ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Η ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ.
ΕΧΕΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΝΙ Η ΣΗΜΑΙΑ,ΜΕΤΑ ΤΟ 1981 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ. Ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.
Το φυσά και δεν κρυώνει ο Πάγκαλος για το ξεμπρόστιασμα που του έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου σήμερα το πρωί στον real fm. Βγήκε που λέτε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και άρχισε να μιλά με δασκαλίστικο ύφος, θαρρείς πως μιλούσε στο…mega, ενώ από την πρώτη στιγμή ήταν εριστικός. Κάποια στιγμή όταν τον ρώτησε ο Χατζηνικολάου γιατί δυναμίτισε το κλίμα στη βουλή ο Πάγκαλος άρχισε να τα χάνει και να λέει για προσωπικές απόψεις περί ιστορίας κι άλλα παγκαλικά ανέκδοτα.

Τότε ο Χατζηνικολάου του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα: καλή και σεβαστή η άποψή σας του είπε αλλά οι πρώτες δημοκρατικές κυβερνήσεις ήταν του ΄74 και του ΄77 του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Το προσωπείο του Πάγκαλου έπεσε αμέσως: «αν μου επιτρέπετε εγώ θα λέω τις απόψεις του ΠΑΣΟΚ και σεις της ΝΔ». Ε, ποιος είδε τον Χατζηνικολάου και δεν τον φοβήθηκε!

«Όχι σε μένα αυτά. Να πάτε να τα πείτε αλλού αυτά. Είμαι 30 χρόνια δημοσιογράφος και ποτέ κανείς δεν μου είπε κάτι τέτοιο. Να είστε προσεκτικός μαζί μου» τόνισε ο έγκριτος δημοσιογράφος. Ο Πάγκαλος έχασε την ψυχραιμία του κι έκλεισε το τηλέφωνο, με τον Χατζηνικολάου να του λέει «στο καλό».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More