ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 2010


Η καθολική κατηφόρα της Πατρίδας, σε όλα τα επίπεδα, και γενικευμένη διεθνής ανυποληψία της, κατέστησαν επιτακτική ανάγκη ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ της, την ανασύσταση της ιστορικής ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, με την προσθήκη 2010, για λόγους σεβασμού προς την μοναδικότητα της πρωτότυπης και διάκρισης του αντιγράφου της.

Πράγματι, η Ιστορική Φ.Ε., εκτός του μέγιστου έργου της απελευθέρωσής μας, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ λειτουργική και κοινωνικά ωφέλιμη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν την άφησαν να εκπαιδεύσει και παρασκευάσει τους αναγκαιούντες σύγχρονους πολίτες με συνέπεια τον αυθαίρετο αποκλεισμό τους από την διοίκηση της Χώρας, από μία «παρέα» που σε σύγκριση με τους απαίδευτους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ εγνώριζε «να συνεννοείται σε ξένη γλώσσα » ! Οι έλληνες που δεν είχαν αυτό το προνόμιο, παρέμειναν θύματα της ανυπαρξίας τεκμηριωμένης πληροφόρησης και της δυνατότητας αποτελεσματικού ελέγχου της Δημόσιας ζωής και διοίκησης. Βαθμιαία το σημερινό σύστημα, διαμορφώθηκε σε κλειστή ομάδα κληρονομικής οικογενειοκρατικής ολιγαρχίας «επαγγελματιών» πολιτικών, οι οποίοι είχαν στόχο την διαιώνισή τους στην Εξουσία.

Η δημιουργία των γνωστών κομμάτων και ο τρόπος αυθαίρετης, άρα αντιδημοκρατικής, λειτουργίας τους, απεθάρρυναν / απώθησαν την ανάμειξη στα «κοινά» των αξιοκρατικά καλυτέρων πολιτών, με αποτέλεσμα οι κατώτεροι, με ηθικές αξίες μικρού έως ανύπαρκτου βαθμού, πρόθυμοι να σκύβουν τον αυχένα στις εντολές ανθελληνικών συμφερόντων, δικών μας ατυχώς και ξένων, να κυβερνούν τη Χώρα. Τελικά το σαράκι της κομματοκρατίας, πρόσβαλε όλο τον κοινωνικό ιστό, κρατώντας σκόπιμα τους πολίτες απληροφόρητους ή παραπληροφορημένους, ώστε τίποτα να μην λειτουργεί έξω απ’ τις φατρίες, με στόχο την ανάπτυξη πίστης και αγάπης των πολιτών για την πατρίδα τους και ευπειθούς συμπεριφο-ράς προς τους νόμους της.

Το σημερινό κατάντημα που απειλεί πλέον την επιβίωση του Εθνους μας, είναι το νομοτελειακά αναμενό-μενο, μη υπάρχουσας μόνιμης, οργανωμένης και θεσμικά κατοχυρωμένης έκφρασης γνώμης-βούλησης των Πολιτών και ελέγχου των κυβερνών-των / διοικούντων, οι οποίοι «κάνουν ότι θέλουν, ατιμωρητί», καλώντας τους Πολίτες να πληρώσουν «τα σπασμένα» τους.

Πρόσφατα παραδείγματα :

Υπογραφή του Μνημονίου – ρωτηθήκαμε οι Πολίτες ; ΟΧΙ !

Χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες, νόμιμους και λαθραίους και δικαιώματος εκλέγειν / εκλέγεσθαι – ρωτηθήκαμε οι Πολίτες ; ΟΧΙ !

Η παραμόρφωση της διδασκαλίας Ελληνικής Ιστορίας στα σχολικά βιβλία -- ζητήθηκε η γνώμη των πολιτών ή έστω των ειδικών ; ΟΧΙ !

Για τα ψέματα που μας έπνιξαν διαχρονικά οι κυβερνώντες όλων των χρωμάτων, λογοδότησε ή τιμωρήθηκε κανείς από τους περιούσιους εξουσιαστές ; ΟΧΙ !

