ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ


Μεγάλη κινητοποίηση, μέσω όλων των κοινωνικών δικτύων στο Διαδίκτυο, υπήρξε όλες τις προηγούμενες μέρες προκειμένου να διοργανωθεί μια παγκόσμια διαδήλωση αλληλεγγύης υπέρ της Ελλάδας με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες» σε ευρωπαϊκές χώρες αλλά και τη Νέα Υόρκη, σήμερα το μεσημέρι.

Οι διαδηλώσεις συμπαράστασης θα γίνουν σήμερα στις 14:00 (τοπική ώρα κάθε χώρας).

Με βίντεο που έχουν αναρτήσει στο Διαδίκτυο και μηνύματα μέσω του facebook και του twitter, οι Αγανακτισμένοι σε όλο τον κόσμο αλλά και τα μέλη των απανταχού κινημάτων Occupy Wall Street ή Oakland καλούν σε μαζική συμμετοχή υπέρ της Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή τους, οι «Αγανακτισμένοι» αναφέρουν ότι η Ελλάδα «χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο πριν γενικευτούν αυτά τα μέτρα», τα οποία χαρακτηρίζονται κοινωνικά άδικα και αντιδημοκρατικά.

«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητά την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, κινητοποίηση προγραμματίζεται στο πάρκο Ζουκότι, της Νέας Υόρκης όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More