ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ. ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ Ή ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?


Τα πράγματα στην Θράκη δεν πάνε καλά, ενώ η κυβέρνηση στην Αθήνα εφησυχάζει μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού πληθυσμού που έχει μεσάνυκτα για το πώς μηχανοραφούν και δουλεύουν τα γεράκια της διπλωματίας με τοπικούς πράκτορές τους...
Οι φιλότουρκοι της δυτικής Θράκης εκτός από πράσινη σημαία που κυκλοφορούν, σε παραλλαγή της τουρκικής με την ημισέληνο και τρία αστέρια, την έχουν αναρτήσει στο ιντερνετ σε αρκετές ιστοσελίδες ή και δημοσιογραφικούς ιστότοπους, προχώρησαν, αφού έβγαλαν και εθνικό ύμνο για...την "ανεξαρτησία τους!"

Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής σε συνεργασία με τους τουρκόφρονους της περιοχής κλιμακώνουν την προπαγάνδα υπέρ της "Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης".

Οι Τουρκόφρονοι οραματίζονται την αναβίωση της "Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης". Οι ίδιοι κύκλοι κυκλοφόρησαν τη νέα σημαία της Δυτικής Θράκης η οποία είναι πράσινη και έχει επάνω της την ημισέληνο. Έκαναν γνωστό σε όλους την ύπαρξη του εθνικού τους ύμνου.
Χαρακτηριστικοί είναι οι παρακάτω στίχοι:

Δεν υπάρχει ποτέ επιστροφή από αυτόν τον δοξασμένο πόλεμο ανεξαρτησίας! / Μπροστά μας ακόμα και ατσάλινοι στρατοί να βγούνε δεν μας τρομάζουν! /Εμείς για την εθνική ανεξαρτησία, διαβήκαμε τον Έβρο και τον Νέστο /Φτάσαμε στον στόχο μας νικώντας, συντρίβοντας όλους τους εισβολείς / Ανοίξαμε στα Βαλκάνια περίοδο μιας δοξασμένης δημοκρατίας / Εμείς για πρώτη φορά ανάψαμε τη δάδα της ελευθερίας. / Αυτή η σημαία θα κυματίζει, αυτή η δημοκρατία θα ζήσει.
Οι εχθροί απέναντι μας, πανικόβλητοι θα φύγουν! / Είμαστε εγγόνια ενός έθνους που χιλιάδες χρόνια ζει ελεύθερο, εκείνο δημιούργησε τις στέπες, είμαστε λιοντάρια, γεράκια των ουρανών. / Πάντα οι έφοδοι των αγωνιστών θυμίζουν φουρτούνες. / Στον πόλεμο οι εχθροί λιποθυμούνε από τον τρόμο του μεγαλείου μας. / Η Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης θα ζήσει, θα ζήσει!
Ο συγκεκριμένος εθνικός ύμνος φαίνεται να έχει γραφεί από τον Σουλεϊμάν Ασκερί.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών επιβάλλεται να δει το όλο θέμα με περισσότερη σοβαρότητα, γιατί και οι Σέρβοι υποτιμούσαν τις κινήσεις των Αλβανών του Κοσσόβου με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν χάσει το Κόσσοβο.
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?
ΤΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ <<ΦΑΣΙΣΤΕΣ>> ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ?
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΗ?(ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2009)
ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ?
Η ΣΙΩΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ?
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ <<ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ>>? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ?
ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ? Ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ?
ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ, ΣΛΑΒΩΝ, ΕΒΡΑΙΩΝ Κ.Λ.Π. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Ή ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΧΩΡΑ Ή ΕΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More