ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ


Δήλωση Κυριάκου Βελόπουλου : «Αντί να μας αποζημιώσουν για θηριωδίες τους οι ναζί και οι σύμμαχοί τους, επέβαλλαν στη δοσιλογική κυβέρνηση του 1941, να νομοθετήσει ώστε να αποζημιωθούν οι αλβανοί(Τσάμηδες), οι Ιταλοί και οι Βούλγαροι για το εθνικό χρέος των Ελλήνων να αμυνθούν απέναντί τους!

Από την 28η Οκτωβρίου του 1940 δηλαδή και μετά, αποζημιώναμε κάθε Αλβανό(Τσάμηδες), Ιταλό, Βούλγαρο ή τα κράτη τους για οποιαδήποτε ζημιά.»

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος έφερε στη δημοσιότητα το ΦΕΚ 192 της 11ης Ιουνίου 1941 (φωτό), στο οποίο δημοσιευόταν ψηφισθείς νόμος από την τότε δωσιλογική ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα υποχρεωνόταν να αποζημιώνει Γερμανούς, Ιταλούς και Βούλγαρους για τις ζημίες που τους προκάλεσε στον πόλεμο!
Η χώρα μας δηλαδή, κακώς αντιστάθηκε στον πόλεμο! Θα έπρεπε να αφήσει τα στρατεύματα κατοχής να περάσουν ανεμπόδιστα τα ελληνικά σύνορα! Επειδή λοιπόν αντισταθήκαμε, υποχρεωθήκαμε από τους Γερμανούς να πληρώνουμε φόρους για να τους αποζημιώσουμε!
Τα πράγματα σήμερα είναι ακόμη χειρότερα: Όχι μόνο δεν υπήρξε η παραμικρή αντίσταση από την Ελλάδα, όχι μόνον η κυβέρνηση Παπαδήμου καθώς και η προηγούμενη Παπανδρέου, επέτρεψαν την οικονομική εισβολή της Γερμανίας στη χώρα μας, όχι μόνο της παραδίδουν τους φυσικούς πόρους και την δημόσια περιουσία μας, αλλά οι δωσιλογικές κυβερνήσεις, με εντολές της Μέρκελ, καταστρέφουν τον ελληνικό λαό και τις επόμενες γενιές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More