ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΒΡΑΙΟΣ; ΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ



Η ιταλική εφημερίδα “Il Giornale” δημοσιεύει έρευνα που διεξήγαγαν 39 συγγενείς του φύρερ στο DNA, που αποδεικνύει με επιστημονική τεκμηρίωση ότι ο ψυχοπαθής δικτάτορας δεν ήταν από την «άρια φυλή», αλλά εβραίος!
Έτσι, το 2010 μαθαίνουμε, χάρη στην επιστήμη, ότι ο άνθρωπος που αιματοκύλισε τον πλανήτη, ήταν εβραίος και μάλιστα από την Αλγερία. Η οικογένειά του έφθασε στη Γερμανία μαζί με τους χιλιάδες φτωχούς μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική (Μαγκρέμπ).
Την επιστημονική έρευνα ξεκίνησαν...
δύο βέλγοι: ο δημοσιογράφος Jean-Paul Mulders και ο ιστορικός Marc Vermeeren, οι οποίοι κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν 39 απογόνους-συγγενείς του Χίτλερ για την επιστημονική έρευνα (DNA).
H αγγλική εφημερίδα “Daily Telegraph” επισημαίνει ότι εντοπίστηκε το χρωμόσωμα Aplogruppo Eib 1b1, το οποίο διαθέτουν οι εβραίοι ashkenaziti και sefarditi, όπως κι αυτοί του Μαρόκου, Αλγερίας και Τυνησίας.
Οι γενετιστές γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν «καθαρές ράτσες» στον πλανήτη, αλλά είμαστε φρούτο εκατομμυρίων διασταυρώσεων.
Γιατί λοιπόν αυτό το υποτιθέμενο «μίσος» για τους εβραίους του αιμοσταγούς δολοφόνου;
Είναι γνωστό πως «εβραίος» μπορείς να είσαι ΜΟΝΟΝ αν η μητέρα σου είναι εβραία (ναι, ο εβραϊσμός, δεν είναι μια από τις τόσες θρησκείες του πλανήτη μας, αλλά πρόκειται για θεοκρατικές φρενολογικές αντιλήψεις που έχουν και κυριαρχούν σήμερα στο ρατσιστικό ισραηλινό καθεστώς).
Έτσι, ο φρενοβλαβής δικτάτορας ήταν γιος της εβραίας καμαριέρας Anna Maria Schicklgruber, «αγνώστου πατρός» (ο πατριός του δεν τον αναγνώρισε ποτέ ως γιο του).

Όλοι σήμερα εκτιμούν ότι ο εβραίος Χίτλερ εξέφραζε το «μίσος» του προς τους εβραίους γιατί σε νεαρή ηλικία προσβλήθηκε από σύφιλη, όταν στη διάρκεια παραμονής του στη Βιέννη του τη μετάδωσε μια νεαρή εβραία πόρνη και τον ταλαιπώρησε σε όλη τη ζωή του…
Για μια ακόμη φορά η επιστήμη ερμηνεύει τεκμηριωμένα πως τερατόμορφα τέρατα χρησιμοποιούν ρατσιστικές αντιλήψεις και πρακτικές, για να καλύψουν τις ψυχικές τους διαταραχές.
Δυστυχώς, τις ίδιες θεοκρατικές αντιλήψεις διαθέτουν στο σημερινό ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς (εκλεκτός λαός του θεού… ταύτιση θρησκείας με κράτος… εβραίος μόνον από μητέρα…)…
Και… έτσι έχουν τις ίδιες «συμπεριφορές» των διεστραμμένων και ψυχολογικά διαταραγμένων ρατσιστών, όπως του εβραίου Χίτλερ!…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More