ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ


Με την ένδειξη «ΜΚ» κυκλοφόρησαν οι νέες πινακίδες αυτοκινήτων στα Σκόπια, οι οποίες σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της γειτονικής χώρας Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα, είναι συμβατές με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.

Η κυκλοφορία των πινακίδων αυτών έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλες τις εφημερίδες ων Σκοπίων, με την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα «Βεστ», να κυκλοφορεί με το πρωτοσέλιδο, «Η Ελλάδα πρέπει να επιτρέπει είσοδο οχημάτων με ΜΚ, αλλά μπορεί να βάζει αυτοκόλλητο FYRΟM».

Σε όλα τα δημοσιεύματα γίνεται λόγος για αναγκαστική αποδοχή των πινακίδων αυτών από την Ελλάδα. Σύμφωνα λοιπόν με τα ΜΜΕ των Σκοπίων οι ελληνικές αρχές στα σύνορα μπορούν να κολλούν επάνω στο «ΜΚ» την ένδειξη «FYROM» για όσο οι Σκοπιανοί θα βρίσκονται στην Ελλάδα. Μόλις οι οδηγοί θα φεύγουν από την Ελλάδα θα μπορούν να αφαιρέσουν το αυτοκόλλητο.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων από τα Σκόπια που θα αποδέχονται να τοποθετείται αυτοκόλλητο επί της ένδειξης «ΜΚ» θα ταξιδεύουν στην Ελλάδα χωρίς πρόβλημα. Οι νέες πινακίδες διατίθενται για τα οχήματα που ταξινομούνται για πρώτη φορά, ενώ οι κάτοχοι οχημάτων που φέρουν τις υπάρχουσες πινακίδες δεν υποχρεούνται να τις αντικαταστήσουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More