ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.....


ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ Κ.ΓΚΛΕΤΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ( ΜΠΑΡΕΣ ) ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑ ΚΑΚΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ

Στα διόδια της Πελασγίας βρίσκεται από νωρίς το πρωί σήμερα ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, προκειμένου να ξηλώσει ξανά τις προστατευτικές μπάρες που επανατοποθετήθηκαν στα διόδια.

Ο κ. Γκλέτσος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας, όταν τη Δευτέρα με τη βοήθεια συνεργείων του δήμου γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες των διοδίων, δημιουργώντας παράπλευρο δρόμο, ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση χωρίς να πληρώνουν.

Η εταιρεία στην οποία έχει παραχωρηθεί η εκμετάλλευση της εθνικής οδού έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα κάνει πλέον δεκτές τις κάρτες ελεύθερης διέλευσης που είχε παραχωρήσει- και η ισχύς των οποίων έληξε χθες, Δευτέρα. Η αντίδραση του κ. Γκλέτσου είχε ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό δικογραφίας από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας και την παραπομπή του στο Τριμελές Εφετείο. «Μας κοροϊδεύουν» σημειώνει ο κ. Γκλέτσος, επισημαίνοντας ότι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες επικαλούνται για τη διάνοιξη δρόμων την ανάγκη απαλλοτριώσεων αλλά και το υπέρογκο κόστος τους.


«Πήγαμε με συνεργεία του δήμου και εντοπίσαμε ήδη έτοιμους, δημοτικούς δρόμους·εμείς απλώς βγάλαμε τους πασσάλους» προσθέτει ο δήμαρχος, σημειώνοντας ότι το σημείο των διοδίων βρίσκεται στη μέση του δήμου, ως εκ τούτου η υπόθεση αυτή αφορά περίπου 3.000 ανθρώπους. «Δεν μπορεί ο φτωχός αγρότης που διανύει ακόμη και 10-20 φορές την ίδια απόσταση για να πάει στο λιοτρίβι του να πληρώνει κάθε φορά 2,60 ευρώ», τονίζει ο Απόστολος Γκλέτσος.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΗ
ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ
ΠΟΥ (κοινο) ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ
ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥΜΕ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑ,ΑΙΜΑ,ΙΔΡΩΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
έλληνες ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΔΩΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ(ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More