ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Κυρία Μπακογιάννη, μέχρι το Σάββατο (27.06) πρέπει να παραιτηθείτε.!

Κυρία Μπακογιάννη.!
Tο Σάββατο (27.06) θα έρθετε τετ α τετ, με ένα πρόσωπο και ένα ...εναέριο μεταφορικό μέσον.
Το πρώτο, θα είναι ο Σκοπιανός ομόλογός σας κ. Μιλόσοσκι, ο οποίος ακολουθώντας την πάγια τακτική και πολιτική των προκλήσεων του Προέδρου του κ. Γκρούεφσκι, θα επισκεφθεί το νησί των Φαιάκων με αεροσκάφος που θα φέρει τα χαρακτηριστικά της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας".
Το δεύτερο, θα είναι αυτή καθ΄εαυτή η επαφή του συγκεκριμένου αεροσκάφους με το Ελληνικό έδαφος.
Ως ...οικοδέσποινα λοιπόν της Υπ
ουργικής συνόδου του ΟΑΣΕ, και με σύμφωνη γνώμη - κατά τα φαινόμενα - του Έλληνα πρωθυπουργού, το αεροσκάφος αυτό θα προσγειωθεί στην Κέρκυρα και θα βρίσκεται στην ίδια πίστα με αυτά των λοιπών ομολόγων σας, αλλά και με άλλα Ελληνικά ενδεχομένως.
Τόσο εσείς προσωπικά, όσο και ο πρωθυπουργός, θελήσατε να υποβαθμίσετε το γεγονός, ξεχνώντας ότι πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος της πΓΔΜ Μπράνκο Τσερβένκοφσκι ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα, καθώς οι ...ίδιες ελληνικές αρχές -εσείς δηλαδή - δεν συμφώνησαν για την προσγείωση του κυβερνητικού αεροσκάφους της πΓΔΜ, με το οποίο αυτός επρόκειτο να μεταβεί στην Αθήνα.
Ο τότε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκος σχολίασε πως "...είναι γνωστό ότι η
Ελλάδα έχει μια συγκεκριμένη και γνωστή πολιτική εδώ και πολλά χρόνια σε ό,τι αφορά τις άδειες προσγείωσης αεροσκαφών από την γειτονική χώρα στην Ελλάδα...", ενώ σε ανακοίνωση της προεδρίας της πΓΔΜ αναφέρεται ότι ο κ. Τσερβένκοφσκι ακύρωσε τη συμμετοχή του αυτή διότι "...οι ελληνικές αρχές δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για την προσγείωση του αεροσκάφους της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, με το οποίο ο πρόεδρος επρόκειτο να μεταβεί στην Αθήνα..."
Τι άλλαξε από τότε κυρία Μπακογιάννη;
Μέχρι χθες κατηγορούσατε τα Σκόπια για προκλητικότητα και αδιαλλαξία, και σήμερα ως ...δήθεν ευγενής οικοδέσποινα κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε για άνευ προηγουμένου παθητική και ηττοπαθή στάση έναντι των Σκοπίων.
Αν έχετε φιλότιμο, μέχρι το Σάββατο πρέπει να παραιτηθείτε, ή να απαγορεύσετε την άφιξη του εχθρικά διακείμενου προς τη χώρας μας κ. Μιλόσοσκι, και μάλιστα με το συγκεκριμένο αεροσκάφος που θα γίνει αιτία διεθνούς εξευτελισμού της χώρας μας.
Κυρία Μπακογιάννη απορώ μαζί σας.!!!
Κατά την διάρκεια της Συνόδου, και ενώ θα χαρίζετε δεξιά και αριστερά τα μόνιμα χαμόγελά σας, δεν θα περάσει καθόλου από το μυαλό σας αυτό το ...μεταφορικό μέσον της ...εχθρικής γείτονος;
Κάντε "κλικ" επάνω στο αεροπλάνο για να το δείτε καλύτερα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More