ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ


Είμαστε 68 στελεχη του στρατου που υπηρετουμε στο Λιτόχωρο και διαμενουμε νομιμως στην Λάρισα.Λόγω της δεινης οικονομικης θεσης που βρισκόμαστε και λόγω της επικυνδυνοτητας του οδικου δικτύου(Τέμπη...),
χρησιμοποιουμε τον προαστιακο σιδηροδρομο για την μετακινηση μας. Έχουμε καποια ερωτηματα να θεσουμε προς τον Διοικητη συγκεκριμενης Μονάδος :

1.Γιατι ενω τα στελεχη σας προσέρχονται στην εργασια τους 1 ωρα νωριτερα το πρωι λογω δρομολογιου του προαστιακού,εσεις δεν τους δίνετε την δυνατοτητα να εξελθουν του στρατοπέδου 5(!!!)λεπτα νωριτερα απο τις 15:00,ωστε να προλαβαινουν το τραινο?

2. Γιατι ενω όλα τα προισταμενα κλιμάκια μας κάνουν συνεχως παροτρυνσεις ωστε να μην έχουμε τροχαια ατυχήματα,εσείς δεν το κανετε πραξη αυτο με αποτέλεσμα τα στελεχη σας και κατα επεκταση και οι οικογενειες τους,να βρισκονται καθημερινα σε κινδυνο?

3. Γιατι ενω μετα τα οικονομικα μετρα ο Αρχηγος με σημα του σας ελεγε να βοηθησετε στις μετακινησεις των Στελεχων σας,εσεις δεν το κανετε,παρα μενετε απαθης και τους στελνετε στον πιο επικυνδυνο δρομο της Ελλάδος?

4.Όταν γινει το ατυχημα(γιατι θα γινει σιγουρα) θα παρετε εσεις τηλεφωνο στις οικογενειες των Θυμάτων?

Υπενθιμιζουμε οτι ολα τα παραπανω γινονται για 5!!! λεπτα της Ώρας.
Τα στελεχη ειναι περηφανα που υπηρετουν στο Λιτόχωρο και ποτε δεν αρνηθηκαν την οποιοδηποτε συμμετοχη λόγω της αποστασης διαμονης τους.Μην τους κανετε να αναθεωρησουν τις αποψεις τους για παραλογα πραγματα.Ας ξεκολλησουμε επιτελους απο τις στενες στρατιωτικες αντιληψεις και ας δουμε τον ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ως ΑΝΘΡΩΠΟ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More