ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Είναι γνωστό εδώ καί πάρα πολύ καιρό άσχετως άν δέν βγαίνει πρός τά έξω ότι τό κράτος, τό ψευδοκράτος αυτό τών σκοπίων,πού βασίζεται στήν Ελληνική Ιστορία,πού προσπαθεί εδώ καί πενήντα χρόνια νά κλέψει,θά διαλυθεί,διότι πρώτον δέν έχει σταθερά θεμέλια,ή μάλλον τά θεμέλια του στηρίζονται σέ μία ψεύτικη ιστορία περί Μακεδονισμού,καί δεύτερο βρίσκεται σε μία περιοχή πού διεκδικούν ή Αλβανία καί ή Βουλγαρία. Αυτό τό γνωρίζουν οί πολιτικοί τού σλαβικού αυτού ψευδοκράτους, καί γία αυτό τόν λόγο προσπαθούν κλέβοντας τήν Ελληνική Μακεδονική Ιστορία μας νά γίνουν ένα κράτος μέ Ιστορία.Αλλά δέν φταίνε αυτοί, οί πολιτικοί τους κάμουν τήν δουλεία τούς όσο μπορούν καλύτερα γιά τήν πατρίδα τούς. Οί Έλληνες πολιτικοί ακόμα δέν έχουμε καταλάβει τί ακριβώς κάμουν θέλοντας νά τούς χαρίσουν τό όνομα μέ τήν ιερή λέξη Μακεδονία ή παράγωγο τής λέξεως αυτής.
Σερβικές Μυστικές Υπηρεσίες: Οι Αλβανοί ετοιμάζονται για πόλεμο στα Σκόπια!
Καί νά πούμε δέν έχουν όνομα,έχουν τό χρησιμοποιούσαν άλλωστε καί τό γνωρίζουν όλοι είναι τό VARDRASKA, απλά γιά προσωπικούς κυρίως λόγους ό Τίτο άρχισε μία ιστορία περί Μακεδονισμού άν δέν κάμω λάθος τό 1940 περίπου ίσως καί νωρίτερα,αλλά δέν είναι οί ημερομηνίες πού παίζουν ρόλο αλλά τό ότι θέλουν νά πείσουν τήν παγκόσμια κοινωνία ότι είναι Μακεδόνες. Κύριοι δέν είναι Μακεδόνες,δέν υπήρξαν ποτέ Μακεδόνες,δέν ομιλούν Μακεδονικά όπως υποστηρίζουν,δέν έχουν Μακεδονική ταυτότητα. Είναι Σλάβοι,ή γλώσσα τούς είναι ένα Σλαβικό ιδίωμα, η ταυτότητά τους είναι Σλαβική.Καί τελικά θά πρέπει νά τελειώνουμε κάποτε μέ αυτή τήν τόσο ψεύτικη ιστορία πού πλασσάρουν οι Σλάβοι.
Άλλα δέν έχουμε μάλλον εκείνους τούς πολιτικούς πού νά μπορούν νά βάλουν τά πράγματά στήν θέση τούς.Δέν έχουμε εκείνους τούς πολιτικούς πού νά υποστηρίξουν τίς θέσεις τής Ελλάδος,καί όχι βέβαια τό αισχρό ότι πρέπει νά έχουν όνομα μέ γεωγραφικό προσδιορισμό,αυτό είναι καί ή μεγάλη προδοσία από πλευράς Ελλήνων πολιτικών.
Τί σημαίνει γεωγραφικός προσδιορισμός;
Παράδειγμα νά δεχθούμε άς πούμε τό όνομα Δημοκρατία τής Βόρειας Μακεδονίας ! γιά να καταλάβω, τότε ποιά θά είναι ή ταυτότητά τούς; Δέν θά είναι Μακεδονική;
Ποία θά είναι ή γλώσσα τούς; Δέν θά είναι Μακεδονική;
Ποία θά είναι ή Ιστορία τούς ;Δέν θά είναι Μακεδονική;
Άρα μέ λίγα λόγια θά παραδεχθούμε ότι οί Σλάβοι είναι Μακεδόνες, καί εμείς τί ακριβώς είμαστε; Σλάβοι;
Δηλαδή μετά από πάνω από 2.000 χρόνια συμβατικής Ελληνικής Ιστορίας θά ανακαλύψουμε ότι οί Μακεδόνες δέν ήταν, είναι Έλληνες! καί όλα αυτά μέ τήν βοήθεια τής Ελληνικής Κυβέρνησης.
Οί Έλληνες πολίτες ξέροντας καλύτερα από τόν καθένα ποιό είναι τό Ιστορικά σωστό σέ άτυπο δημοψήφισμα είπαν:
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΛΑΒΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΑΥΤΗΣ.
Οποιαδήποτε ονομασία μέ τήν λέξη Μακεδονία αλλοιώνει τήν Ελληνική Ιστορία.
«Αλβανοί εγκληματίες προτίθενται να ξεκινήσουν ένοπλη σύγκρουση στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία. Επιδιώκουν την ενίσχυση της αγοράς των ναρκωτικών και την υλοποίηση της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας».
Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη

«Η αλβανική μαφία προετοιμάζει πόλεμο στο κράτος των Σκοπίων, όπως πληροφορήθηκε η εφημερίδα Kurir από πηγές πληροφοριών», τονίζει το σερβικό δημοσίευμα και συνεχίζει:
«Οι εγκληματίες θέλουν να εξασφαλίσουν την αγορά των ναρκωτικών που θα τους βοηθήσει στην υλοποίηση της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας.