Τόλμησε πολίτης ή ομάδα Πολιτών να τους ελέγξει για τις ανήθικες χαριστικές διατάξεις που ψήφισαν για τους εαυτούς τους σε βάρος του κοινωνικού συνόλου ; ΟΧΙ !

Για την είσοδό μας στην ΟΝΕ και ΕΥΡΩ, και μάλιστα με ψεύτικα στοιχεία που έκαναν την εθνική μας υπόληψη ρεζίλι, ενημερωθήκαμε για τους όρους και συνέπειες της μονομερούς « κυβερνητικής » έμπνευσης και ενέργειας, ; ΟΧΙ !

Τι γνωρίζομε οι Πολίτες γιά το αδιανόητο ανοσιούργημα των πρυτανικών αρχών των Πανεπιστημίων Πελοποννήσου - Πατρών, της ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ του εορτασμού της 28 Οκτωβρίου !

Τι γνωρίζομε για την εξέλιξη των Εθνικών μας θεμάτων, Β. Ηπειρο-Τσάμηδες, Μακεδονικό, Θράκη, ΑΟΖ με Αλβανία, ΑΟΖ με Τουρκία και εθνική κυριαρχία Καστελόριζου, έλεγχο Αιγαίου, εκμετάλλευση ορυκτού μας πλούτου, Κυπριακό ΤΙΠΟΤΑ ! Οι πολίτες βέβαια θα κληθούμε να ΠΛΗΡΩΣΟΜΕ τις ζημιές από τις ενέργειες και πράξεις των «πολιτικών» ΕΝ ΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ! ! !

Τι γνωρίζομε για τις περιώνυμες Μή Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), ποιός ελέγχει το έργο που κάνουν ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΣ / ΠΟΣΑ χρήματα απ’ αυτά που παίρνουν, δαπανούν ;

Τι γνωρίζομε για τη μείωση των στρατιωτικών δαπανών και ιδιαίτερα των μισθών των υπηρετούντων στους οποίους στηρίζεται η ανεξαρτησία και κυριαρχία της πατρίδας μας ;

Πότε θα κλείσουν, επιτέλους οι ορθάνοιχτες πόρτες εισόδου των λαθρομεταναστών ;

Ποιος νόμος δίνει το δικαίωμα σε υπουργό να ΚΛΕΙΝΕΙ δημόσια Βιβλιοθήκη στη Θράκη για λόγους Οικονομίας ( ! ) και να ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΩΡΕΑ πολίτη για να συνεχίσει η λειτουργία της, χωρίς να έχει το φιλότιμο να αιτιολογεί αυτή την πράξη ; Πως συγχωρείται να επιτρέπομε την έναρξη της σχολικής χρονιάς, χωρίς οι μαθητές να έχουν βιβλία ; Πως είναι δυνατόν να αφήνομε χωρίς ΕΛΕΓΧΟ δημόσιους υπαλλήλους να απεργάζονται την «απώλεια» της Θράκης μας, ξοδεύοντας κατά τις επιταγές των εντολέων τους, δικά μας χρήματα ; ή της Β.Ηπείρου που με το πρόσχημα «οικονομίας» η ελληνική Πατρίδα απουσιάζει !

Τι εξυπηρετεί ο νόμος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ; Η μη δημοσίευση φωτογραφίας και ονόματος, συλλαμβανομένων για παρανομία, απάτες, κλοπές, κατάχρηση δημόσιου χρήματος, παιδε-ραστία, μαστρωπεία, φυγάδευση κεφαλαίου απ’ την χώρα, κλπ ; κλπ ; ποιους προστατεύει ; Πως θα προφυλαχθεί ο σωστός Πολίτης ; Αυτή η « ανωνυμία» και έλλειψη δημοσιότητας, ΔΕΝ υποθάλπει την εγκληματικότητα ; Βάσει ποιάς λογικής, τα ΜΜΕ δεν πληροφορούν για ότι συμβαίνει στη χώρα, αλλά κρύβουν ότι ειδήσεις κρίνουν σκόπιμο ; Με ποιό δικαίωμα ασκούν «λογοκρισία» ; Πώς μπορεί ο απληροφόρητος Πολίτης, να αποφασίζει ορθά ; Γιατί ορισμένοι έχουν το προνόμιο του «απυρόβλητου » ; Δεν διαπράττομε παρανομία αγνοώντας και ποδοπατώντας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ; Αν όχι, τότε γιατί δεν το καταργούμε ;

