ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ


ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι παρακολούθησαν τον πρόσφατο Αγώνα Μπάσκετ των Σκοπίων μέσω του CONNEX-TV.

Στον Φιλικό αγώνα Σλοβενίας – Π.Γ.Δ. Μ που προσφερόταν από το γνωστό δορυφορικό κανάλι Eurosport 2 και προβλήθηκε ζωντανός, προκάλεσε πολλαπλά…. εγκεφαλικά.

Όποιος πάτησε το κουμπί πληροφοριών του Connex-TV και διάβασε το ελληνικό μενού της υπηρεσίας, θα μάθαινε πως σύμφωνα με το CONNEX-TV έπαιζε η Σλοβενία με Κάποια …Μακεδονία!


Ακόμα πιο εξοργιστικό ήταν το γεγονός πως ακόμα και η κάρτα που κατά διαστήματα έβγαζε το Eurosport, με την οποία πληροφορούσε για το score, έγραφε: Slovenia – F.Y.R. of Macedonia !

Αντίθετα το CONNEX-TV επέμεινε να χρησιμοποιεί αντί για το FYROM, το… Μακεδονία!!!! Ο ‘Ελληνας εκφωνητής πάντως (του συνδρομητικού καναλιού Eurosport 2), σύμφωνα με όσους παρακολούθησαν το ματς , σε όλη την διάρκεια της μετάδοσής του αναφερόταν –και σωστά- για «ομάδα των Σκοπίων» και για Σκοπιανούς παίκτες».

Για την ιστορία ο αγώνας, που ήταν αμφίρροπος, (λόγω της κακής εμφάνισης της Σλοβενίας που έπαιξε και με πολλές ελλείψεις) έληξε 70 – 69 υπερ της F.Y.R.Ο.M.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More