ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ


Πρωτοήρθα στην Ελλάδα πολύ μικρός, παραδέχεται. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο...
18 ετών και είχα πάρει ένα πάμφθηνο εκδρομικό πακέτο. Θυμάμαι ακόμα την τιμή, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο. Στοίχιζε μόνο 85 λίρες. Με το που πάτησα το πόδι μου στη χώρα σας κατάλαβα ότι αυτόν τον τόπο θα τον λατρέψω, αφού με τους Έλληνες κουβαλάμε την ίδια τρέλα», εξομολογείται ο Χιου Γκραντ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξη του που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, δηλώνει ότι λατρεύει επίσης το σουβλάκι με πίτα ωστόσο σιχαίνεται τον ελληνικό καφέ καθώς του πέφτει βαρύς στο στομάχι.

Ο Χιου Γκραντ σχολίασε και το ελληνικό ταμπεραμέντο λέγοντας «Είστε ένας χαρισματικός λαός μα βαθιά ιστορία, κουλτούρα και έναν τρόπο ζωής έξω καρδιά, στα ωραία και στα άσχημα. Εντυπωσιάζομαι που τα καφέ σας είναι μονίμως γεμάτα και που η βραδινή ζωή ξεκινά στις 11 το βράδυ. Είστε σύγχρονοι Ζορμπάδες και ας διανύετε μια δύσκολη περίοδο. Όλοι εμείς οι λάτρεις σας πιστεύουμε ότι περνώντας μέσα από τις συμπληγάδες θα βγείτε πιο δυνατοί».

Στην ερώτηση «τι έχετε να πείτε στις Ελληνίδες που σας λατρεύουν» ο Χιου Γκραντ επιστρατεύει το χιούμορ του και απαντά «Συγγνώμη κυρίες μου που δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό».



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More