ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕ


O Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Είναι κυνική η αναίδεια με την οποία η Γερμανίδα Καγκελάριος συμπεριφέρεται απέναντι στη χώρα μας, ενώ ταυτόχρονα επιχειρεί να τινάξει στον αέρα ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικονομία οδηγώντας μια σειρά από κράτη σε «ελεγχόμενη πτώχευση».

Η Γερμανία:

α) Οφείλει στην Ελλάδα: - από το λεγόμενο κατοχικό δάνειο το ισόποσο της αγοραστικής του αξίας 54 δις € - για τις καταστροφές των υποδομών το ισόποσο της αποπληρωμής τους 108 δις € - και απροσδιόριστα ποσά για τα άπειρα θύματα της θηριωδίας των στρατευμάτων κατοχής. Επ’ ευκαιρία πότε επί τέλους οι ημέτεροι θα αξιώσουν την εξόφληση του χρέους;

β) Πρέπει να αισχύνεται με την κατά σύστημα ηθική εκπόρνευση του δημόσιου βίου της Ελλάδας με τα σκάνδαλα της Siemens και τίς οίδε πόσων άλλων γερμανικών εταιρειών και την προκλητική συγκάλυψή τους.

γ) Πρέπει να είναι ευγνώμων γιατί η Ελλάδα είναι ο καλύτερος πελάτης της πολεμικής της βιομηχανίας και ανέχεται να παραλαμβάνει ελαττωματικά συστήματα όπως π.χ. υποβρύχια που γέρνουν.

δ) Οι αποδοκιμαζόμενοι από μας νεόπλουτοι συμπατριώτες μας ξοδεύουν απίστευτα ποσά για πολυτελή γερμανικά προϊόντα όπως π.χ. Πόρσε Καγιέν κ.λ.π.

Η Γερμανία μόνον οφείλει στην Ελλάδα και μέχρις ότου εξοφλήσει τα οφειλόμενα πρέπει τουλάχιστον να σιωπά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More