ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ


Άθλια συμπεριφορά, το λες και κατάχρηση εξουσίας, επέδειξε πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος προς τους μάγειρες και τους σερβιτόρους της Βουλής επειδή δεν τον εξυπηρέτησαν σε χρόνο dt, ως όφειλαν, όπως φρόντισε να τους υπενθυμίσει. Ο γαλάζιος βουλευτής , εκτός εαυτού λόγω πείνας, τόλμησε μάλιστα να τους απειλήσει, μέσες άκρες ότι αυτή η καθυστέρηση θα τους κοστίσει, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, την ίδια τους τη θέση. «Είστε εδώ για να εξυπηρετείτε πρωτίστως εμάς τους βουλευτές και μετά όλους τους άλλους. Ακούσατε; Εμείς εδώ έχουμε δουλειά, δεν ερχόμαστε για να κάνουμε πλάκα και δημόσιες σχέσεις. Κι αυτό να το κρατήσετε , είναι επίσημο και θα υπάρχει και συνέχεια«.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα, με το πέρας της ονομαστικής ψηφοφορίας, είχαν προσέλθει στο εστιατόριο τουλάχιστον εκατό βουλευτές και ήθελαν ταυτόχρονα να εξυπηρετηθούν όλοι, πράγμα εκ των πραγμάτων αδύνατο για τους τέσσερις μάγειρες και τους δύο σερβιτόρους που έτρεχαν σαν τον Βέγγο για να προλάβουν όλες τις παραγγελίες. Ο λαός τρώει ξύλο στην πλατεία και τα ζώα ήθελαν να φάνε τον περίδρομο, οι προδότες!

Η δε βουλευτική προειδοποίηση προς σκληρά εργαζόμενους, με το χέρι υψωμένο παρακαλώ, έγινε ενώπιον «όλων των άλλων» που έρχονται δεύτεροι. Θα μπορούσε βέβαια, αν ήταν τόση η πείνα του κ. Μαρκόπουλου να πεταχτεί στα εστιατόρια πέριξ της πλατείας Συντάγματος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More