ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΛΙΣΤΑ

ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ 
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΓΕ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ 
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. 
Η «λίστα» που παρουσιάζεται στο διαδίκτυο και εμφανίζει ποσά καταθέσεων βουλευτών, ως χρήματα που εξήχθησαν στο εξωτερικό, είναι ψευδής, αποφάνθηκε η Διάσκεψη των Προέδρων, κατόπιν έρευνας. 
Εκφράζει μάλιστα την ανησυχία της, διότι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου κρύβονται αντικοινοβουλευτικές δυνάμεις, οι οποίες «πετάνε λάσπη» στο σύνολο του πολιτικού κόσμου. Σημειώνεται ότι και η Τράπεζα της Ελλάδος διαψεύδει την ύπαρξη τέτοιας λίστας.
 Στο μεταξύ, κατά τη σημερινή της σύσκεψη, η Διάσκεψη των Προέδρων ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» Αθ. Νάκο ότι το πρωί απέστειλε επιστολή προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιω. Τέντε με την οποία ζητείται η αποστολή της «λίστας Λαγκάρντ» στη Βουλή και των ελεγχόμενων πολιτικών προσώπων. 
Εξ΄άλλου, σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να οριστεί άμεσα η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τους προέδρους των κομμάτων για τον προσδιορισμό της συζήτησης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More