ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ


«Καθαρά» λαχανικά, απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα και χημικές ουσίες περιλαμβάνει ο μεγαλύτερος «οικιακός» λαχανόκηπος στη Θεσσαλονίκη, που δημιούργησε με πολύ μεράκι ο συνταξιούχος κ. Μανώλης Καραγιαννίδης στην ταράτσα του σπιτιού του στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης ο κ. Καραγιαννίδης αποφάσισε να αξιοποιήσει την ταράτσα της οικίας του, καλλιεργώντας σε μιαέκταση 120 τ.μ. μια μεγάλη ποικιλία από 140 καλλιέργειες με πατάτες, πιπεριές, φασολάκια, κρεμμύδια, σκόρδα, αγγουράκια και ντομάτες.

Με μεγάλη φροντίδα και αφοσίωση κατάφερε να μεταμορφώσει την ιδιόκτητη ταράτσα σε μια όαση λαχανικών, ελαφρύνοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό και εξυπηρετώντας όχι μόνο τις ανάγκες της οικογένειας αλλά φίλων και συγγενών.

«Για να πετύχει ένας κήπος θέλει αγάπη και μόνο αγάπη» εξηγεί ο Μανώλης Καραγιαννίδης παροτρύνοντας όλους τους συμπολίτες του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, ως μια διέξοδο στην οικονομική κρίση αλλά και ως μέσο παραγωγής και διάθεσης αγνών αγροτικών προϊόντων από το αγρόκτημα της ταράτσας ή του μπαλκονιού απευθείας στο τραπέζι της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας.

Περισσότερες πληροφορίες : 2310 657847 κ. Καραγιαννίδης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More