Μακρότατος ο κατάλογος των «άνευ λόγου και αιτίας» ΓΙΑΤΙ ! Η ιστοσελίδα της Φ.Ε. έχει ακριβώς αυτόν τον στόχο και σκοπό ! Να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ανελλιπώς και χωρίς εξαιρέσεις τους Πολίτες, για ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν την Πατρίδα που ζούμε ! Η μελετημένη, άρα σκόπιμη,απόκρυψη ειδήσεων αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ ενάντια στο Εθνος μας και στα Ηθη μας. Για να μην πολυλογούμε, ήλθε η ΩΡΑ όλοι εμείς οι Πολίτες ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ απ’τον λήθαργο του καναπέ και να πάρουμε τις τύχες της χώρας μας, στα χέρια μας. Ποιόν άλλο εξευτελισμό χρειάζεται να υποστούμε, για να ξεσηκωθούμε, και να περάσομε στην οργανωμένη ΔΡΑΣΗ ; Να ενωθούμε ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μάς και τα παιδιά μας. Η ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ προϋποθέτει την είσοδο και παρουσία άφθαρτων πολιτών, όχι «πολιτικάντηδων», στη Βουλή ! με ένα στόχο ! Να απαλλαγούμε απ’τις βδέλλες που πίνουν την ικμάδα μας, και μετά εχομε όλο τον χρόνο να διαπραγματευτούμε και να συμφωνήσουμε το ΔΕΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ. Πρώτιστα όμως επιβάλλεται να γίνουμε ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ με μόνη ταυτότητα την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ μας και να βροντοφωνάξουμε προς πάσα κατεύθυνση χωρίς ίχνος επιείκειας :

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ! ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ !

Η εποχή της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας ξεπεράστηκε πλέον απ’ την εξέλιξη της τεχνολογίας που κατέστησε δυνατή την έκφραση της γνώμης των Πολιτών και το ταχύτατο άθροισμά της. Η Φιλική Εταιρεία 2010 είναι και παραμένει άγρυπνος φρουρός της χρηστής διοίκησης και προστασίας των πολιτών από κάθε είδους παρανομία σε βάρος τους ή σε βάρος του Εθνους, υιοθετώντας, όπου πρακτικά εφικτό, αρχές άμεσης δημοκρατίας που ενεργοποιεί τους Πολίτες. Με τον εξοβελισμό – αποκλεισμό του εκλογικού εργαλείου από τις διαδικασίες ανάδειξης των «ηγεσιών» οιασδήποτε συλλογικής δράσης, πιστεύεται ότι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ελαχιστοποιείται μέχρι μηδενισμού !

Στόχος της Φιλικής Εταιρείας 2010 είναι

* Η εκ ΝΕΟΥ απελευθέρωσή μας από τον ορατό ΕΧΘΡΟ του οικογενειακού κομματικού καρκινώματος ! και του παράλογα υπερβολικά, συσσωρευμένου στα χέρια ελαχίστων, κεφαλαίου

* Η κατάργηση της ημιμαθούς, ανέμπνευστης γραφειοκρατίας που συνθλίβει κάθε προσπάθεια προόδου

* Η αποκατάσταση των Πολιτών στη θέση που φύσει και θέσει μας ανήκει και δόλια κι εκβιαστικά μας αφαιρέθηκε, δηλαδή ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Υ.Γ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ. ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Φ.Ε.2010 ΣΤΟ

E-MAIL anto.vagelis@gmail.com.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More