ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΟΨΤΕ


Το Υπουργείο Παιδείας κόβει τη δαπάνη μεταφοράς των μαθητών που φοιτούν στα ΤΑΔ – ΕΤΑΔ λέγοντας στις οικογένειες των μαθητών ότι έχουν δυο επιλογές : ή να πληρώσουν από την τσέπη τους τη μετακίνηση των παιδιών τους ή να διακόψουν τη φοίτησή τους στα σχολεία αυτά !!!!!!
Το σχετικό έγγραφο αναφέρει : Προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στην έναρξη λειτουργίας των Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης Γυμνασίων και Λυκείων της Χώρας ____( γι΄αυτό βρε η καθυστέρηση)_____, το Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων θα λειτουργήσει για το τρέχον σχολικό έτος τα Τμήματα εκείνα για τα οποία δεν απαιτείται δαπάνη μεταφοράς των μαθητών____( αυτά τα τμήματα είναι ελάχιστα στην χώρα μας γιατί έχουμε σχολεία με πισίνες, γήπεδα ποδοσφαίρου, σκοπευτήρια κ.λ.π.)____ ( την ευθύνη της οποίας έχει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ).........

Αγαπητοί γονείς πρέπει να πληρώσετε αν το παιδί σας είναι μαθητής -αθλητής σε Τ.Α.Δ- Ε.Τ.Α.Δ τις μετακινήσεις του. Δημόσια δωρεάν Παιδεία στο μεγαλείο της.!!!
Αν σε κάποιο τμήμα υπάρχουν μαθητές που οι γονείς δεν θα μπορούν να πληρώσουν ,το τμήμα θα παύει να λειτουργεί.Αλλά αυτό πως είναι δυνατό να συμβεί_____ αφού λεφτά υπάρχουν_____ .!!!!!!!!!!!!!

Περικοπές στην Παιδεία .........ή καλύτερα στο μέλλον των παιδιών.

Φανταστείτε ένα γονέα να λέει στο παιδί του : δέν έχουμε λεφτά για να συνεχίσεις την φοίτηση σου στο Τ.Α.Δ - Ε.Τ.Α.Δ, στο "δημόσιο σχολείο".

Αυτές οι γενιές των πολιτικών έχουν καταφέρει το εξής τρομερό επίτευγμα : σε περίοδο ειρήνης να "σκοτώνουν" το μέλλον και τα όνειρα των επόμενων γενεών, λέγοντας πως κάνουν "αποταμίευση ".!!!!!!!!!!

Σιαμάγκας Γ. Θεόδωρος
Πρόεδρος ΕΛΜΕ Ν. Πιερίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More