ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ


Δεν μας έφταναν τα χάλια μας από την οικονομική κρίση,έχουμε και τους Αλβανούς που το παίζουν νταήδες μέσα στη χώρα μας.
Ανάστατο το χωριό απο την προκλητική ενέργεια των τριών Αλβανών..
Τρεις υπηκόους Αλβανίας κατήγγειλε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Κυλλήνης, ως τους δράστες βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου στην πλατεία του χωριού....
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών πριν από λίγη ώρα, από τον πρόεδρο του χωριού Νίκο Ψυχογιό, με βάση μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, στις 4,30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, τρία άτομα υπήκοοι Αλβανίας, κατέβασαν την Ελληνική σημαία από τον ιστό στην πλατεία του Νεοχωρίου.
Οι τρεις δράστες – εκ των οποίων οι δύο είναι γνωστοί με τα μικρά τους ονόματα – εν χορώ έσκισαν τη σημεία και την πέταξαν στο σημείο. Οι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν αμέσως τον πρόεδρο του χωριού που μάζεψε τη σημαία, όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες.

Στο χωριό επικρατεί αναβρασμός μετά, ενώ οι δράστες αναζητούνται. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο ένας διαμένει στο χωριό και ο άλλος στο Βρανά, ενώ για τον τρίτο δεν υπάρχουν στοιχεία.
ΟΤΑΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ...... ΤΟΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.......

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More