ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΠΛΑΣΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ


«Θέλουμε να καταλήξουμε σε έναν συμβιβασμό με την Ελλάδα, αλλά με μια λύση που δεν θα μας υπαγορευτεί, δεν θα αλλάξει την ταυτότητα μας που για αιώνες χτίσαμε» δήλωσε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Τίτο Πετκόφσκι, για το εάν υπάρχει βούληση για επίλυση της διαφοράς, πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ τον Μάιο στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Ο Νίκολα Γκρούεφσκι, επανέλαβε την πάγια θέση του πως η «λύση» θα τεθεί ενώπιον του λαού των Σκοπίων, με τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

«Επιδιώκουμε συμφωνία με την οποία θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις μας με το νότιο γείτονά μας, χωρίς όμως να βλάπτονται τα εθνικά μας συμφέροντα», δήλωσε ο ίδιος, καταλήγοντας: «Μετά τις εκλογές στην Ελλάδα, είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και να αναζητήσουμε μια λύση, που δεν θα ταπεινώσει τον λαό μας και δεν θα δημιουργήσει ένα νέο πρόβλημα στην περιοχή»

Τώρα βέβαια ο πρωθυπουργός των Σκοπίων δεν μας είπε ποια ταυτότητα εννοεί παραλείποντας βέβαια να πει πως οι «ταυτότητες» δεν «χτίζονται» ούτε δημιουργούνται με πλαστογράφηση της ιστορίας. Επειδή βρήκε καί τά κάνει δέν σημαίνει ότι είναι και ή αλήθεια! Σαφώς καί θέλουν νά μας κλέψουν τήν Μεγαλειώδη Ιστορία μας.
Καί τό όνομα αυτής: vardaska καί ούτε Μακεδόνες είναι. Ένα σλαβικό φύλλο είναι μέ τήν σλαβική τούς γλώσσα ( θέλουν νά τήν ονομάσουν Μακεδονική.) καί ταυτότητα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More