ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ;


Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Solar System Research magazine ( Ηλιακό Σύστημα Έρευνας) αναφέρει ότι διάφορα αντικείμενα που μοιάζουν με ζωντανά όντα εντοπίστηκαν στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από έναν ρωσικό σκάφος το 1982 κατά τη διάρκεια αποστολής στην Αφροδίτη.

Ο Leonid Ksanfomaliti της.....
Space Research Institute της Ακαδημίας της Ρωσίας Επιστημών δημοσίευσε έρευνα στην οποία αναλύθηκαν οι φωτογραφίες από την αποστολή Venus 13 το 1982.Οι φωτογραφίες δείχνουν διάφορα αντικείμενα, τα οποία ο .....
Ksanfomaliti είπε, έμοιαζαν με "έναν δίσκο", "ένα μαύρο καπάκι» και «έναν σκορπιό." Όλα τους "αναδύονται, και εξαφανίζονται», ο επιστήμονας είπε, αναφερόμενος στην αλλαγή θέσης τους σε διαφορετικές φωτογραφίες και ίχνη στο έδαφος.

«Αν ξεχάσουμε τις σημερινές θεωρίες σχετικά με την ανυπαρξία της ζωής στην Αφροδίτη, θα μας επιτρέψει να πούμε ότι είναι ζωντανό," Ηλιακό Σύστημα Έρευνας ανέφερε Ksanfomaliti .

Δεν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ζωής στην Αφροδίτη, όπου η θερμοκρασία του εδάφους είναι 464 βαθμούς Κελσίου (867 βαθμοί Φαρενάιτ).
Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με τα αντικέιμενα στην Αφροδίτη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More