ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

ΜΙΑ είδηση που δέν της δώσαμε και την κατάλληλη ματιά. Και δικαιολογημένα, αφού ο οικονομικός πόλεμος έχει κυριολεκτικά σακατέψει και τις τσέπες μας και το μυαλό μας. Πρόκειται γι΄ αυτή που αναφέρεται στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Νέων. Θα συμμετέχουν 8 εθνικές ομάδες και θα διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2015 στην Ημαθία και την Πιερία.

Θα χρησιμοποιηθούν τα γήπεδα Κατερίνης, Βεροίας, Βροντούς και Λιτοχώρου και τα ξενοδοχεία της περιοχής μας θα πρέπει, τότε, να προετοιμασθούν σίγουρα για 4.000 διανυκτερεύσεις (από τις ομάδες, την UEFA, τους διαιτητές και τους δημοσιογράφους).
Και όπως μάθαμε από το γενικό διευθυντή της Ε.Π.Ο., το δραστήριο συμπολίτη μας κ. Παυσανία Παπανικολάου ο οποίος αναμφισβήτητα συνέβαλε στην ανάληψη αυτών των αγώνων, σε ανάλογες διοργανώσεις σύμφωνα με την UEFA, μετακινούνται και 3.000 με 5.000 φίλαθλοι.
Αυτή πάντως είναι μια είδηση για την τουριστική Πιερία που πρέπει να την εκμεταλλευθεί ανάλογα από τώρα.
ΦΩΤΟ: Ο γενικός διευθυντής της Ε.Π.Ο. κ. Παυσανίας Παπανικολάου με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, ποδοασφαιριστές της εθνικής ομάδας και άλλους παράγοντες

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More