ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ


Σύμφωνα με την Todays zaman: Η Τουρκία και η Ελλάδα θα συνεργαστούν σε δύο νέες τηλεοπτικές εκπομπές, με στόχο την ενθάρρυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Δύο τηλεοπτικά προγράμματα που υποστηρίζονται από τα υπουργεία πολιτισμού Τουρκίας και Ελλάδας είναι καθ΄οδόν. Το ένα από αυτά έχει τίτλο “Muhtesem Yolculuk” (The Amazing Journey) και θα είναι ένα δεκατριών επεισοδίων ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε κατά μήκος των ακτών του Αιγαίου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στην Κωνσταντινούπολη και θα ολοκληρωθούν στην Αθήνα. Το όνομα της άλλης τηλεοπτικής εκπομπής…δεν έχει ακόμη αποφασιστεί. Το ” The Amazing Journey “κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παίζεται στο τουρκικό κρατικό κανάλι TRT.


Ο Aktas, ο οποίος θα διευθύνει τη σειρά, είπε: «Εμείς θα ξεκινήσουμε από την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια να πλεύσουμε κατά μήκος της ακτής του Αιγαίου, και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα ελληνικά νησιά.
Μπορούμε επίσης να καλέσουμε αυτό το πρόγραμμα ένα ταξίδι στο Αιγαίο. “Ένα ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι θα μεταδίδει επίσης τη σειρά, την ίδια στιγμή με το TRT. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στις 10 Σεπτεμβρίου για το “The Amazing Journey”.

Στη σειρά θα εμφανίζονται ελληνικές και τουρκικές διασημότητες, παρουσιάζοντας ιστορίες της ελληνικής και της τουρκικής φιλίας. Το πλήρωμα θα ταξιδέψει σε οκτώ ή εννέα πόλεις της Τουρκίας, πριν την μετάβαση προς την Ελλάδα. “Εμείς θα τονίσουμε τις κοινές αξίες και τα αξιοθέατα των δύο χωρών. Στην σειρά θα θα φιλοξενηθούν τραγουδιστές όπως η Sertap Erener και Sezen Aksu. Υπάρχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον να παρουσιασθεί και η παλιά ηθοποιός Turkan Soray.
Λόγω των πρόσφατων τουρκικών σήριαλ που προβλήθηκαν στην Ελλάδα, υπάρχει επίσης ένα μεγάλο ενδιαφέρον, για τους ηθοποιούς της σειράς Ezel και Gumus [Silver].

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More