ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ.....ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ


ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΩ ΛΕΥΚΩΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Η ΕΘΝΙΚΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ(ΩΡΑΙΑ ΛΕΞΗ) ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΩ
έλληνας ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ,Η ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ( ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ
Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ

Γιάννης Δημαράς
Ανεξάρτητος βουλευτής
Επικεφαλής του «Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών»

Όταν ο λαός κατεβαίνει στους δρόμους και τις πλατείες μιας χώρας, το σύστημα στέκεται αμήχανο, καθηλωμένο.

Γι' αυτό προσπαθεί να υποβαθμίζει συνεχώς τη μαζικοποίηση της αντίστασης των Ελλήνων.

Ωστόσο, η δύναμη της οργής των πολιτών, όσο πιο απλή και ακομμάτιστη είναι, τόσο περισσότερο φοβίζει την εξουσία.

Ο ελληνικός λαός σηκώθηκε από τον καναπέ και αντέδρασε. Αγανάκτησε από την ταπείνωση την οποία υφίσταται και γεμίζει καθημερινά τις πλατείες απλά, ειρηνικά και πολιτισμένα, έξω από κόμματα και πολιτικές σημαίες.

Η μόνη σημαία που κυματίζει είναι αυτή της αγανάκτησης και του θυμού. Η μόνη φωνή που αντηχεί στ’ αυτιά όλων είναι η λαϊκή οργή.

Αυτή τη φορά, η οργή των Ελλήνων φτάνει μέχρι την Ευρώπη των τοκογλύφων και τους και πλεονέκτες διεθνείς δανειστές μας. Όλοι αυτοί το μόνο που επιδιώκουν είναι ακόμη μια φορά να επωφεληθούν από το ελληνικό χρέος. Λες και δεν έχει όλη η Ευρώπη χρέη.

Ο σκοπός τους ήταν και είναι η οικονομική εξάντληση της ελληνικής κοινωνίας , ούτως ώστε να ξεπουληθεί στη συνέχεια ο δημόσιος πλούτος της Ελλάδας και να προωθηθούν «λύσεις» στα εθνικά θέματα , προς όφελος των Ευρωπαίων «φίλων» μας. Σκοπός τους είναι ακόμη η απενοχοποίηση των τραπεζών, των σφετεριστών του δημόσιου χρέους, των ενόχων πολιτικών και των επιχειρηματιών και η μεταφορά του βάρους της αποτυχίας στους απλούς ανθρώπους, την κοινωνία.

Η «φωνή των Ελλήνων» στις πλατείες ταρακούνησε βέβαια και την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που επιπόλαια –θέλουμε να πιστεύουμε- υπέγραψε συμφωνίες υποθήκευσης της πατρίδας μας.

Ο Πρωθυπουργός περιέπεσε σε σύγχυση, αμφιταλαντεύτηκε στο θέμα της παραίτησής του, αλλά επιμένει να μη σέβεται τη βούλησή του λαού.

Γι' αυτό αποφεύγει την πλέον δημοκρατική λύση, τις εκλογές, όπως … «ο διάολος το λιβάνι».

Γιατί τότε, θα δοθεί η εξουσία στον ελληνικό λαό να αποφασίσει εκείνος για τη λύση που συμφέρει τη χώρα του και παράλληλα υπάρχει ο «κίνδυνος» να μετατραπεί η αντίσταση των Ελλήνων σε νέες προτάσεις και λύσεις για να βγει η χώρα μας από το αδιέξοδο. Κάτι που αντίκειται φυσικά στη λύση του αδιέξοδου μνημονίου.

Τελικά, ο κ. Παπανδρέου επέλεξε να παραμείνει ακόμη στην εξουσία, αλλάζοντας «περιτύλιγμα» στην κυβέρνησή του.

Ουσιαστικά επιχείρησε να νοθεύσει τη Δημοκρατία αναθέτοντας εξουσιαστικούς ρόλους σε πολιτικά πρόσωπα. Το αν το πέτυχε ή όχι, θα φανεί στις μέρες που έρχονται.

Το μόνο βέβαιο ότι, όσοι βυσσοδομούν και επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία , λάθος συμμαχικό στρατόπεδο επέλεξαν.

Εδώ δεν είναι απλά Βαλκάνια.

Εδώ είναι Ελλάδα. Δεν είναι «παίξε γέλασε».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More