ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΣΕ


Μέλοι της μουσουλμανικής κοινότητας με οργανωμένα εξτρεμιστικά κέντρα του εξωτερικού αναμένουν την κατάλληλη στιγμή ώστε να προκαλέσουν γενικευμένη αναταραχή και αποσταθεροποίηση της χώρας

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κατέθεσε την Τετάρτη (01/12) ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, με θέμα πληροφορίες για ανησυχητική κινητικότητα μουσουλμανικών εξτρεμιστικών κύκλων στην Αθήνα. Το κείμενο της ερώτησης του Προέδρου του ΛΑΟΣ έχει ως εξής: “Πληθαίνουν οι πληροφορίες που μιλούν για επικίνδυνες διασυνδέσεις μελών της μουσουλμανικής κοινότητας με οργανωμένα εξτρεμιστικά κέντρα του εξωτερικού. Σύμφωνα με ανάλυση του έγκυρου περιοδικού "ΕΠΙΚΑΙΡΑ", αξιωματούχοι των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας εκτιμούν ότι οι κύκλοι αυτοί αναμένουν την κατάλληλη στιγμή ώστε να προκαλέσουν γενικευμένη αναταραχή με σκοπό την προώθηση των θέσεων και των αιτημάτων τους ή ακόμα και την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Οι Ελληνικές αρχές, μάλιστα, φέρονται να έχουν συγκεκριμένες πληροφορίες που δείχνουν εμπλοκή ακόμη και προσώπου που εργάζεται για λογαριασμό της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ. Αληθεύουν οι πληροφορίες αυτές; Σας προβληματίζει η πιθανότητα εκδήλωσης τέτοιων συγκρούσεων, ειδικά από την στιγμή που η κυβέρνησή σας προσανατολίζεται στη δημιουργία Ισλαμικού Τεμένους στο κέντρο της Αθήνας;”



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More