ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Αυτή είναι η ευαισθησία των πολιτικών στην κρίση που δοκιμάζει τον λαό.
Πριν από λίγα λεπτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤΕΝΝΑ έκανε την ακόλουθη προκλητική δήλωση:

«Το γεγονός ότι μεγάλο μέρος κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων έχει πληγεί από την κρίση οφείλεται σε παράπλευρες αναγκαιότητες»!!!

Την δήλωση μάλιστα αυτή ο κ. Κεδίκογλου την έκανε αναφερόμενος στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Εύβοια, τονίζοντας ότι ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως περνούν οι συμπατριώτες του Ευβοείς, μια και η κρίση τους είχε πλήξει από το 2006-2007 με ανεργία 20% όταν η υπόλοιπη Ελλάδα βρισκόταν στα πάνω της!
Και αμέσως μετά, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος προέβη στην απίστευτα προκλητική δήλωση: «Το γεγονός ότι μεγάλο μέρος κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων έχει πληγεί από την κρίση οφείλεται σε παράπλευρες αναγκαιότητες».


Αναγκαίο κακό δηλαδή κατά τον κ. Κεδίκογλου το γονάτισμα του λαού! Η εξαθλίωση του κόσμου αναγκαίο κακό! Παράπλευρη αναγκαιότητα, μήπως είναι και οι αυτοκτονίες κ. Κεδίκογλου;


Αυτή είναι η ...ευαισθησία των πολιτικών μας. Ξεπερνάει ακόμη και τους τροϊκανούς και την Λαγκάρντ! Πώς λοιπόν να μην παίρνουν πρόθυμα και τα μέτρα των 11,5 δις ευρώ και μετά άλλα τόσα;


«Παράπλευρη αναγκαιότητα» κατά τον κ. Κεδίκογλου το να φτωχύνουν μερικά ακόμη εκατομμύρια Έλληνες!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More