ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΛΗΣ,ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΤΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Την αντίδραση της κυβέρνησης για την ανέγερση αγάλματος του …

Μ. Αλεξάνδρου σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων ζητεί ο βουλευτής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καράογλου, με ερώτησή του προς το υπουργείο Εξωτερικών.
«Δυστυχώς οι προκλήσεις από μεριάς των Σκοπιανών δεν έχουν τελειωμό. Η ανεκτικότητα της ελληνικής πλευράς και η παράταση στην επίλυση του μεταξύ μας προβλήματος του ονόματος, δίνει το περιθώριο στην αλαζονική κυβέρνηση των Σκοπίων να συνεχίζει την παραχάραξη της ιστορίας με όλο και κλιμακούμενη ένταση» τονίζει ο κ. Καράογλου, προσθέτοντας ότι από καιρό υπήρχε η πληροφορία για την ανέγερση του αγάλματος, αλλά ελπίδα όλων ήταν ότι στο πλαίσιο της διπλωματικής οδού, θα μπορέσει η ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει την εξέλιξη αυτή.
«Με θλίψη και οργή, όμως, είδαμε σήμερα φωτογραφίες από την επίσημη τοποθέτηση του αγάλματος, που πλέον αποτελεί γεγονός, ενώ πλέον ετοιμάζονται και για τα επίσημα αποκαλυπτήριά του» σχολιάζει ο κ. Καράογλου και ζητεί από τον αρμόδιο υπουργό να αντιδράσει μετά τη νέα αυτή πρόκληση, ώστε να σταματήσει «αυτή η επαίσχυντη πράξη οικειοποίησης της ιστορίας μας».



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More