών σχετικά με την διαφορά του ονόματος του κράτους και καλεί τον ΟΗΕ και όλους τους διεθνείς οργανισμούς να αποδεχθούν το συνταγματικό όνομα της χώρας «Μακεδονία» με μια παρατήρηση «Δημοκρατία»/ Ρεπούπλικα, χωρίς τη λατινική γραφή αλλά στη σλαβική γλώσσα – “Република Македонија” και με την αγγλική “Republic of Macedonia” και να κοινοποιηθεί το διεθνές σήμα της χώρας ως MK ή MKD και ότι σλαβικός λαός μιλά τη ‘μακεδονική’ γλώσσα!, λέει η ανακοίνωση, όπως σημειώνει η σκοπιανή εφημερίδα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More