ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ



Με έντονο τρόπο διαμαρτύρεται η ΣΦΕΒΑ για το κλείσιμο του ελληνικού σχολείου Κορυτσάς, διότι το κενό που θα δημιουργηθεί θα σπεύσει να το καλύψει το μουσουλμανικό σχολείο της περιοχής, που ιδρύθηκε με τουρκοαραβικά κεφάλαια και ήδη δρα εξτρεμιστικά, όσον αφορά την ειρηνική συμβίωση του τοπικού χριστιανικού και μουσουλμανικού στοιχείου.
Δεν έφθανε όμως αυτό. Αλλά για να κάνει οικονομίες η κ. Διαμαντοπούλου 330 ευρώ το μήνα, έκοψε την παροχή σύνταξης στην κ. Ερμιόνη Αντρέα, την ιδρύτρια και ψυχή των Φροντιστηρίων ελληνικής γλώσσας, από το 1991 και επί σειρά ετών πρόεδρο της «Ομόνοιας» στην περιοχή!


Την γνήσια Ελληνίδα δασκάλα δηλαδή, που φυλακίστηκε και βασανίστηκε από το καθεστώς Μπερίσα το 1994 και παρέμεινε στον τόπο της αγωνιζόμενη με άλλους Κορυτσαίους για τον ελληνισμό και την ορθοδοξία. Και τώρα έρχεται το ελληνικό κράτος, που αντί να τιμήσει έστω και συμβολικά τους αδελφούς μας για τους αγώνες και τις θυσίες τους, να τους τιμωρήσει μέσω του ΟΓΑ κόβοντας τη σύνταξη των 330 ευρώ που έπαιρναν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More