ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ


ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΕΞΥΠΝΑΔΑ,ΑΓΑΠΗ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ

Αγαπητή κυρία Δημότση,

Σας ευχαριστούμε για το μέιλ σας του καινούργιου μας προγράμματος

Οι τρεις μελέτες περιπτώσεων που χρησιμοποιούνται σε αυτό το ρεύμα ταινίας υποθέσεων, βασίστηκαν σε αυτό που ήταν κοινή πρακτική στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, και είχαν χρησιμοποιηθηκαν για να μεταφράσουν, για την προβολή κοινού την μεγάλη εικόνα πίσω από την οικονομική κρίση στην πραγματική ανθρώπινη εμπειρία, παρέχοντας μια εικόνα της χώρας σχετικά με τους φόρους, τις συντάξεις και τις εργασιακές πρακτικές οι οποίες έχουν συμβάλει προς τη χώρα και έχουν επιφέρει τα οικονομικά προβλήματα.


Εκτός από αυτές τις μελέτες περίπτωσης, υπάρχουν σχολιασμοί που έχουν συγκεντρωθεί μέσω συνεντεύξεων εμπειρογνωμόνων και από μια σειρά σεβαστών οικονομικών αναλυτών. Faisal Ισλάμ (Οικονομικός Συντάκτης, Channel 4 News), οικονομολόγος Βίκυ Πράις (Πρώην επικεφαλής της κυβέρνησης της Οικονομικής Υπηρεσίας) και Πλάτων Τίνιους (Τμήμα Στατιστικής & Ασφάλειες Πανεπιστήμιο Πειραιώς), ο οποίος ίδρυσε τα πρότυπα της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και της κακοδιαχείρισης. Επιπλέον, το πρόγραμμα εξηγεί ότι αυτές οι πρακτικές ήταν κοινές πριν από την κρίση χρέους της Ελλάδας που ήρθε στο φως; – αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν πλέον ανατραπεί ως μέρος των μέτρων λιτότητας.

Να είστε βέβαιοι ότι η καταγγελία σας έχει καταγραφεί και θα επισημανθεί για την ενημέρωση των υπευθύνων για τον προγραμματισμό μας.

Σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο που αφιερώσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εκτιμούμε όλες τις πληροφορίες από τους θεατές μας? Δωρεάν ή με άλλο τρόπο.

Γκρέις Ντόσων


Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ

Αγαπητή κ. Ντόσων

Για να γίνω πλήρως κατανοητή, διότι δεν έγινα προηγουμένως αν και η επιστολή μου ήταν στα Αγγλικά, εγώ όπως και κάθε Έλληνας και Ελληνίδα θεωρούμε το ριάλιτυ σας προσβλητικό και απαράδεκτο

Ζητούμε την άμεση διακοπή του καθώς και την δημόσια συγνώμη σας για την δυσφήμηση της χώρας μας. Τέτοιες ενέργειες προκαλούν ζημία στον τουρισμό μας, στην δημόσια εικόνα μας σαν έθνος. Δεν σας δίνεται κανένα παρόμοιο δικαίωμα για να ενεργήσετε εναντίον μας με αυτόν τον τρόπο.

Μπορείτε να το αποσύρετε όσο είναι νωρίς διότι θα βρεθείτε αντιμέτωποι όχι με το Ελληνικό κράτος αλλά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ το οποίο αριθμεί εκατομμύρια ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο. Να σας γνωστοποιήσω πως αν δεν διακοπεί άμεσα το ριάλιτυ θα προβούμε σαν Έλληνες και σε άλλες ενέργειες καταγγελιών αλλά και αγωγών. Θα μπορέσετε να μας αποζημιώσετε για την ζημιά που έχετε προκαλέσει;

Θα επιμείνω με επιστολές σε πρεσβείες, οργανισμούς, υπουργεία και κάθε σχετικό φορέα μέχρι να δικαιωθώ ως Ελληνίδα. Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσετε. Με ενδιαφέρει να διακόψετε το ριάλιτυ άμεσα.

ΔΗΜΟΤΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More