ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΑΧΡΗΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Ενημερωτική ημερίδα για τους σκοπούς και τη δράση του δικτύου του διοργανώνει το Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012, στις 5.30 το απόγευμα το Αχρήματο Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Πιερίας.

Το Δίκτυο Ανταλλαγών είναι μια εναλλακτική πρόταση κοινωνικής οικονομίας που εφαρμόζεται σε πολλά μέρη του κόσμου με επιτυχία.
Το Δίκτυο δεν αντικαθιστά τα χρήματα αλλά μπορεί να βοηθήσει άτομα και οικογένειες μέσω της ανταλλαγής υπηρεσιών και προϊόντων που μπορούν να διαθέσουν και που χρειάζονται στην καθημερινή τους ζωή.
Είναι μια θετική δράση που..
φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, δημιουργείται από τα ίδια τα μέλη του για τα μέλη του και μέσα από αυτό οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ευκαιρίες απασχόλησης, να δώσουν αξία στα τοπικά προϊόντα τους και να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Ιδιαίτερα στην σημερινή οικονομική κρίση, η πρόταση του Δικτύου Ανταλλαγών μπορεί να βοηθήσει οικογένειες και επιχειρήσεις να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια.
Αποτελείται από 160 μέλη. Στο δίκτυο υπάρχει ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες και κάθε βδομάδα γίνετε ανταλλακτικό και χαριστικό παζάρι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More