ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ


Έλληνες και Ελληνίδες Βουλευτές,

Η παραπληροφόρηση οργιάζει με στόχο την κάμψη του ηθικού.
Είναι μέγιστο ψέμα τα περί χάους και καταστροφής.
Ακόμη και το σενάριο της δραχμής, ως οικονομολόγος και ως έχων συμμετάσχει σε πολλές συζητήσεις για το θέμα, σας πληροφορώ ότι σε όλα το συμπέρασμα ήταν το εξής:
  1. Κατά την προσφυγή στην δραχμή θα υπάρχουν αρκετά ποσά σε ευρώ για να αντέξει η αγορά για τουλάχιστον τρία χρόνια.
  2. Με μία ικανή κυβέρνηση και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας, σε μια πενταετία θα μπορέσει να αρχίσει το θαύμα της Ελλάδας. Στο μεταξύ οι δείκτες θα βελτιώνονται διαρκώς και το βιωτικό επίπεδο θα παραμείνει στα σημερινά επίπεδα για την πρώτη τριετία.
  3. Καμία επιδείνωση στις εμπορικές σχέσεις των επιχειρήσεων δεν θα υπάρξει γιατί ήδη έχουν πιάσει πάτο! Μόνον βελτίωση μπορεί!
  4. Δεν συμφέρει τους κερδοσκόπους
  5. Δεν συμφέρει τις ξένες εταιρίες, προϊόντα των οποίων εισάγουμε. Αντίθετα θα ευνοήσει την Ελληνική παραγωγή, ενώ θα αναπτυχθεί και ο κλάδος της μεταποίησης.

Η χώρα ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να επιβιώσει και να έχει όραμα. Σήμερα δεν μας δίνεται κανένα όραμα γιατί δεν υπάρχει. Καλείστε να ψηφίσετε την παράδοση της λλάδας και του πλούτου της εκχωρόντας ταυτόχρονα και την ελευθερία μας. Αν ενδώσετε σε λίγο θα κληθείτε να ψηφίσετε τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης και άλλους αντιδημοκρατικούς περιορισμούς.

Με την ψήφιση της δανειακής σύμβασης των επαχθών μέτρων και του PSI, υποθηκεύετε την χώρα για τουλάχιστον 150 χρόνια.
Εν ονόματι της χώρας και των πολιτών αντισταθείτε στις πιέσεις και στην άθλια προπαγάνδα.
Ιωάννης Δέμος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More