ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ


Προκλήσεων συνέχεια από τους Σκοπιανούς, οι οποίοι βρήκαν ευκαιρία σε επίσημη τελετή που έλαβε μέρος στην Τουρκία να προωθήσουν την ανιστόρητη προπαγάνδα τους.

Συγκεκριμένα στην Άγκυρα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με συμμετοχή κυρίως Σκοπιανών και Τούρκων αξιωματικών που φοιτούν σε ακαδημίες της Τουρκίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι παρευρισκόμενοι ήταν πάνω από 1,000 άτομα και είχε διοργανωθεί με την βοήθεια της Σκοπιανής Πρεσβείας στην Άγκυρα.

Παρόντες ήταν επίσης ανώτερα στελέχη του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών. Οι Σκοπιανοί εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και φρόντισαν να “ενημερώσουν” τους Τούρκους αξιωματούχους για την “αληθινή” ιστορία της Μακεδονίας.

Σε μια σύντομη ομιλία που θα προκαλούσε το γέλιο σε όποιον γνωρίζει ιστορία, οι Σκοπιανοί έκαναν λόγο για τον ένδοξο “πρόγονο” τους, τον Μακεδόνα Μ. Αλέξανδρο. Επίσης τόνισαν ότι η χώρα τους προωθεί από την… αρχαιότητα την ιδέα της ένωσης των εθνών και φυλών!!!

Έγινε αναφορά επίσης στην Μακεδονία ως βιβλική γη, ενώ έμφαση έδωσαν στο γεγονός ό,τι το Κυριλλικό αλφάβητο προέρχεται από τους Μακεδόνες Κύριλλο και Μεθόδιο.

Στην επίσημη τελετή φρόντισαν κιόλας να υπάρχει αναρτημένη και σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, η οποία τελευταία δεν λείπει από σχεδόν καμία Σκοπιανή εκδήλωση. Άλλωστε οι Σκοπιανοί γνωρίζουν καλά ό,τι ως συνήθως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αντίδραση από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More