ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ


Για άλλη μια φορά, η παρουσία της γαλανόλευκης εκνεύρισε τους θιασώτες του εθνομηδενισμού και της αρνησιπατρίας.

Η κ. Αλέκα Παπαρήγα, γγ της ΚΕ του ΚΚΕ , εκτίμησε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ALTER, ότι στο πάνω μέρος της Πλατείας Συντάγματος, συγκεντρώνονται… «ακροδεξιοί»!

Για άλλη μια φορά, όσοι κρατούν ελληνικές σημαίες, ομαδοποιήθηκαν και συμπεριλήφθηκαν σε μια κατηγορία, που το σύστημα προσπαθεί εδώ και δεκαετίες να σπιλώσει. Στην Ευρώπη του καπιταλιστικού ή προλεταριακού διεθνισμού, ενός νομίσματος με την ίδια όψη, τα εθνικά σύμβολα ενοχοποιούνται, στο πλαίσιο της πολιτικής από-εθνοποίησης και από-ιεροποίησης όσων στοιχείων συνιστούν τις εθνικές ιδιοπροσωπείες.

Η κ. Παπαρήγα ενοχλείται από την παρουσία της γαλανόλευκης. Οι εν Ελλάδι κομμουνιστές, πάντα είχαν «αλλεργία» στην ελληνική σημαία, πάντα μάχονταν την ελληνική ταυτότητα και την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία, λειτουργώντας διαβρωτικά. Δεν δίστασαν να μιλήσουν κάποτε για «ανεξάρτητη Μακεδονία», αλλά και να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα, για να μας κάνουν «παράδεισο» των γκουλάγκ, κάτι όπως το Μπούλκες για παράδειγμα, σε μεγαλύτερη έκδοση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More