Οι ειδικοί εξηγούν ότι η δολοφονίες των πέντε Σκοπιανών στα Σκόπια στις 12 Απριλίου 2012, αποτελεί μόνον το πρελούδιο για μια μεγαλύτερη ένοπλη σύγκρουση, η οποία θα μπορούσε να ξεσπάσει σύντομα.
Υπενθυμίζεται ότι η ένταση μεταξύ των δύο εθνοτικών ομάδων, των Σλάβων και των Αλβανών έχει αυξηθεί και σε αυτό στοχεύουν οι γκάνγκστερ.

Επιπλέον, ο «στρατός για την απελευθέρωση των αλβανικών κατεχόμενων εδαφών» απείλησε πριν από λίγες ημέρες τους Σκοπιανούς να αποχωρήσουν από το δυτικό τμήμα της επικράτειας αλλιώς θα αντιμετωπίσουν την ένοπλη σύγκρουση.
Η στρατιωτική ομάδα έδωσε τελεσίγραφο δύο εβδομάδων, στην κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι, η οποία κατηγορείται για φιλοσερβική πολιτική.

Πριν από λίγες ημέρες ο Αλβανικός Εθνικός Στρατός (ΑΕΣ) απείλησε με πόλεμο στην δυτική περιοχή του κράτους των Σκοπίων, στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, στη Νότια Σερβία και στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο πολιτικός ηγέτης του σχηματισμού αυτού, ο Gafur Adili, προειδοποίησε τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον ΟΗΕ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ότι θα κινητοποιηθούν πάλι οι δυνάμεις του και θα «αναγκαστούν να παρέμβουν» σε ορισμένες περιοχές.

Ο πρώην διευθυντής του Στρατιωτικού Οργανισμού για την Ασφάλεια, Momir Stojanovic, πριν από λίγες ημέρες δήλωσε στην εφημερίδα Kurir του Βελιγραδίου ότι ήταν σαφές ότι πίσω από τις απειλές του ΑΕΣ βρισκόταν η κυβέρνηση της Πρίστινα. Πρόσθεσε ότι είναι σαφές ότι υποστηρίζει και τα συμφέροντα της Μαφίας.
«Ολόκληρη η κοινωνία του Κοσσυφοπεδίου, βασίζεται στο σύστημα της μαφίας. Το μόνο πράγμα που υπάρχει είναι ο αγώνας των φατριών για το λαθρεμπόριο, την εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικών. Οι κάτοχοι του λαθρεμπορίου είναι ο πρώην επικεφαλής του UCK, που τώρα διαφημίζονται μέσω δελτίων τύπου ως ΑΕΣ, καθώς και τα θεσμικά όργανα του Κοσσυφοπεδίου δεν αντιδρούν επειδή είναι βαθιά συμμέτοχοι», είπε ο Στογιάννοβιτς.

Οι εδικοί συμφωνούν ότι η μαφία δεν επιδιώκει την εφαρμογή της έννομης τάξης, να έρθει η περιοχή πιο κοντά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και με αυτήν την ιδέα έχουν υποστεί ζημία, διότι η καλύτερη επιχείρηση γίνεται όταν υπάρχει χάος.

Πόσοι υποστηρίζουν τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας

Οι Αλβανοί στο Κοσσυφοπέδιο υποστηρίζουν την ιδέα σε ποσοστό 80%
Οι Αλβανοί στην FYROM σε ποσοστό 51%
Οι Αλβανοί στην Αλβανία σε ποσοστό 62%

Οι Βούλγαροι επιθυμούν να διαμοιραστεί η FYROM

Βουλγαρική εφημερίδα- τονίζει η σερβική εφημερίδα Kurir- δημοσίευσε μια πρόταση για την επίλυση της κρίσης στην πΓΔΜ.
Ο Ιβάν Ντίκοφ πιστεύει ότι είναι καλύτερα να διαιρεθεί το κράτος των Σκοπίων τώρα, παρά μετά την όποια καταστροφή. Δήλωσε ότι τα Σκόπια πρέπει να αποφύγουν την σύγκρουση και να διαιρεθούν στα πρότυπα της Ελβετίας, στα Βαλκάνια. Στην περίπτωση αυτή θα έχουν όφελος όλοι- οι Αλβανοί θα ικανοποιηθούν με τις ‘μεγάλες ιδέες’ τους και ο σλαβικός πληθυσμός θα χάσει λιγότερα από ό, τι θα μπορούσε να χάσει μετά από μια δεκαετία ή δύο, γιατί ο αριθμός γεννήσεων των Αλβανών αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς.

Το άρθρο τονίζει ότι τα Σκόπια μπορούν να προξενήσουν αποσταθεροποίηση ‘μέσα σε μισή ώρα’ με την ενεργοποίηση διεθνών συγκρούσεων σε Αλβανία, Σερβία, Κόσοβο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία.

Έτσι γίνεται επιτακτική ανάγκη η υποχρέωση για εξεύρεση λύσεων για τη διασφάλιση της σταθερότητας στην πΓΔΜ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More