ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Ειμαι Έλληνας πολίτης και θλίβομαι με οσα αποκαλύπτονται για τα εξωτερικά μας θέματα και ιδιαίτερα για το Σκοπιανό.
Η Ελληνική αντίδραση μηδαμινή σε όλα τα επίπεδα. Διαρκή δημοσιεύματα συνεντεύξεις και αποκαλύψεις αλλά και απαντήσεις των Ελληνικών κυβερνήσεων αποκαλύπτουν το τετελεσμένο του θέματος. Η Γλωσσά και η Εθνότητα θα είναι Μακεδονικη και σε... αντάλλαγμα θα υπάρξει μια erga omnes αποδοχή γεωγραφικού προσδιορισμού μόνο για το όνομα του Κράτους των Σκοπίων.
Σε συνέχεια του περιστατικού επαναφοράς της γλώσσας των Σκοπίων ως 'Μακεδονικής' στα Ηνωμένα Έθνη έπειτα από παρέμβαση στο υψηλότερο επίπεδο της πΓΔΜ προς τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, ο κυριος Δρουτσας ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι η Ελλαδα θα δεχτεί τη Μακεδονική γλώσσα ως προϊόν συμβιβασμού στο θέμα του ονόματος.
Δεν απαντά σε καμία ερώτηση που του έθεσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ Κοραντής και μάλιστα αναφέρει απλά ότι η γλώσσα των Σκοπίων είχε εισήχθη στον ΟΗΕ από το 1993 ως 'Μακεδονική' και ως εκ τούτου ουδεμία αντίδραση δεν υπάρχει (και ούτε θα υπάρξει).
Βάζω στοιχημα.ότι θα υπαρξει λύση erga omnes για την ονομασια του κράτους των Σκοπίων αλλα με αποδοχη 'Μακεδονικης' γλώσσας και ισως της υπηκοοτητας.
Μια τρυπα στο νερό δηλαδη. Οι κυβερνήσεις της Ελλάδος και των Σκοπίων θα είναι ευτυχισμένες και θα το περάσουν η κάθε μία σαν επιτυχία.
Διαβάστε την ερώτηση και την απαντηση του κ Δρουτσα στην οποία είναι κοινοποιημένο το Γραφείο του Πρωθυπουργου. Τα συμπεράσματα δικά σας
Ερωτηση Κοραντή
http://icorantis.files.wordpress.com/2010/11/6283_erot_droutsa_ohe_16_11_2010.pdf

Απαντηση Δρουτσα
http://icorantis.files.wordpress.com/2010/12/6283_apan_droutsa_16_11_2010.pdf

Με λίγα Λόγια
Ονομα κράτους:Βορεια Μακεδονια
Ονομα Γλώσσας:Μακεδονικη
Υπηκοοτητα:Μακεδονική
Είναι τυχαιο ότι την προταση για σιωπηρη αναγνωριση γλώσσας και εθνους ειχε αποκαλυφθει σε απορρητο τηλεγραφημα των ΗΠΑ
Κυριε Δρουτσα απαντηστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ-το erga omnes θελετε να ισχυει μόνο για το ονομα του κράτους των Σκοπίων και όχι για την γλώσσα και την υπηκοότητα; Αυτή είναι η Ελληνική επιδιωξη και η μονιμη λύση στο πρόβλημα;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More