ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΟΝΕΙΡΟ


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

«Οι λαοί καταστράφηκαν…»

Η κόρη του Ζαν Μαρί Λεπέν, ιδρυτή του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία, η οποία βρίσκεται πλέον στην ηγεσία του κόμματος, μετά την αποχώρηση του πατέρα της πριν από μερικούς μήνες, προτείνει ομαδική έξοδο από το ευρώ για την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία προκειμένου, όπως λέει, να απελευθερωθούν οι λαοί από τα δεσμά της λιτότητας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Καθημερινή η Μαρί Λεπέν υποστηρίζει:

«Μας υποσχέθηκαν ότι αυτό το νόμισμα θα μας έφερνε ανάπτυξη και ευημερία. Και τί έγινε; Οι λαοί καταστράφηκαν… κοιτάξτε τί συμβαίνει στην Ελλάδα: Η ελληνική κοινωνία πηγαίνει μαζικά πίσω, ολόκληρες δεκαετίες. Και αν ο ελληνικός λαός δείχνει να κάνει υπομονή, που μου έχει μάλιστα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, πόσο ακόμα είναι δυνατόν να κρατήσει αυτή; Πρέπει να απελευθερώσουμε τους λαούς μας και να επιστρέψουμε ο καθένας στο δικό του νόμισμα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More